Twitter | Search | |
Marzlan CheOmar
5,686
Tweets
19
Following
1,987
Followers
Tweets
Marzlan CheOmar 1h
Replying to @TuneTalk
Done dm
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar retweeted
ANAS® Dec 9
HAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAH 😂 Che Ta Che Ta, hahaha! RT
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar 1h
3 hari dah ni intenet problem .. x termasuk dalam senarai kawasan yg akan terima gangguan pn problem jugak ni , apa ceta ni?
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar retweeted
Hazami D Taib Nov 27
Perangai budak sek aku pas spm..sudah pun diforward kn ke grup mak ayh..rasakanla ya blsn azab seksa bila balik umah Other side, they are so talented..wishing them all the best after this Amin
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar retweeted
41 Strange Dec 9
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar 19h
Tunetalk ni betul2 dah mencabar keimanan seseorang yg 19 lapisan aura sabarnya ni
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar Dec 8
Replying to @h_hafidzz @XavierNaxa
Xlama lgi orng nak beli jam second pn takut ke telco lock 😅
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar Dec 8
Cuti sebab nak jaga wife n anak sakit.. sekali dah start keja aq yg sakit .. nak cuti lagi ka??
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar retweeted
Savage post Dec 8
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar Dec 8
Bila nak baik demam ni 😢
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar Dec 7
Replying to @1Obefiend
Next umrah atau 1tahun 8bulan .. tngok mana sampai dulu
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar Dec 7
Replying to @mattdome1
Ni kan yg orang kata mahal tp kena maki ngan owner dia tu ?
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar retweeted
🇲🇾Astro AWANI🇲🇾 Dec 6
Pelajar UiTM cipta sejarah, dianugerah gelaran tertinggi dunia oleh ACCA
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar retweeted
pocong Dec 2
Kenapa perlu pergi ke pasar andai ikan sendiri datang ke rumah 🐟
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar Dec 5
Malam ni kan?? Komfem2 100% aq sure hampir kesemua team akan gunakan lawak 18 19 ni .. xcaya tngok la malam ni
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar retweeted
Hi! I'm a photographer 📸 Dec 4
Mohon RT sampai poster ni sampai pada orang yang ingin derma barangan kepada somalian, iraq, afghan & sudan community. Cuma drop barangan yang anda ingin derma di SOMALI REFUGEE CENTRE, GOMBAK hari ini, esok atau lusa (7hb). Boleh lihat info di poster. Tq gais.
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar Dec 5
Sama ja.. Sir n Dato .. dua2 kalau diikutkan pangkat sama cuma beza negara kita lebih guna Dato
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar retweeted
FA Malaysia Dec 4
Sukan SEA 2019 (Bola Sepak Lelaki) | Rabu, 4 Disember 2019 Masa Penuh KEMBOJA 3-1 MALAYSIA ⚽️ In Sodavid 56’ Sieng Chanthea 58’ Keo Sokpheng 68’ ⚽️ Quentin Cheng 90’
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar Dec 4
Replying to @NFDPOfficial
Reply Retweet Like
Marzlan CheOmar retweeted
wolf sun 🌞 Dec 3
Tak sabar nak tunggu aura penyumbang pingat emas ke19 😂🤣
Reply Retweet Like