Twitter | Search | |
Josep Rull i Andreu 🎗
Pres polític, ostatge de l’Estat espanyol per haver estat lleial al mandat democràtic del poble de Catalunya. Diputat de , associat del
8,298
Tweets
2,444
Following
152,967
Followers
Tweets
Josep Rull i Andreu 🎗 10h
Som a la presó per haver exercit el dret de manifestació, pacíficament. És inaudit en qualsevol democràcia solvent i homologable. L’única sentència justa: .
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 Aug 18
Assistim amb perplexitat al debat sobre si la condemna serà “dura” o “tova”. Un sol dia a la presó (i hi portem quasi dos anys) per haver exercit drets fonamentals és ignominiós. L’única sentència justa: .
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 Aug 17
Un sentit record per les víctimes dels atemptats del de fa dos anys a Barcelona i Cambrils, i tot el meu suport als familiars i amics dels qui van perdre la vida. El meu reconeixement als servidors públics per l'excel·lent tasca, en especial al conseller i company .
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 Aug 15
El pamflet impresentable d’ acredita descarnadament que a l’Estat espanyol no es respecte la presumpció d’innocència, es menysprea la separació de poders i es persegueixen idees legítimes. El Regne d’Espanya s’obsedeix a ser una caricatura d’un Estat de Dret.
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 Aug 12
"Your passenger rights at hand”, an interesting campaign of the . It is surprising to see it from Catalonia, where the EU institutions do not guarantee our right to see the MEPs that we voted seated in the . Will the defend our rights?
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 Aug 11
Imprescindible llegir l’entrevista que el fa a l’amic sobre l’ictus que va patir per recordar que som vulnerables, per entendre l’impacte de les malalties neurològiques a la societat, i per conèixer la importància d’entitats com .
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 Aug 10
1.000 dies de presó: l’estat dirimeix la seva debilitat des de la venjança. Sempre que hi ha arbitrarietat, injustícia i maldat, en els últims anys, hi ha una instrucció de Carmen Lamela. Una abraçada Jokin, Adur, Jon, Julen, Ainara, Aratz, Oihan i Iñaki.
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 Aug 9
“Quan viatgis no et deixis els teus drets”, interessant campanya de la Comissió Europea. Sorprèn veure-la des de Catalunya, quan la UE no ens garanteix el dret a poder veure els eurodiputats que hem votat asseguts al Parlament Europeu.
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 Aug 9
Després de copsar la manca absoluta de compasió i sensibilitat de la vicepresidenta del Govern espanyol Carmen Calvo sobre la crisi humanitària del Mediterrani, s’entenen més les constants expressions de complicitat de Sánchez amb el PP i C’s per aconseguir la seva investidura...
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 Aug 1
Gràcies als maquinistes de FGC que quan passen al costat de la presó de Lledoners ens obsequien amb el xiulet de les seves locomotores.
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 Jul 30
Molts dels que ara s’escandalitzen per la baixa execució dels pressupostos de l’Estat a Catalunya són els mateixos que feien reverència a Anna Pastor, Iñigo de la Serna i Mariano Rajoy quan venien a prometre “pluges de milions”.
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 Jul 28
Veient el debat, fallit, d’investidura, recordava com la policia va entrar a l’hemicicle per desallotjar-nos el dia de sessió de constitució del ple. Un fet impresentable i impensable en una democràcia solvent de l’Europa del segle XXI...
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 Jul 27
Tot el suport per a Artur Mas, Joana Ortega, Francesc Homs, Irene Rigau, Lluís Bertran, Josefina Valls, Jaume Domingo, Ignasi Genovès, Jordi Vilajoana i Teresa Prohias. No aturaran la nostra lluita per la llibertat i la justícia.
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 Jul 25
Des de la indignació més rotunda, comparteixo fil per randa aquest article de .
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 retweeted
Laura Borràs 🎗 Jul 25
155 NO a Pedro Sánchez. De vegades existeix la justícia aritmètica. Macià:“ai del poble si el determini que pren no és dictat per la dignitat, i ai d’ell si ni té la ferms voluntat de portar-lo a terme, costi el que cost i siguin els que siguin els sacrificis que això comporta”
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 Jul 25
Pedro Sánchez, o quan la prepotència es paga cara.
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 Jul 22
Molts han parlat de nosaltres però sense parlar amb nosaltres. Ara parlem nosaltres: escoltat el debat i amb els precedents que acompanyen el candidat, NO a la investidura de Pedro Sánchez. Presó de Lledoners, 22/07/19
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 Jul 22
La presidenta probablement se sentirà orgullosa d’haver esberlat la separació de poders i emmordassat la veu de més d’un milió i mig de catalans. Els 4 escons buits són la vergonya d’un estat que persegueix idees legítimes.
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 Jul 14
Felicitats per la magnífica Diada del 40è aniversari i per molts anys, ! Durant aquests 40 anys heu demostrat moltes vegades que ho heu aconseguit perquè no sabieu que era impossible.
Reply Retweet Like
Josep Rull i Andreu 🎗 Jul 6
Avui, el em publica les meves reflexions sobre aquest al qual ens sotmeten injustament. “Tossudament alçats. Cròniques des de la presó - 13”.
Reply Retweet Like