Twitter | Search | |
Jesuïtes Catalunya
La Companyia de Jesús és un orde religiós fundat per Sant Ignasi de Loiola
3,879
Tweets
547
Following
3,782
Followers
Tweets
Jesuïtes Catalunya Oct 13
El proper dijous 17 d'octubre, Jesús Renau presenta el seu darrer llibre al de Barcelona
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya Oct 12
Aquesta setmana hem tingut a Barcelona el jesuïta Jacques Haers, professor de la Universitat de Lovaina. Hem tingut l'oportunitat d'escoltar-lo en l'acte d'inauguració de curs a
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya Oct 11
FER Voluntariat | Implica't per la justícia social vía
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya Oct 9
El jesuïta Jaume Flaquer presenta en aquest vídeo el quadern "Déu en temps líquids", publicat pel seminari teològic de
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya Oct 8
Claus teològiques per al Sínode de l'Amazònia, segons el jesuïta i teòleg Víctor Codina, al blog de
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya Oct 5
Amb mig segle d'experiències al Txad i a Burkina Faso, el jesuïta Agustí Goytisolo presenta dijous vinent un llibre que recull les seves vivències personals: "Caminando por África". A les 19:00h a Roger de Llúria, 13 de Barcelona.
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya Oct 4
El 6 d'octubre comença el Sínode de l'Amazònia. Víctor Codina, jesuïta i teòleg català que hi participa, ens ofereix, al blog de les claus teològiques per entendre aquest esdeveniment.
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya Oct 3
Estratègies i eines per a impulsar la ciutadania global a les aules. ofereix aquest taller de formació a partir del proper 16 d'octubre.
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya Sep 30
Fira del voluntariat de les entitats del sector social dels Jesuïtes a Catalunya, dijous vinent a l'escola Jesuïtes Clot.
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya Sep 12
"Hemos construido un territorio desfavorable para nuestra vida y un sistema que no logra posibilitar y mejorar la vida y que no sirve. Y si no sirve, hay que cambiarlo". Testimoni d'una participant al curs "Fe i compromís sociopolític" celebrat a Loiola.
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya Sep 10
Temporers dormint al carrer o en condicions deplorables. No hi ha una xarxa d’allotjament per als temporers de la fruita, ni a Lleida ni al territori. Càritas de Lleida i demanen una solució coordinada de tots els agents implicats.
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya Sep 9
Pere Claver, un català, cristià, jesuïta de finals del segle XVI i mitjans del XVII. Surt de Verdú i s'embarca a les Amèriques on passa els millors anys de la seva vida com a "esclau dels negres per sempre"... què ens diu avui?
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya retweeted
Rosa Vendrell Sep 7
Festa Major a en honor a Sant Pere Claver, esclau dels esclaus... un exemple a seguir!
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya Sep 8
Recordeu, avui dilluns, sant Pere Claver, celebracions a Verdú, poble natal del sant, a partir de les 11h i a Barcelona, a les 19:30h, Eucaristia a l'església dels jesuïtes de Casp.
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya retweeted
Enric Masllorens Sep 3
Trobada a Manresa. Treballem la Missió i el Sentit, el Nostre Model Educatiu, el fet de ser Xarxa i la importància del treball en equip. Bon curs!
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya retweeted
Cova Sant Ignasi Sep 3
La Cova de Sant Ignasi i EIDES oferim cada tres anys un "seminari d'iniciació". És un seminari adreçat a persones que volen estudiar el llibre dels Exercicis espirituals. Més informació 👇
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya Sep 5
Comença el curs al
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya Sep 2
El proper dilluns 9 de setembre és sant Pere Claver, patró dels jesuïtes a Catalunya i dels amics/gues i col·laboradors/es de la Companyia de Jesús. A Barcelona ho celebrarem amb una Eucaristia a l'església del Sagrat Cor, del carrer Casp, a les 19:30h. Us hi esperem!
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya Sep 2
L’estiu pot ser temps per a moltes coses i una d’elles és participar en un camp de treball. Aquest agost deu joves d’arreu de l’estat espanyol han estat a Lleida vivint en clau de pregària i servei a la comunitat de jesuïtes i jesuïtines.
Reply Retweet Like
Jesuïtes Catalunya Aug 27
El treball per una cultura de la reconciliació ocuparà, aquest curs, bona part de la reflexió de l'equip de i de l'oferta formativa del centre. Ja la podeu consultar.
Reply Retweet Like