Twitter | Search | |
Search Refresh
Evert van Welie Oct 13
Reply Retweet Like
RIVM Gezond Leven Aug 19
Terug van vakantie en je aan het voorbereiden op komende maand? Aankomende weken delen we met regelmaat interessante bijeenkomsten die in september plaatsvinden bestemd voor . Houd daarom ons Twitterkanaal in de gaten! 💭
Reply Retweet Like
Az Damiaan 4h
In het kader van de organiseert een gratis avondsymposium voor : ‘Pijn bij mensen met een psychische kwetsbaarheid’.
Reply Retweet Like
Gezondheidszorg Aug 18
De 8e editie van is uitgegroeid tot het grootste BeNeLux congres over mHealth en het jaarlijkse ontmoetingspunt voor 1000+ ! Het event biedt een niet te missen update en ontmoetingen met like-minded. Kom je ook?
Reply Retweet Like
Annabeth 26 Jan 18
Hoe gaan we hier als mee om? 1/16 deel vd bevolking
Reply Retweet Like
PPEP4ALLsocial Jan 14
Reply Retweet Like
Marieke Ettema Dec 14
Gerrit zegt dat hij zich ging gedragen naar hoe hij behandeld werd. Belangrijke les voor .
Reply Retweet Like
reos Aug 16
Reply Retweet Like
Fit for Work NL 28 Mar 18
Er zijn tips en tools over werken met beschikbaar voor , en
Reply Retweet Like
Fontys Paramedisch Sep 3
Samen leren en werken en onderzoeken maakt (in opleiding) sterker!
Reply Retweet Like
Zorg in Actie Nov 22
Replying to @VVD
Wij willen alle in het zonnetje zetten met een eerlijke salarisverhoging. Regelen jullie het benodigde budget even?
Reply Retweet Like
Vilans Jan 8
🤝 Betere en afstemming tussen organisaties en is cruciaal voor het voorkomen van spoedsituaties. Bekijk goede voorbeelden van deze samenwerking in de van ➡️
Reply Retweet Like
Margreet Mantel, Sep 23
Doordat er geen ziekte inzicht is bij gaat er van alles "FOUT" binnen het gezin. Er kan niet over gesproken worden, want hij/zij voelt zich niet ziek. Dit moeten goed begrijpen om zo het hele gezin te kunnen begeleiden. Luister naar de partners!
Reply Retweet Like
Michiel Trouw Nov 3
Het kan samen met op alle lagen (onderwijs, zorg, samenleving) en het openstellen van en voor noodzakelijke verandering gigantisch helpen voor duurzaamheid zorg!
Reply Retweet Like
Happy Aging Aug 1
'Hoe maak ik m´n slim idee groot?' Begin met het voor te stellen aan ons divers publiek van ! Meld je innovatie aan, en maak kans op een plek aan de met & .
Reply Retweet Like
DialogueTrainer Jul 22
Onze content developers Marieke en Laurens werken deze zomer o.a. aan gespreksscenario’s voor het project ‘Zorgverlener: speel je gespreksvaardig!’. Een project voor én door . In de video ⬇ vertellen projectleider Renske en deelnemer Anne meer over dit project.
Reply Retweet Like
Iris van Bemmel Jan 11
Kan t project van en het instrument zijn om en sneller te laten beschikken over veilige en (kosten)effectieve die ook nog de betaalbaar houden? vandaag met hen in gesprek.
Reply Retweet Like
DialogueTrainer May 8
communiceren de hele dag. Door goede , ontvangen betere zorg en neemt arbeidstevredenheid toe. Maar, hoe bereik je dat? En welke gesprekken in de zijn lastig? We vroegen het aan zorgprofessionals zelf.
Reply Retweet Like
Margreet Mantel, 15 Apr 18
Pag. 7 van de Frontotemporale dementie Zeer belangrijk om te lezen, de hele brochure voor alle , die te maken kunnen krijgen / hebben met ! LEES & LEER & onderneem actie, help het gezin
Reply Retweet Like
Margreet Mantel, Aug 14
Onze flyer: Symposium 👉 'Samen Sterk' hangt in het dank Wie volgt met foto & locatie zodat we zoveel mogelijk mensen bereiken, & ! Kom je ook!?!?! RT=💕
Reply Retweet Like