Twitter | Search | |
Search Refresh
Mikael Pentikäinen May 28
STM:n linja johtaa siihen, että Suomen talous saadaan lopullisesti polvilleen ja matkailuala nurin. Nyt järki käteen, kiitos, ja ihmisille lupa matkailla kotimaassa - tietenkin turvallisuutta noudattaen.
Reply Retweet Like
Kasvu Open May 26
Special news📣 Kasvu Open and Amazon Web Services collaborate to Help Startups in Finland. Read more👇
Reply Retweet Like
Antti Varis May 24
Miten meni omasta mielestä 1) Sovitaan vassaripuolueiden kavereiden kesken, että heivataanpa suomi 4.(?) eniten verotetusta maasta ykköseksi. 1/
Reply Retweet Like
Varsinais-Suomen Yrittäjät May 28
tulevaisuuden skenaarioita rakennetaan -työssä yhdessä Tulevaisuuden tutkimuslaitoksen kanssa. Mukana ovat laajasti alueemme elinkeinoelämän toimijat. Mistä on kyse? Katso:
Reply Retweet Like
Mikael Pentikäinen 17h
Jos voit hakea kehittämistukea, kannattaa tehdä se lähipäivinä, sillä tukien haut ovat vielä auki. Voi olla, että ensi viikolla julkistettava kustannustuki jää pettymyksen puolelle.
Reply Retweet Like
Mikael Pentikäinen May 28
Suomessa jos jossakin voi matkailla turvallisesti - järkeä käyttäen ja riskejä välttäen. Kotimaan matkailu toisi niin kaivattua lisäleipää monen kodin pöytään.
Reply Retweet Like
Aatu Puisto 10h
Asenne ratkaisee. Tällaisten nuorten asennetta elämään ja työntekoon voi vain ihailla! "Nyt firma työllistää ympärivuotisesti kymmenisen ihmistä ja sesonkiaikana jopa parikymmentä. Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli 877 tuhatta euroa."
Reply Retweet Like
Suomen Yrittäjät 10h
Kannattaako sitä yksin pyristellä, jos on olemassa taho, jolta voi kysyä neuvoa? Meiltä saat apua ja tukea. Älä jää yksin. Yhdessä olemme enemmän - Liity jäseneksi!
Reply Retweet Like
Suomen Yrittäjät 17h
Lähes joka kymmenes yritys miettii yrityksen alasajoa, kertoo Yrittäjägallup. Kriisi ei ole vielä kesällä ohi. "Kerrannaisvaikutukset vyöryvät elokuussa tavarantoimittajiin päin", kenkäkauppias Petri Kyllönen.
Reply Retweet Like
Lapin Yrittäjät 17h
-Kun ostaa palveluja alueen yrityksiltä, vahvistuu ja monipuolistuu. Yrittäjien olemassaolo kunnassa puolestaan turvaa , ja sanoo
Reply Retweet Like
Susanna Keskinarkaus 18h
Muistathan ilmoittautua maanantaina olevaan webinaariin jossa ArcticFactoryn kanssa puhumme palvelumuotoilusta ja yrittäjyydestä!
Reply Retweet Like
Turun Sanomat 19h
Yksinyrittäjien koronatukia rutkasti jakamatta - "2 000 euroa voi tarkoittaa pienyrittäjälle puolen vuoden vuokraa"
Reply Retweet Like
Jaakko Selin 21h
Tarve ei välttämättä ole tiedossa ja ei haluta nostaa "varmuuden vuoksi" koko lainaa ja maksaa turhaan. Olisiko luotollinen tili parempi turvaamaan maksuvalmiutta? Yritykset haluavat tukia – jättimäiset lainojen takaukset jäivät käyttämättä
Reply Retweet Like
Petri Salminen May 28
Nyt kannattaa viranhaltijoiden ja päättäjien olla todella tarkkana lausunnoissaan. Epäselvillä ja ristiriitaisilla linjauksilla tehdään paitsi suurta hallaa elinkeinotoiminalle myös nakerretaan samalla yleistä luottamusta viranomaisten ohjeistuksiin.
Reply Retweet Like
Jukka Aminoff May 28
Markkinointi- ja myyntipalvelujen tarjoajat ovat tällä hetkellä kovilla, koska myyntituloksia pitäisi tulla nopeasti ja edullisesti. Yrityksillä ei ole aikaa odottaa tuloksia. Katsotaan, että miten markkinointi ja myynti suoraviivaistuvat.
Reply Retweet Like
MuistiystavallinenEP May 28
Arjen muokkaaminen edellyttää ikääntymiseen liittyvää osaamista,halua muokata palvelujaan ikääntyneiden ja sairaiden tarpeisiin.
Reply Retweet Like
YritysEspoo May 28
Tule 10.6. mukaan linjoille kuuntelemaan Osaamisen tuotteistaminen -webinaaria, jossa opit kuinka paketoit osaamisesi selkeään, helposti ymmärrettävään & ostettavaan muotoon. Kuulet myös mielenkiintoisen yrittäjätarinan aiheesta!🎙️
Reply Retweet Like
Veli-Matti Lamppu May 26
' on monelle nuorelle ensikosketus työhön ja tärkeä osa sekä ammatinvalintaa että ammattiin oppimista. Toivottavasti vielä monilla riittää rohkeutta tarjota nuorelle tärkeä elämänkokemus.
Reply Retweet Like
Keskipohjanmaa May 25
Kokkolalainen Clewat Oy ja kalajokinen Tekoa Oy yhteistyöhön – "Jokipyörällä saadaan roskat kerättyä talteen ennen niiden päätymistä mereen"
Reply Retweet Like
Sanna-Mari Jyräkoski May 25
Jos museoimme nykyhetkeen, olemme 2030-luvulla enää kylä. Yrittäjien sitoutuminen sekä panostushalu Jyväskylään kertovat kehittyvän kaupungin visiosta. Kylään emme halua palata.
Reply Retweet Like

Related searches

@suomenyrittajat