Twitter | Search | |
i-did
i-did helpt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt met werkervaring, empowerment en opleiding. Onze producten maken wij van gerecycled textieloverschot
1,220
Tweets
588
Following
1,489
Followers
Tweets
i-did Jul 17
Reply Retweet Like
i-did Jun 25
Ook vandaag staan wij bij het Innovation Paviljoen van de in Den Haag. Kom gerust langs!
Reply Retweet Like
i-did Jun 11
Met een warm hart zijn wij nog steeds aan het nagenieten van onze fijne opening. 31 mei was de officiële opening van i-did in Den Haag door burgemeester .
Reply Retweet Like
i-did May 17
Gister kwam staatssecretaris, Economische zaken en Klimaat, op bezoek bij onze nieuwe vestiging in Den Haag. Het was een gezellige inspirerende middag!
Reply Retweet Like
i-did May 7
Een inclusieve en betrokken samenleving waarin iedereen mee kan DOEN! Daar gaan wij voor. Hoe? Dat lees je in de nieuwe publicatie van over Sociaal Ondernemen.
Reply Retweet Like
i-did May 1
Videoverslag van het werkbezoek van Dineke ten Hoorn Boer, algemeen directeur van de dienst SZW van gemeente Den Haag, bij .
Reply Retweet Like
i-did Apr 30
Op 14 juni is Mireille aanwezig op het congres: COM|PASSIE, waarbij het die dag zal gaan over betekenisvol ondernemen.
Reply Retweet Like
i-did Apr 20
Vilt van uniformen dempt lawaai - via
Reply Retweet Like
i-did Jan 24
Reply Retweet Like
i-did Nov 22
Wat leuk, een aantal van onze circulaire producten kun je vanaf nu ook kopen via de prachtige circulaire webshop . Wat zijn wij hier enorm blij mee! Neem snel een kijkje:
Reply Retweet Like
i-did Nov 21
IKEA en i-did slaan de handen ineen voor de verwerking van restproducten van IKEA en recyclen textiel tot een nieuw duurzaam design. De uitkomst hiervan zijn deze leuke vilten cadeau tasjes in 2 formaten. Verkrijgbaar in de IKEA Gift Shop in Utrecht tot en met 24-11.
Reply Retweet Like
i-did Nov 14
Koffietijd is bij i-did langs geweest! Een van onze deelnemers heeft mooi over haar ervaringen bij i-did kunnen vertellen. Via de link te zien vanaf 22.17:
Reply Retweet Like
i-did Nov 13
Wist jij al dat de MYOMY recycled felt bags gemaakt zijn door i-did? Ze zijn zo mooi! (leuk als sinterklaas of kerst cadeau) Shop ze hier:
Reply Retweet Like
i-did Nov 6
Nog maar even en dan is Sinterklaas weer in Nederland. Opzoek naar wat leuke cadeautjes die je aan de Sint kan vragen?? Kijk snel op onze webshop voor allerlei leuke en mooie circular producten.
Reply Retweet Like
i-did Nov 1
27 november, staat i-did op de circulaire markt bij RVO Nederland in Den Haag.
Reply Retweet Like
i-did Oct 31
2 weken terug heeft Michiel, onze algemeen directeur, over i-did mogen spreken bij een evenement in Bucharest genaamd: Entrepreneurs Café. Heel fijn om ons verhaal hier te mogen delen! Michiel is in actie te zien vanaf 4.30 min:
Reply Retweet Like
i-did Oct 30
Naast de Cortina Berlin Foldable Crate heeft i-did nu ook een nieuw product ontwikkeld voor Cortina. De Cortina Sofia Shopper. Voor meer informatie over deze mooie Cortina Sofia Shopper Bag:
Reply Retweet Like
i-did Oct 17
In samenwerking met Studio Fabrick, verantwoordelijk voor de circulaire inrichting van het voormalige Stafforst pand in Utrecht waar de Social Impact Factory gevestigd is, richtte i-did een “wastebased room” in met het “Sky Blue” gerecyclede vilt.
Reply Retweet Like
i-did Oct 16
Op 10 oktober ‘Dag van de Duurzaamheid’, heeft wethouder Jeroen Kreijkamp vier HeelUtrechtU-awards uitgereikt: Nederlandse Spoorwegen, Thuisafgehaald, No Slackin en i-did zijn de meest inspirerende Global Goals helden!
Reply Retweet Like
i-did Oct 12
SUPER!! i-did is op de tweede plek geëindigd in de race voor de Duurzaamheidsprijs 2017 van de provincie Utrecht. Wij willen iedereen bedanken die op ons gestemd heeft!
Reply Retweet Like