Twitter | Search | |
In Situ Patrimoni
Som un empresa situada a Lleida que ens dediquem a la gestió de projectes entorn la cultura, el patrimoni i el turisme.
685
Tweets
1,166
Following
1,476
Followers
Tweets
In Situ Patrimoni Jun 28
Ho desconeixem. Però segons el mapa que posen a Tv3, inclou la zona de la Vall dels Horts. És un espai entre Maials i Llardecans amb elements patrimonials molt importants ( Basses, cabanes, pous, masos, i un rentador espectacular). ens ho podria confirmar.
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni Feb 21
Avui, i com sempre, ens trobareu al territori!
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni retweeted
TorrefetaiFlorejacs Feb 7
Disposes de 5 rutes senyalitzades per l’Ajuntament ➕d’altres senyalitzades ✖️ , i totes elles son practicables a peu🚶🏻‍♂️🏃🏽‍♀️i en 🚲.Les coneixes?🤗 🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni Jan 31
4 anys després, la cartellera que vam instal·lar a Florejacs, es troba en un estat de conservació impecable. Treballem per oferir qualitat en els continguts, els dissenys, i els materials, amb l'objectiu de reduir al mínim el manteniment i costos posteriors.
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni Jan 30
Ahir vam estar a Girona, on ens vam reunir amb els responsables del Màster de Patrimoni Cultural i Natural i del Campus de Patrimoni Cultural i Natural de la UdG . Una trobada interessant que esperem tornar a repetir aviat!
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni Jan 28
Podeu veure els resultats de la recuperació d'una cabana de volta a Preixana (l'Urgell), on hi hem col·laborat. Executat pel mestre picapedrer Jordi Martí, i per iniciativa de l'Ajuntament de Preixana, i . S'ha habilitat un hide per a observar ocells.
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni Jan 23
Aquesta setmana hem iniciat la redacció de l’informe que ha de servir per declarar Bé Cultural d’Interès Local, els Trullets de Benavent de Segrià. Pas previ a la seva recuperació.
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni Jan 17
Vols dissenyar visites guiades al teu municipi? Analitzem el vostre patrimoni, serveis, i teixit empresarial. Us donem les pautes per tal de dur a terme diferents visites temàtiques, i que les pugueu desenvolupar amb gent del municipi. Sempre hi ha quelcom a explicar!
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni Jan 16
Els Cau Ferrat i el Maricel declarats d'Interès Nacional. Moltes felicitats! Des d'INSITU PATRIMONI I TURISME, estem contents d'haver col·laborat amb ells amb l'aplicació per a mòbils i tauletes que permet fer la visita als dos museus.
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni Jan 14
Térmens. La importància de planificar en el Patrimoni Cultural: 2017 Inventari de Patrimoni. 2018 Redacció Projecte Recuperació Molí, Séquia Vella i Safareig. 2019 Obres de recuperació del molí, i descobertes. Conèixer, per poder intervenir.
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni Jan 11
Hem afegit nous projectes a la nostra web . A la secció projectes, hi trobareu tot lo que hem anat fent durant el 2018 ( anirem afegint més aquests dies). Aprofiteu per donar una ullada als nostres serveis... segur que us encaixa quelcom!
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni Dec 18
A inicis de desembre vam presentar el Projecte PAISATGES DE PONENT. 69 municipis del Segrià, la Noguera, el Pla d'Urgell, les Garrigues, i l'Urgell. Rutes, Senyalització, recuperació patrimonial, comunicació, i gestió. Ha estat presentat x Diputació de Lleida a l'Eix 6 del FEDER
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni retweeted
Leader Ponent Dec 14
🚩Avui a les 19h al Centre Major d'. Es presentarà la cinquena revista 🗞️I aprofitarem per parlar de com es defensa, es recupera i es difon el patrimoni des dels pobles del !! No hi podeu faltar🙂 Més informació➡️
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni retweeted
ArquitradCAT Dec 13
SALVAT TORREGROSA, Adriana (2011) La tàpia a Catalunya, pervivència i desaparició. El testimoni dels últims tapiadors del Pla d'Urgell.
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni retweeted
CECS Dec 13
A més hem convidat a , , i representats per Marcel Vidal, , Teresa Fuentes i Noèlia Diaz per parlar de patrimoni i cultura en els nostres pobles i com conservar-la i promocionar-la i el Quintí Casals ho conduirà
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni 10 Oct 18
No ens oblidem de la Clara López( ), que divendres passat va introduir als/les alumnes del Curs de Formació i Interpretació del Patrimoni, a la Didàctica del Patrimoni. La sessió es va dur a terme al Conjunt Rupestre de la Roca dels Moros del Cogul (Garrigues).
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni 9 Oct 18
Dissabte l'Oscar Navasa ( ) de i l'Anna Torres del C.I. Pintures del Cogul van mostrar com es prepara una visita guiada i la normativa existent en el guiatge, dins del curs de formació d'interpretació del patrimoni a les Garrigues i el Segrià Sec
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni 3 Oct 18
Treballs de restauració d'una cabana de volta a Preixana (l'Urgell). Aquesta actuació forma part d'un projecte que estem desenvolupant en aquest municipi per a la descoberta del seu patrimoni vinculat a l'arquitectura popular i les pedreres.
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni 2 Oct 18
A l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya , diu els Omells de Na Gaia, però al Cartogràfic el situa a Vallbona de les Monges. També al Planejament de Vallbona.
Reply Retweet Like
In Situ Patrimoni 2 Oct 18
Dissabte vam donar a conèixer l'arquitectura popular vinculada als paisatges de l'oli, la metodologia per protegir-la, i línies de subvencions per a la seva recuperació dins del curs d'Interpretació del Patrimoni que organitza el Consell Comarcal de les Garrigues.
Reply Retweet Like