Twitter | Search | |
JANNA NICK
There's a bigger world that im fighting for... (kadang-kadang perlu jadi bodoh supaya orang lain merasa pandai)
75,032
Tweets
288
Following
169,713
Followers
Tweets
JANNA NICK retweeted
zuriana_jnfc801 22h
Temui kembali Janna Nick 👇👇👇 Sudah beli tiket ke belum? Dapatkan sekarang di 😉 Untuk pembelian pakej istimewa (pukal), terus hubungi Unit Promosi Istana Budaya di talian 03-40265555 pada waktu pejabat.
Reply Retweet Like
JANNA NICK retweeted
🍒 Feb 27
When i tell you I love you , i don't say it out of habit , I say to remind you that you're the best thing that ever happened to me.
Reply Retweet Like
JANNA NICK Feb 27
Omeinyaaa...anak sape niiiiiii... 🎬
Reply Retweet Like
JANNA NICK Feb 26
Yaris offers both Sport & Eco mode, perfect balance for someone seeking for adventure but - also suitable for someone still learning to drive because of the agility. There’s something for everyone. toyotamy…
Reply Retweet Like
JANNA NICK retweeted
UnicornLay Feb 24
Am I the only one who wanted 2 or raya version 😩 been missing a lot haihhh 💫😘 your chemistry blew my mind away
Reply Retweet Like
JANNA NICK Feb 22
Thanks tengok meloditv3 ! SEE YOU NEXT WEEK! Ok now FLY TO JOHOR shoot
Reply Retweet Like
JANNA NICK retweeted
Seethumb [JNfc883] Feb 20
Sikmok cakap banyak la😍suke tengok style camni😍😍 contoh la kte kt tpi tu jerr ehek ehekk😁😁😅 papepon take care shooting tu 😘😘semoga dipermudahkan segalanya
Reply Retweet Like
JANNA NICK retweeted
zuriana_jnfc801 Feb 20
Bukti aunty sokong Janna.. VOTE Janna. sorry baru vote. Janji Vote 😊 Tiap tiap hari vote. 👏👏 👇👇👇
Reply Retweet Like
JANNA NICK Feb 20
Day 1 Filem Semoga dipermudahkan sampai ke akhirnya.. 🎬
Reply Retweet Like
JANNA NICK Feb 20
Dah beli ingredients, nak masak my favourite dish malam ni. The boot space so large, sure no problem to fit all my groceries! toyotamy
Reply Retweet Like
JANNA NICK retweeted
hamba Allah Feb 19
Cantiknya awk 😍 btw comel jari gebu tu 😅😅 Always support you
Reply Retweet Like
JANNA NICK retweeted
Asyiraaa_ Feb 19
Reply Retweet Like
JANNA NICK Feb 19
STOCK BARU DAH SAMPAI.. Pi order lekaih ❗️ pencuci muka BERASASKAN SUSU KAMBING❗️❗️❗️ RM35 jer❗️ Untuk kulit cerah dan GEBUUU❗️ LINK IN BIO
Reply Retweet Like
JANNA NICK Feb 18
I just can’t😢.....
Reply Retweet Like
JANNA NICK retweeted
zuriana_jnfc801 Feb 17
2016 saya tak join jnfc. Congrats! ! yg masih kekal disitu. 2015 dah tau siapa Janna. 2017 first time jumpa Janna terus sign up Jnfc 😊 Insyallah akan kekal sokong Janna hingga hari tua😂
Reply Retweet Like
JANNA NICK retweeted
MizNina_jnfc897 Feb 17
Status , story of the life. Perjalanan hidup hampa, hampa saja yg faham janna. Keperitan dan kebahagiaan yg menjadi kekuatan..u are strong..kami doakan semoga impian hampa tercapai, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..until jannah in sha Allah.
Reply Retweet Like
JANNA NICK retweeted
zuriana_jnfc801 Feb 18
Proud of U..Dah buat sehabis baik tapi tiada rezeki naik Podium. Try next Race. Don`t give up👌
Reply Retweet Like
JANNA NICK retweeted
ZΛFYЯΛ Feb 18
Dear , even kte tkde dlm gambar tu tapi kte pasti yg mummy tau kte ade brsama dlm journey mummy since 2015 lagi hnggalah sekrng masih setia untuk mummy even jrang turun event luar jb kte ttap spport dari jauh , dan wlaupun dlu mghilang sat 😅 always ❤ chu
Reply Retweet Like
JANNA NICK Feb 17
NAK MUKA TIRUS ? 🤪 Pi buat Vshape dekat my__clinic ! Highly recommended 👍 Nak kulit cerah & gebu pakai ok?
Reply Retweet Like
JANNA NICK retweeted
🌸Naz🌸 Feb 16
Congrats dapat best record and position 6! tapi terlanggar pulak kesian dia 🤦
Reply Retweet Like