Twitter | Search | |
Jordi Sànchez
Secretari general de . Condemnat a 9 anys de presó pel Tribunal Suprem per organitzar una manifestació
1,200
Tweets
666
Following
172,645
Followers
Tweets
Jordi Sànchez Oct 28
Les detencions de David Madí, Oriol Soler, Xavier Vendrell... és venjança pura i l’evidència que Espanya només ens porta a la comfrontació. Detindran totes les persones que donen suport al President legítim . Vergonya democràtica d’Espanya.
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez Oct 21
L’absolució dels Mossos fa més injusta la nostra condemna a 100 anys de presó i deixa al descobert les mentides de la Guàrdia Civil que van ser claus per empresonar-nos primer i condemnar-nos després. Raó d’estat i no de Justícia fa que avui seguim empresonats. Amnistia ja!
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez Oct 20
Molt content per l’absolució de la cúpula de Mossos. Cap d’ells es mereixi el calvari d’aquests anys. Amb 9 anys de condemna per sedició a la que el Suprem em va sentenciar i amb 3 anys de presó efectiva, em pregunto que pensarà Marchena i la resta de magistrats del Suprem
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez Oct 20
Que per uns mateixos fets que no són delicte es condemni 10,5 de presó a i inhabilitació i multa als altres protagonistes mostra la farsa de tot plegat. Sinó fos pq la justicia que ens apliquen és profundament injusta seria una conya de monarquia bananera.
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez Oct 16
Llum als ulls i força al braç!
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez Oct 16
Tres anys de resistència, esperança i lluita contra la injustícia de la presó. La vostra dignitat i determinació dóna força per seguir compromès incansablement fins a la independència. No ens aturarem! Gràcies per ser-hi! Llum als ulls i força al braç
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez Oct 14
L’afussellament del a qualsevol amant de la llibertat. Que Espanya no hagi, encara, demanat perdó per l’assassinat del president electe dels catalans ens ajuda a entendre la reacció contra l’1O. Els guia el mateix odi contra la llibertat
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez retweeted
El matí de Catalunya Ràdio Oct 14
🔴 Susanna Barreda, parella de : "Venim d'un viatge molt llarg i costós. Els efectes que està portant aquesta presó es fan palesos"
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez retweeted
El matí de Catalunya Ràdio Oct 13
🔊 La veu dels presos | : "El que em va esperonar va ser veure que la gent era al carrer protestant, donant-nos suport i denunciant el que va ser un càstig polític”
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez Oct 13
Fa 1 any de la sentència de l’1-O, però 3 anys que estem empresonats. Mai unes urnes havien fet tanta por a un Estat que es diu democràtic. El Suprem, en nom del Rei, va voler escarmentar tot un país amb la nostra presó. El país, peró, resisteix per guanyat la independència.
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez Oct 11
El diàleg per resoldre el conflicte és massa seriós per deixar-lo a les mans dels qui l'anuncien irresponsablement, com si fossin xulos de barri lluint la foto d'un cotxe nou que no tenen ni podran tenir per si mateixos. Hem de ser tothom més responsables i menys electoralistes.
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez Oct 10
Odioses comparacions 1.”Catalunya està dividida”. Espanya va a la una. 2.“La Generalitat és insolidària amb Espanya”. El Govern de Madrid es desviu per evitar que la pandèmia s’escampi. 3.“L’independentisme genera incertesa en inversors”. Espanya no sap on posar tanta riquesa.
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez Oct 9
Felip VI fa tres anys portava dies penjat al telèfon per foragitar les grans empreses de Catalunya després de beneïr la violència policial contra els nostres avis. El mateix que donà cobertura al seu pare fugitiu i el mateix que es aclamat per Vox i el PP.
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez Oct 7
El cas de la Tamara -víctima de la Guàrdia Civil dels Tácito i De los Cobos, de la Fiscalia dels Carballo i Zaragoza i de la Justícia de Lamela, Llarena i Lesmes de torn- exemplifica la decadència, perversió i crueltat de l’Estat. I el divendres, el Rei i Sánchez a BCN….
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez retweeted
Junts per Catalunya 🎗 Oct 5
🎙️ a : "L'indult no és el meu camí, perquè és responsabilitat de tots apostar per resoldre un conflicte polític que té 14 cares visibles a la presó i a l’exili, però que en té milers que no són tan visibles. I això només es pot resoldre amb l'amnistia"
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez retweeted
Junts per Catalunya 🎗 Oct 5
🎙️ a : "La confrontació intel·ligent no fa fugir inversions, ni espanta el capital estranger. Qui va fer foragitar les empreses a Catalunya va ser el govern espanyol i Felip VI. En tot cas, és l'Estat qui ha decidit fer servir la confrontació"
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez Oct 3
Alguns pensaven que el discurs del Rei el va ser un accident. Queda clar que l’accident no va ser un discurs sinó la simple existència de la Corona. Felip VI executa el mandat que Franco va donar al seu pare. De nou un Borbó conspirant contra la democràcia. .0
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez retweeted
Junts per Catalunya 🎗 Oct 1
Replying to @jordialapreso
🎥 Missatge del secretari general de , : "El nostre serà un compromís inequívoc de renovació del mandat de l'. Treballarem incansablement en el futur, com ho hem fet fins ara, per concretar aquest mandat, per fer-lo possible"
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez Sep 30
Va ser el referèndum d’un país que buscava la llibertat. No va ser el referèndum d’un partit, una entitat o un Govern. Va ser un projecte col·lectiu. El pas del temps, lluny d’empetitir l’1-O, fa més gran aquella gesta..Només si ens conjuren de nou ens en sortirem. Fem-ho!
Reply Retweet Like
Jordi Sànchez retweeted
Crida Nacional🎗 Sep 29
Ep❗Encara no has votat❓ Participa a l'Assemblea General per decidir el futur de l'entitat! El nostre president, en recorda: "La fundació seguirà sent lleial als nostres principis". Si no vas veure l'acte, el pots recuperar aquí 👇
Reply Retweet Like