Twitter | Search | |
Helsingør Dagblad
Lokale nyheder om Helsingør. Tip os gerne her eller på redaktionen@hdnet.dk
866
Tweets
180
Following
939
Followers
Tweets
Helsingør Dagblad 14h
Endelig en dansk undersøgelse, hvor Helsingør Kommune ligger helt i top. Helsingør er, ifølge en ny rapport, blandt de aller bedste til at få ledige i arbejde.
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Nov 15
FC Helsingørs direktør får til tider en hård medfart på de sociale medier, og derfor lukker Janus Kyhl nu sin Facebook-profil for offentligheden.
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Nov 15
På et byrådsmøde i slutningen af november er der lagt op til en gyserafstemning om et omdiskuteret byggeri ved Mørdrupvej i Espergærde.
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Nov 14
Politikerne jubler over, at Øresund nu er blevet fredet for sandsugning. Nu vil borgmester Benedikte Kiær have nationalparken til at “løbe” videre ud i Øresund.
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Nov 13
Ifølge Enhedslistens forslag kunne Helsingør kommune og boligselskaberne eksempelvis opkøbe lejligheder i Strandgade og omdanne dem til amennyttige boliger.
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Nov 12
Fra december skal linje 390R køre direkte ned ad Kongevejen i stedet for rundt om byen - Det er især byens ældre ikke glade for.
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Nov 8
Tre forskellige spareforslag lignede hinanden lidt for meget, mener kultur- og ­turismeudvalget. Så nu skal Kulturværftet prøve igen.
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Nov 5
Patruljevognenes nummerpladegenkendelsessystemer fælder flere og flere trafiksyndere på vejen. Tredje gang kan bilisterne få konfiskeret deres biler.
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Oct 29
Sammenligner man Kystbanen med andre lignende strækninger er den dyrest på Sjælland.
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Oct 24
Togturen til København stiger kun 1 krone eller mindre for enkeltrejser på rejsekort. Men Kystbanens pendlere skal betale mere end andre, især når de en dag skal lidt længere end normalt.
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Oct 22
Pasningsmulighederne i Helsingør Kommune er ikke helt, som en nytilflyttet familie havde forventet. 28 børn står på venteliste i Espergærde
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Oct 19
Historisk og festlig dag i november, når HH ferries inviterer alle med til fest ombord på verdens største eldrevne færger, Tycho Brahe og Aurora.
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Oct 18
Ni ud af ti tog kørte rettidigt i september – hvis de ikke var blevet forsinket af PET og folk på skinnerne.
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Oct 17
Sven Methling førte gennem 14 dage dagbog over sine erfaringer med Helsingør Kommunes hjemmepleje. De første fem dage havde han besøg af ni vikarer. Han ringede og klagede. Herefter kom der flere fastansatte og hjalp.
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Oct 16
Ilse Jacobsen trækker sig fra Løvens Hule
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Oct 15
2018 ser ud til at blive det bedste år nogensinde for erhvervsturisme for VisitNordsjælland
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Oct 12
Kirkens Korshærs værested Stubben skal fungere som nødherberg om vinteren, og man skal visiteres for at få plads. Om man dermed har sagt, at kun danske statsborgere skal kunne bruge vinterherberget, er politikerne imidlertid ikke enige om.
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Oct 11
Prognoser viser, at forbindelsen vil være tilbagebetalt efter blot 24 år, på trods af at den vil koste omkring 34 mia. kr. at bygge. Det er hurtigere end både Storebæltsbroen og Øresundsbroen bliver tilbagebetalt.
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Oct 8
Hvis der bliver bygget 400 boliger på marker i Kelleris ved Espergærde, som et politisk flertal i Helsingør Byråd er stemt for, så ødelægger det ikke naturen på stedet. Tværtimod. Naturen får det bedre.
Reply Retweet Like
Helsingør Dagblad Oct 4
Helt op til 850 boliger vil nyt lokalplanforslag på sigt åbne for i tidligere erhvervsområde i Espergærde.
Reply Retweet Like