Twitter | Search | |
HATTA DOLMAT
be humble and be nice!
90,050
Tweets
867
Following
52,716
Followers
Tweets
HATTA DOLMAT Aug 15
Replying to @amofficial77
Tu la orang luar ni bila bagi peluang memang lupa diri.
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT Aug 13
Good day to announce! I have 4 EXCLUSIVE SEAT for HATTA DOLMAT KLFW 19/20 Fashion Show! Just for the lucky one! HOW? ComMent YAYyyy! I want!!! And FOLLOW 👉🏻 and follow…
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT Aug 11
Replying to @SuzanaMnf
Allahuakbar cepat sembuh
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT Aug 11
Replying to @sararosli84
Hahahahaah
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT Aug 11
Pembunuh! Kejam! Moga dapat balasan setimpal dalam sistem perundangan Malaysia jgn lepas lagi mcm kes Arwah Adib
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT retweeted
🇲🇾Astro AWANI🇲🇾 Aug 10
Maut akibat bergelut gara-gara selisih faham selepas kemalangan
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT Aug 9
Replying to @_sarsz97
Off course we’re cute! Hehe
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT Aug 8
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT Aug 8
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT Aug 7
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT Aug 7
English wedding for your big day? . . . Get our latest august promotions 👉🏻 0192043091…
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT Jul 31
Ada hari keluar artikel dalam thank you my dear for the beautiful write up! All pic on this beetle campaign shoot by the talented
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT Jul 31
Amboi holiday yer? Mintak sikit teh tu boleh? ariffindeniel wearing limited edition offwhite jumper and wife wearing hattahim_official runway pcs 💯❤️
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT Jul 31
Replying to @arifraazak
Nanti update i okay the outcome! Cant wait!
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT Jul 31
Boss Live on today wearing together with zaim.mia.ikhlas and Suraya
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT Jul 30
Replying to @arifraazak
Culture, mcm 1. Malay: patern/ cutting / kurung The second element 2: indian / material/ detail. Try mix this 2 dah cukup. Jgn semua nak letak nanti hilang focus point. Lukis lagi, the more the better!
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT Jul 30
Replying to @arifraazak
If nak focus kat ethnic or culture, jgn byk sgt influence, nanti tak tahu nak focus yang mana, nanti direction lost. U boleh ambil 2 ethnic/ culture yang u rasa strong, let say u ambil malay culture such as main focus, just add one more additional culture
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT Jul 30
Replying to @arifraazak
U got the idea, can be developed, draw more, sketch more, dari satu sketch kita tak boleh nampak perkembangan idea, the more u sketch, the more idea datang. The idea will be polished each time u buat the next sketch. What i can suggest, if nak focus culture jap sambung
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT Jul 29
Replying to @arifraazak
Nak komen on what? Apa konsep dia?
Reply Retweet Like
HATTA DOLMAT Jul 29
Replying to @adzra
😭
Reply Retweet Like