Twitter | Search | |
ikha🇲🇾
8,015
Tweets
436
Following
220
Followers
Tweets
ikha🇲🇾 retweeted
Princess Fatin Jual Necklace 🌻 17h
Hi aku just nak share link ni sangat berguna. Kalau ada orang meninggal & cara nak delete ig dia. Boleh guna link ni!
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 retweeted
Aisyah Hijanah 19h
Kita tak boleh CONTROL apa yang orang fikir, cakap pasal kita. Kalau orang tak suka, dia hanya akan nampak benda yg buruk sahaja. Tapi kalau orang suka, dia hanya nampak benda yg baik sahaja
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 retweeted
Nisa Kay Murah Rezeki Sep 16
Btw akak urut tadi pesan. Kita perempuan independent macam mana pun jangan duk push diri buat kerja berat2. Kita diciptakan dgn apa yg lelaki takde iaitu peranakan. So elak laa buat kerja2 / angkat brg berat2 kalau taknak masalah di kemudian hari. Kita body nak pakai lama uiii.
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 retweeted
ΛZRYL VIENNΛ Sep 18
Fasa dewasa kau kena banyak bersabar, sebab emosi kau takkan pernah stabil.
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 retweeted
Fath Sep 19
8 cara nak ‘Bersihkan Hati’ 1. Jaga Solat Fardhu 2. Selalu baca Quran 3. Jangan cari salah orang 4. Tutup aib orang 5. Selalu Sedekah 6. Sentiasa rasa syukur dan rasa cukup 7. Rajin istighfar & tundukkan pandangan 8. Jangan banding rezeki orang lain dgn kita
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 retweeted
Aisyah Hijanah Sep 18
CHECKLIST PAKAI TUDUNG 1. Mesti tak nampak bentuk dada. Kalau labuh tapi lekap kat dada pun tak boleh juga 2. Nampak leher tak? Kalau nampak leher mcm pakai turban, tu masih belum complete tau 3. Jarang tak? Kalau jarang kena pakai inner tau yg tak ketat
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 retweeted
abby Sep 18
aku akan stay dengan someone tu, sampai dia sendiri yang decide untuk buang aku dari hidup dia.
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 retweeted
afandi Sep 18
Replying to @HavocCikb
Yg nak datang melaka tu boleh stay dekat homestay kami. Sekarang tengah operasi penambahan iaitu PRIVATE SWIMMING POOL 😁. Awal bulan 10 dibuka seperti biasa. Dialu2kan untuk datang menginap disini yang terletak ditengah2 bandar melaka. Info lanjut
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 Sep 18
Kalau ada yang berminat set Humidifier ni boleh dm ikha , RM43 sahaja , ad 3 pilihan warna dan 4 jenis pilihan bau fabric. ♥️ Letak dlm kereta , ruang tamu , bilik mmg best! pos sahaja ♥️
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 retweeted
Kay Sep 17
During my nikah, I added 5 new taklik clauses, among them is that I am allowed to go anywhere for work or for study, selagi tak bertentangan dgn syarak. I know my partner will always be supportive of my dreams, but I need my own assurance. Ladies, know your rights.
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 retweeted
Dharssss 🇲🇾 Sep 16
The face The tasawwur Islam result 89% y'all😗
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 retweeted
anl.msraa Sep 17
Assalamualaikum warga twitter, saya sedang mencari duit untuk bersalin pada bulan depan, barang semua dlm keadaan elok, yg dekat boleh cod. Tolong retweet pun takpe terima kasih
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 retweeted
sofyank96 Sep 18
Member serbaguna 2.0
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 Sep 16
Replying to @dzulhazry
sama sama
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 Sep 16
Semoga diberikan rezeki yang melimpah ruah. Aamiin ..
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 retweeted
Abam Belon Sep 16
Tolong support bisnes saya.. RT untuk saya.. Tq
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 retweeted
being human being Sep 15
Ayatul Kursi has some amazing benefits:
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 retweeted
jentikhati Sep 16
Kejar akhirat,, dunia dapat, akhirat dapat..💕 Kredit : @stooryme
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 retweeted
jentikhati Sep 15
"Kadang-kadang Allah hantar seekor kucing untuk menjadi guru dan menguji kita supaya kita muhasabah. Jika seekor kucing datang meminta makanan, tapi kita halau dia, itu tanda kita kedekut dengan rezki yang Allah beri pada kita.
Reply Retweet Like
ikha🇲🇾 retweeted
Neelofa Sep 15
Selamat Hari Malaysia yang ku cintai! Semoga Malaysia terus harmoni, hidup bertoleransi dan aman makmur selamanya 🇲🇾
Reply Retweet Like