Twitter | Search | |
Search Refresh
Loes Melis Bailly Aug 18
voor de ramen: Solar panels can live in your window blinds
Reply Retweet Like
Pieter Verbeek 12h
Fraunhofer ISE: "The production of modules in Europe can be made economically viable again if production sites are planned sufficiently large." Europa.
Reply Retweet Like
The Lights Aug 13
Die zonnepanelen wegen niks. Dat kán het haast niet geweest zijn.
Reply Retweet Like
renate Aug 13
We plaatsen ze overal en denken niet aan de gevolgen hiervan... Dak AZ stadion niet betekend op zonnepanelen
Reply Retweet Like
NMF Limburg Aug 13
Parkeren onder wordt een trend volgens De Limburger. In onze Zonnevisie onderstrepen we het belang van dubbel ruimtegebruik (zoals zonnepanelen op daken en als overkapping van parkeerplaatsen). Wat ons betreft dus een goede ontwikkeling!
Reply Retweet Like
Hans van Sinderen 4h
Oplichting door de bedrijven? Wij produceren straks energie via en leveren overproductie in voor een habbekrats. De slimme meter is per 2023 verplicht als je zonnepanelen hebt: 5 dingen die je moet weten over de digitale energiemeter
Reply Retweet Like
Maurice Scheepers Aug 13
’Dak AZ-stadion niet berekend op zonnepanelen’ via Dan ben ik benieuwd of het dak van het CarsnJeans stadion van Den Haag wel geschikt is. Die hebben dezelfde architect en sinds enkele jaren ook
Reply Retweet Like
WeerUpdateEemnes 47m
Reply Retweet Like
Reinoud Burggraaf 6h
Zo, die liggen! Hadden er achteraf nog wel 2 naast gepast, maar dit is al ruim voldoende om zelf de waterkoker van stroom te voorzien...
Reply Retweet Like
Wageningen U&R Aug 13
| ‘De meeste materialen zijn nu nog statisch, maar de materialen van de toekomst zijn dynamisch’, zegt WUR onderzoeker Hanne van der Kooij. Ze leverde kennis voor bewegende laklaagjes die zonnepanelen en autoruiten schoon kunnen houden.
Reply Retweet Like
Stichting DE-on Aug 19
In 2024 komt er in NL een verbod op . De komende vijf jaar moeten dus alle asbestdaken van woningen, bedrijven en overheidsinstellingen in Nederland asbestvrij worden gemaakt. Hier is voor i.c.m. het plaatsen van ->
Reply Retweet Like
Tanja de Reus Aug 16
Niet alleen mijn naaste buren, maar ook de verhurende partij van alle woningen om het mijne heen plaatste onlangs shiny new . Ze verblinden me de moeder ín en buiten mijn huis. What to do... Anybody???
Reply Retweet Like
Yuso 12h
Bent u de fiere eigenaar van ? Goed nieuws, want de komende dagen komt het zonnetje flink tevoorschijn en genereren we veel groene stroom.
Reply Retweet Like
l.d. broersma Aug 13
Replying to @vertelmewat
Nu worden door de EU strenge eisen gesteld t.a.v het recyclen van . Maar het is niet zo moeilijk om eisen te formuleren. De moeilijkheid zit hem meer in de uitvoerbaarheid en de naleving en de controle daarop.
Reply Retweet Like
PM Energie 8h
Heeft u de SDE+ beschikking voor zonne-energie al ontvangen en bent u gevestigd in Gelderland? Via de Groeiversneller Zon kunnen onze advieskosten voor 50% vergoed worden! Neem voor meer informatie contact met ons op!
Reply Retweet Like
Duranet.nl Aug 15
Produceer uw eigen schone energie
Reply Retweet Like
Duranet.nl 12h
Wilt u verduurzamen? Wij kijken of uw woning geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel u kunt besparen.
Reply Retweet Like
AGEM 12h
Save the date! Op 21 september vindt de te plaats en o.a. is erbij! Laat je informeren over , , , , , , , en nog veel meer!
Reply Retweet Like
Solar Magazine 13h
Solar Magazine - introduceert leasemodel, in 2020 ook in Nederland te huren
Reply Retweet Like
HetkanWEL 14h
Greta Thunberg is onderweg naar New York voor de Climate Action Summit in september. Per zeiljacht steekt ze de over. De boot is uitgerust met en :
Reply Retweet Like