Twitter | Search | |
irrayyan
mommy blogger mommy Adam Anis Amal wifey to daddyG
12,290
Tweets
2,466
Following
1,239
Followers
Tweets
irrayyan 2h
Tahun ni nampak gaya kami hanya akan berbuka puasa di rumah sahaja. Hari pertama kedua daddy tak ada di rumah. Daddy oustation. Husband terlalu sibuk. Tun M bagi cuti 2 hari, beliau kerja tak balik rumah. Cuti Sabtu Ahad pon terpaksa siapkan kerja. Jadinya nak ke mana-ma…
Reply Retweet Like
irrayyan 3h
Reply Retweet Like
irrayyan 3h
Best way to decide on a date is to meet first. Register now to get 15% off.
Reply Retweet Like
irrayyan 5h
Ali has a product and he want to let the public know about this product. But, he has a question; what is the best way to advertise my product? The answer is Know Your Customer before You deciding on which channel to advertise. There is no point advertising on the billboard…
Reply Retweet Like
irrayyan 7h
4 Adam tewas. Bising betul dengar Adam merengek "lapar, lapar". Suruh tidur pon tak boleh sebab lapar. Ok fine. Makan lah. Kemudian nak mommy buatkan. Alahai. Semua dah ada kat meja dapur tu. Nak juga mommy buatkan. Anis tidur. Bila anis terjaga, sebelum anis k…
Reply Retweet Like
irrayyan 13h
Reply Retweet Like
irrayyan 14h
Dekat dataran Teluk Cempedak tempoh hari. Bayar seikhlas hati untuk bergambar. Kami baru balik kenduri sebab tu berbaju kurung
Reply Retweet Like
irrayyan 17h
Adam demam lagi. Demam menyerang pukul 12 tengah malam. Masa ni semua dah bersedia nak pejam mata. Dengar suara Adam. Menangis. Gagau badan Adam. Panas. Allahu. Letak cool fever, Adam mengadu sejuk, minta selimut. Nak daddy peluk. Tak lama dengar lagi bunyi. Pergi de…
Reply Retweet Like
irrayyan May 19
This is one cool protective case available at ! This is what it looks like when trendy & protection come together. The Telephant military grade anti-shock iPhone case. See it for yourself
Reply Retweet Like
irrayyan May 19
Check out this new baju kurung design. Its a modern adaptation of the traditional Baju Kurung. Your baju kurung this raya will never look the same again.
Reply Retweet Like
irrayyan retweeted
Darkside May 18
Menteri pendidikan yang baru , he got the point 👌🏻
Reply Retweet Like
irrayyan May 19
3 Adam demam panas semalam, nak kejut sahur pon panas lagi. Tak jadi lah kejut adam. Bangun pagi, adam tanya kenapa tak kejut dia nak puasa. Adam nak puasa penuh. Ok lah, esok adam puasa penuh ye. Adam tak puasa, Anis pon tak puasa juga la. Amal dah semestiny…
Reply Retweet Like
irrayyan May 19
Reply Retweet Like
irrayyan May 18
Awal puasa kami dah kena tinggal. Mommy seorang jaga 3A. Jadi lagi mencabar bila abang Adam on off demam. Demam lagi hari ni Ingat semalam nak bawa adam pergi klinik check darah. Seram pula dah tengah malam Hari ni daddy balik. Tapi mesti lewat petang na…
Reply Retweet Like
irrayyan May 18
Berjaga tengah malam, jaga anak demam
Reply Retweet Like
irrayyan May 18
2 Amal Insyirah suap mee goreng kat kakak Anis Insyirah masa mommy tengah mandi Adam Rayyan bagitau mommy dia nampak Anis makan. DaddyG: hahahaha. Tak sengaja tak apa. Jangan marah Anis. Geram jer kat Amal tu. Hari ni, pergi Bazaar Ramadan depan taman. Beli …
Reply Retweet Like
irrayyan May 17
1 makan ikan siakap goreng panas-panas cicah kicap+cili padi. Sedap 😋😋😋
Reply Retweet Like
irrayyan May 17
1 Adam Rayyan & Anis Insyirah puasa penuh. Amal Insyirah tak puasa. Tapi tak payah nak bagi dia makan, dia cari makan sendiri. Buka peti semua benda berkurang. Mommy: Amal minum air yakult banyak kan? Amal: Amal tak minum banyak pon. Amal minum 2 je. Bukan 3. …
Reply Retweet Like
irrayyan May 17
Mommy cakap pasal diri sendiri. Bila badan rasa tak bertenaga. Mesti sebab ada zat atau keperluan badan tak cukup. Apa lagi, mommy terus cari produk/supplemen apa yang boleh diambil. Cuba, rasa ok, tapi bajet tak ada nak maintain. Bukan mudah bagi seorang suri rumah nak k…
Reply Retweet Like
irrayyan May 17
5 Cara untuk Meningkatkan Stamina Tanpa Belanja Lebih
Reply Retweet Like