Twitter | Search | |
Ippo Hafiz
/ Bikin Lagu Lagu OST untuk Drama Pujaan hati kanda ✨ Composer / Music Producer . instagram - ippohafiz - email / ippohafiz99@gmail.com
16,642
Tweets
153
Following
5,749
Followers
Tweets
Ippo Hafiz retweeted
I Z Z U E I S L A M Jun 1
Replying to @IzzueIslam
Isteriku, aku kagum denganmu. Kau seorang wanita yang kuat & hebat. setiap kali aku terjaga dari tidur, aku bersyukur krn masih lagi bernafas & mampu melihat senyuman mu sayang. Terima Kasih krn sentiasa menghiasi wajahmu dgn senyuman krn senyumanmu itu penambat hatiku ♥️
Reply Retweet Like
Ippo Hafiz retweeted
Nuraina Sofia Jun 1
Surprise untuk Mak & Abah. Terimalah hadiah yang tak seberapa ni dari kami. Hadiah ni tak terbalas dengan kasih yang mak dan abah curahkan untuk membesarkan kami 8 beradik ♥️.
Reply Retweet Like
Ippo Hafiz retweeted
Sinar Harian May 24
Tahniah Ippo, semoga segala persiapan ke jenjang pelamin dipermudahkan segalanya
Reply Retweet Like
Ippo Hafiz Apr 2
Bila lapar sangat, terus guna tangan weii kucing ni🤣🤣 Lokasi - Cat Signature Cafe Bangi . Video dari
Reply Retweet Like
Ippo Hafiz retweeted
Hot FM Mar 30
Memang a sweet moment untuk korang bercinta hadiahkan dekat pasangan single , Saat bahagia
Reply Retweet Like
Ippo Hafiz retweeted
ᴬᴳ Mar 26
hari ni aku punya kunci rumah tertinggal kat pintu rumah, zue balik bagitau kunci aku tertinggal, lepas tu zue kunci rumah and letak kunci dalam rumah. aku pun kat luaq rumah terkunci. 😅
Reply Retweet Like
Ippo Hafiz retweeted
aiman_mana Mar 26
Replying to @hotfm976
Ippo hafiz😍🤩
Reply Retweet Like
Ippo Hafiz retweeted
rsa Mar 25
Lagu ippo hafiz yg saat bahagia tu asal sedap sangat nak nanes guwe gini tauu 😭😭😭
Reply Retweet Like
Ippo Hafiz retweeted
Haura Zinnirah Mar 25
Dgr lagu tringt pula tanda nya blm moveon lagi la dgn phk ni
Reply Retweet Like
Ippo Hafiz retweeted
naïca Mar 25
Fall in love dengan sogha ippohafiz 😭
Reply Retweet Like
Ippo Hafiz retweeted
SYAH Mar 25
Suara Ippo Hafiz ni sedap macam telan kaset. Tapi suara perempuan ni macam hurmmm try again je la.
Reply Retweet Like
Ippo Hafiz retweeted
Datin Mar 25
halah smooth je suara ippo hafiz ni im in love dengan lagu dia fuhhhhhh
Reply Retweet Like
Ippo Hafiz retweeted
ᴀʟɪᴛᴀᴀᴀᴀ Mar 25
haih ippo hafiz punya suara ni mmg power eh
Reply Retweet Like
Ippo Hafiz retweeted
Haura Zinnirah Mar 25
live muzik2 tv3..
Reply Retweet Like
Ippo Hafiz retweeted
Topeng Mar 25
ippo hafiz kat tv 😍
Reply Retweet Like
Ippo Hafiz retweeted
Fatengg Mar 25
Cukup lah dpt jodoh yg spesis Shawn or Ippo Hafiz.. Dia punya aura tu lain..
Reply Retweet Like
Ippo Hafiz retweeted
Hot FM Mar 21
Selalu pukul 7 kita layan drama dekat tv tapi 30 Mac ni, kita boleh layan lagu lagu OST drama yang pernah meletop dekat tv bersama di Hot FM Big Jam 2019 dekat MAEPS, Serdang
Reply Retweet Like
Ippo Hafiz retweeted
Ippo Hafiz Mar 19
Sama sama 💕✨. Kita terus jumpa mama & papa sebab nak awak jadi isteri saya🙏😘
Reply Retweet Like
Ippo Hafiz Mar 19
Sama sama 💕✨. Kita terus jumpa mama & papa sebab nak awak jadi isteri saya🙏😘
Reply Retweet Like