Twitter | Search | |
irrayyan
mommy blogger mommy Adam Anis Amal wifey to daddyG
8,177
Tweets
2,351
Following
1,040
Followers
Tweets
irrayyan 18m
Balik Kampung Raya 2017
Reply Retweet Like
irrayyan 18m
Balik Kampung Raya 2017
Reply Retweet Like
irrayyan 18m
Balik Kampung Raya 2017
Reply Retweet Like
irrayyan 34m
Reply Retweet Like
irrayyan 2h
Jom tukar dan jimat dengan jenama WATSONS.. kualiti setanding barangan berjenama..jimat sehingga 40%.. Jadilah pengguna yang bijak.. Anda…
Reply Retweet Like
irrayyan 2h
Jom tukar dan jimat dengan jenama WATSONS.. kualiti setanding barangan berjenama..jimat sehingga 40%.. Jadilah pengguna yang bijak.. Anda…
Reply Retweet Like
irrayyan 2h
Naseb la cik waze bagi jalan pintas...dapat la lari sekejap dari jem😅😅😅... Panjang tu mau setengah jam
Reply Retweet Like
irrayyan 2h
Ubat sakit kepala... Lama sangat dalam kereta... Hu hu hu
Reply Retweet Like
irrayyan 2h
Jom tukar dan jimat dengan jenama WATSONS.. kualiti setanding barangan berjenama..jimat sehingga 40%.. . . Jadilah pengguna yang bijak.. A…
Reply Retweet Like
irrayyan 2h
Dari 2 lane nak masuk 1 lane. Jammed! Panjang wallawehhhh...
Reply Retweet Like
irrayyan 2h
Hakikat sebenar bibir tu tengah sakit. Sokmo sokmo la jadi cold sore sepanjang bulan puasa ni.
Reply Retweet Like
irrayyan 5h
Hanya 3 langkah mudah untuk menangi RM100 voucher... Jom sertai..
Reply Retweet Like
irrayyan 6h
Jom tukar dan jimat dengan jenama WATSONS.. kualiti setanding barangan berjenama..jimat sehingga 40%.. . Jadilah pengguna yang bijak.. And…
Reply Retweet Like
irrayyan 12h
Assalamualaikum.. Selamat pagi.. Esok last puasa.. Lusa dah raya.. Pakat balik kampung beraya.. Tapi kami masih belum bergerak ke mana.. Dr…
Reply Retweet Like
irrayyan Jun 22
Merajinkan diri yang tak berapa nak sihat sangat ni(jari sihat) mengemas rumah
Reply Retweet Like
irrayyan Jun 21
Dah sertai ke Habib Contest? Menangi voucher RM100.. Contest berakhir 24 June 2017.. Sempat lagi nak join Contest ni. Jom!
Reply Retweet Like
irrayyan Jun 21
Replying to @marouapplehijau
Ha ha ha
Reply Retweet Like
irrayyan Jun 21
Assalamualaikum
Reply Retweet Like
irrayyan Jun 21
Sedih. Bila mommy cakap apa ja payah nak terima... TAPI apa cikgu cakap semua ikut...
Reply Retweet Like
irrayyan Jun 21
Idea sampul raya ni dari encik suami aka daddyG.. Mommy follow je la kan... So nak minta duit raya mintak la dengan daddyG😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂…
Reply Retweet Like