Twitter | Search | |
Ibercamera
Temporada de concerts de música simfònica i de cambra a i
1,426
Tweets
1,542
Following
2,018
Followers
Tweets
Ibercamera Jul 24
25 i 26 de setembre: El Festival de Cervià celebra el seu 10è aniversari en petit format i ens convida a recuperar la nostra vida concertística amb les Variacions Goldberg de Bach interpretades per Varvara:
Reply Retweet Like
Ibercamera Jul 20
Nous Abonaments de la Temporada 2021 ja disponibles: Abonar-se a Ibercamera és la millor opció per gaudir de tota la Temporada amb les millors localitats i descomptes.
Reply Retweet Like
Ibercamera Jun 21
Us desitgem un feliç Dia de la Música!
Reply Retweet Like
Ibercamera Jun 15
El 29 de maig de 2019, el duo de Fumiaki Miura i Varvara van fer el seu debut a Ibercamera amb un programa de gran bellesa i exigència. Us deixem l'enregistrament de la seva interpretació de la cèlebre Sonata Kreutzer de Beethoven:
Reply Retweet Like
Ibercamera Jun 12
Tornen els concerts amb públic! ADDA Simfònica celebra avui (12 de juny) el primer concert simfònic amb públic a Espanya des de l'inici de l'estat d'alarma. Una fantàstica notícia que anuncia que aviat tornarem a gaudir junts de la música.
Reply Retweet Like
Ibercamera May 28
El 13 de novembre de 2017, sota la batuta d'Antonio Méndez, la Staatskapelle Weimar va interpretar la 2ª Simfonia de Rakhmàninov al Cicle Orquestres Internacionals a L’Auditori. El canal Livecamera us proposa gaudir de l'enregistrement d'aquest concert:
Reply Retweet Like
Ibercamera May 21
El 15 de gener de 2018, vam tenir el privilegi d'escoltar Martha Argerich en solitari, interpretant Escenes d'infants, les tretze peces que Schumann escriví inspirat en records de la seva infantesa. Reviu aquell moment al canal Livecamera:
Reply Retweet Like
Ibercamera May 15
Os damos la bienvenida a Livecamera, el nuevo canal digital de GrupCamera. Un espacio donde, de ahora en adelante, compartiremos con vosotros contenidos audiovisuales referentes a nuestros conciertos y artistas. Suscríbete:
Reply Retweet Like
Ibercamera May 8
Us donem la benvinguda a Livecamera, el nou canal digital de GrupCamera. Un espai on, d'ara endavant, compartirem amb vosaltres continguts audiovisuals referents als nostres concerts i artistes. Desitgem que el gaudiu:
Reply Retweet Like
Ibercamera May 5
NOVA DATA: El concert de la pianista Maria João Pires i el violinista Fumiaki Miura, inicialment previst per al 2 de juny, tindrà lloc el 21 de setembre de 2021 a les 20:00h al Palau de la Música. Els abonaments i entrades ja adquirides seran vàlids per a la nova data.
Reply Retweet Like
Ibercamera Apr 23
Feliç diada de Sant Jordi! Us deixem aquest enregistrament del Cavaller de la Rosa de Richard Strauss, interpretat pel Mestre Andrés Orozo-Estrada i l'Orquestra de Ràdio Frankfurt. Desitgem que us agradi.
Reply Retweet Like
Ibercamera Apr 15
NOVA DATA: El concert de l'Orquestra de Lucerna i Martha Argerich, inicialment previst per al 20 d'abril, tindrà lloc el dilluns 15 de febrer de 2021 a les 20:00h a @lauditori. Els abonaments i les entrades ja adquirides seran vàlids per a la nova data.
Reply Retweet Like
Ibercamera Apr 7
Teodor Currentzis ens convida a descobrir la seva visió de la 5ª Sinfonia de Beethoven :
Reply Retweet Like
Ibercamera Apr 6
La pianista Varvara ha volgut compartir amb tots nosaltres aquesta imatge del seu confinament a Hamburg.
Reply Retweet Like
Ibercamera retweeted
Maricel Chavarría Jan 30
⁩ , el violinista zen que parece salido de un Manga, levanta pasiones con el difícil Concierto de . Una crónica de su último concierto barcelonés en ⁦@lauditori⁩ con ⁦⁩ ⁦
Reply Retweet Like
Ibercamera Dec 9
Compartim amb vosaltres un concert enregistrat el 24 de novembre passat a Göteborg, amb Fumiaki Miura interpretant el Concert per a violí núm. 1 de Xostakóvitx. 📍 L'Auditori 29/01/2020
Reply Retweet Like
Ibercamera Nov 19
Us deixem un record del concert d'ahir a la nit a @lauditori de la 9ª de Beethoven interpretada per l'Orquestra de l'Òpera de Praga i l', sota la direcció de . Foto crèdits: May Zircus
Reply Retweet Like
Ibercamera Nov 18
Darrer assaig abans del concert d'avui a @lauditori amb l’Orquestra de l’Òpera de Praga i l’Orfeó Donostiarra. Sota la direcció del mestre Karl-Heinz Steffens, ens interpretaran la Novena Simfonia de Beethoven i el Concert per a clarinet de Mozart. Només hi falteu vosaltres!
Reply Retweet Like
Ibercamera Nov 13
A menys d'una setmana d'escoltar la Novena simfonia de Beethoven a @lauditori, us deixem un fragment d'una gravació històrica d'aquesta obra clau en la història de la música de l', dirigit per Lorin Maazel, mestre de referència Ibercamera
Reply Retweet Like
Ibercamera Oct 1
Jessye Norman va morir ahir a Nova York. Aquesta extraordinària artista va realitzar amb Ibercamera la seva carrera entre 1992 i el 2009 convertint-se en un referent de les nostres programacions. Amb infinita admiració i l’agraïment més profund, descansa en pau Jessye.
Reply Retweet Like