Twitter | Search | |
Kangasalan lukio
297
Tweets
135
Following
181
Followers
Tweets
Kangasalan lukio Jan 15
Hullu Prinssi -musikaalin käsiohjelma on valmistunut. Myynnissä esityksissä yhdessä (erikoistarjous 10€) tai yksin Hullu Prinssi-lakujen kanssa. Väliajalla tai ennen esitystä myös tarjolla Hullu Prinssi -leivosta ja virvokkeita (ennakkotilaus väliaikatarjoilusta mahdollinen).
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio Jan 10
Liikunnanohjauskurssilaiset tositoimissa eskarien kanssa🤸‍♀️⛹️‍♀️⛹️‍♂️🤗
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio Jan 9
Lähestyy, lähestyy...
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio Jan 8
Hullu Prinssi -musikaalin traileri on ulkona! Musikaali lähestyy ja jännitys tiivistyy!
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio Dec 21
Joululomalle lähdettiin tänä vuonna tunnelmallisen glögijuhlan jälkeen. Rauhallista ja levollista joulua koko Kangasalan lukion väelle ja muille ystävillemme!
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio retweeted
Kyösti Värri Dec 16
'laisten oppimateriaalikustannuksia voidaan pyrkiä laskemaan kilpailuttamalla 't ja muut 't opiskelijoiden puolesta. 'n kaupunki on yksi asiaa valmistelevista kunnista.
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio Dec 11
Suomen eturivin näyttelijöihin kuuluva Petra Karjalainen vieraili Hullu Prinssi -harjoituksissa antamassa esiintyjille sekä teknisiä että ilmaisullisia vinkkejä. Kiitos Petra!
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio retweeted
Kangasala-talo Nov 15
Hullu prinssi on teatteriammattilaisten ja Kangasalan lukiolaisten yhteinen ponnistus, kantaesitys 01/19. Mukana mm Hanna Suutela, Disa Kamula, Maija Koskenalusta, Joanna Weckman ja Heidi Kormano
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio Dec 7
Linkit Sydän-Hämeen Lehden ja sen kaupunkiliite Välkkeen juttuihin, joissa haastatellaan muutamaa musikaalissa mukana olevaa opiskelijaamme. Sydän Hämeen Lehden juttu löytyy Välkeen juttu on tuo 9/2018.
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio Dec 6
Kaksi vuotta lukiota palvelleet digitutorit, Jaakko Tuominen, Janne Sarvi, Lauri Ahlqvist ja Juho Salo, saivat eilen työtodistukset rehtori Teuvo Ropon jakamana. Monet läppäreiden asennukset, vikatilanteet ja muut digiongelmat on tullut ratkottua. (Kuva: Samu-Ville Toivonen)
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio Dec 5
Onnea syksyn 2018 ylioppilaille!
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio Dec 2
Kangasalan Yrittäjien joulumarkkinoilla Hullu Prinssi -musikaali teki markkinointi-iskun myymällä ja maistattamalla Hullu Prinssi -lakuja ja raottamalla, mitä tuleman pitää. Valtuustosalissa esitettiin kolme kappaletta musikaalista. Lue lisää musikaalista .
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio Nov 28
Ensi viikolla järjestetään Kierrätä kännykkä -tempaus. Tuo kotoa kännyköitä, akkuja ja latureita keräykseen, jonka tuotto tulee oppilaskunnan hyväksi. Osan tuotosta voi luovuttaa myös hyväntekeväisyyteen SOS Lapsikylän tai SOS Afrikan hyväksi.
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio Nov 27
Mitä kuuluu Messukeskus? - Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään jo 26. kertaa! Mukana koulutuksen järjestäjiä niin kotimaasta kuin ulkomailta. Kävijämäärät vuosittain messuilla noin 13000. Tänään mukana Kangasalan lukion 2.-4.vuosikurssi!
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio retweeted
YTL-SEN Nov 26
Miten ylioppilastutkinnon kokeiden uusiminen muuttuu syksyllä 2019? Ketkä saa tulla uusimaan kokeita? Miten kokeita uusitaan? Lisätietoja blogikirjoituksessa :n verkkosivuilla.
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio Nov 26
Rehtorin blogi on luettavissa koulun etusivun painikkeesta 5 vuoden tauon jälkeen. Mikä on muuttunut viidessä vuodessa?
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio Nov 24
Hieno tapahtuma tänään Kangasala-talossa lukiomme musikaalilla. Herra Hannu, Martina ja Magnus loistivat. Hovikuvaajamme Samun otoksia piakkoin kotisivulla . Tästä on hyvä jatkaa ensi perjantain Yrittäjien joulun avaustapahtumaan torille.
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio Nov 24
Hullu Prinssi -musikaalin tarjousliput menevät nopsaan. Lauantain aleliput loppuneet. Maanantain 21.1. näytökseen vielä lippuja jäljellä. Tarjous loppuu huomenna.
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio Nov 24
Nyt se alkoi... Hullu Prinssi Kangasala-talon Joulukarnevaalissa klo 10-18: lipputarjouksia, arvontaa, musikaalilakumyyntiä, live-esityksiä klo 16 ja 17 - ensi kertaa rooliasuissa. Tervetuloa!
Reply Retweet Like
Kangasalan lukio Nov 23
Lauantaina Kangasala-talon tapahtumassa klo 10-18 on Hullu Prinssi mukana. Klo 16 ja klo 17 musikaalitähtemme esittävät musiikillisia makupaloja aulassa Hullu Prinssi ständillä. Viikonlopun ajan tarjolla myös tarjouslippuja näytöksiin.
Reply Retweet Like