Twitter | Search | |
Search Refresh
Martta Tervonen 13h
Eka ihan oikea työpäivä loman jälkeen alkoi siten, että läppäri käynnistyi ja toimii moitteettomasti, vaikka kaadoin sen päälle eilen illalla lasillisen vettä. Jihuu! Hienoa tarttua taas hommiin. Anteeksi positiivisuuteni.
Reply Retweet Like
Juha Frey Jul 29
Hei , kaipaatko intoa ja inspiraatiota yrityksesi seuraaville askelille? 🤓 'n 24h intensiivivalmennus tarjoaa kovan tason sparrausta ja vertaistukea tiiviissä paketissa: pari paikkaa jäljellä, ilmoittaudu mukaan nyt! 📈
Reply Retweet Like
Linda Saukko-Rauta 9h
Opinko keväällä 2020 mitään yrittämisestä? Uusi blogipostaus kertokoon sen. Tai no: jotain siitä.
Reply Retweet Like
Pete Poskiparta Jul 30
Vaikeinta mulle tässä epävarmassa tilanteessa on tulevaisuuden rakentaminen. Kalenterissa on keikkamerkintöjä aina helmikuulle asti ja tilanne on itse asiassa ihan ok, mutta koko ajan takaraivossa on pandemian toinen aalto ja ennen kaikkea se, miten siihen reagoidaan.
Reply Retweet Like
Työpiste - Turun kaupungin työllisyyspalvelut 15h
, hae kevennystä turkulaisen alle 30-vuotiaan tai pitkään työttömänä olleen palkkaamiseen. Tai kerro meille, jos tarvitset työllesi tekijän! Kysy lisää yrityspalveluistamme.
Reply Retweet Like
Visma Solutions 10h
Jos olet rekisteröinyt yrityksesi vuonna 2020, voit hyödyntää taloushallinnon hoitamiseen liittyvän edun. Saat Netvisorin käyttöön uudelle yrityksellesi 12 kuukaudeksi ilman kk-maksua. Lue lisää edusta:
Reply Retweet Like
Suomi.fi yritykselle 16h
Suomifi-aakkoset: 📜 Tiedätkö, vaatiiko unelmasi ammattipätevyyden? 👉
Reply Retweet Like
Veikko Pullinen Jul 26
Onko tää nyt sitä töiden tuomista kotiin? 😂
Reply Retweet Like
susannavilkman Jul 26
Ensimmäinen ihan oma toimisto. Kun on toiminut osakeyhtiöissä yhtiökumppaneiden kanssa ja kotona liidaa suurperhettä, niin tämä ihan oma tila on kyllä ihan lottovoitto.
Reply Retweet Like
Mat Wayne 7h
Nehän (maksetut verot) palautuvat meille saippuakuplina pirskahtelevana elämänilona, kukkasina ja kauniina ajatuksina. Ehkäpä kanelipullantuoksuna. Kyllä nyt kelpaa!
Reply Retweet Like
KOSEK 14h
❗️Hei yrittäjä! Muistathan, että yksinyrittäjän koronatuen haku on auki vielä 30.9.2020 saakka. Kokkolan ja Perhon alueen yrittäjät voivat hakea tukea tämän linkin kautta 👉
Reply Retweet Like
dogetalist Jul 31
ole ohi, mihin näillä eteenpäin redirectista - muuten paljon. Kommenteja ja käytetään videomarkkinointia?
Reply Retweet Like
Mikko Rehmonen Jul 30
Tällee kun on kaksi viikkoa hakannut vastaan vähän kaikki niin on pari asiaa mistä saa olla iloinen. Ystävät ja se että kaiken shitin keskellä on jaksanu urheilla tuulettaakseen tomuista vinttiä. Joskus kokeiltu muutakin, huonolla menestyksellä.
Reply Retweet Like
Skhole Jul 27
Katso kolmen sairaanhoitajan videot! Miltä kuulostaa työ psykiatrisena sairaanhoitajana tai kotisairaanhoidossa? Entä miten sairaanhoitaja voi toimia itsenäisenä yrittäjänä?
Reply Retweet Like
Leader Satakunta Jul 29
Replying to @LeaderSatakunta
Pohjois-Satakunnan tee kartoitus yrityksesi nykytilanteesta elokuun loppuun mennessä! Tavoitteena on löytää yrityksesi kriittisimmät kehityskohteet, joihin panostamalla nostat liiketoimintasi uudelle tasolle.
Reply Retweet Like
Koulutuskeskus Salpaus Aug 2
Yrittäjä, vie yritystoimintasi uuteen nousuun Tästä noustaan vielä -koulutuksessa! Yrittäjän oppisopimuksella koulutus on maksuton. Lue lisää ➡
Reply Retweet Like
Keuda Jul 28
Kirsi vaihtoi työt pelialalla valmennus- ja koulutusalalle ja perusti yrityksensä Kuntokoulun. Lisäpotkua yrittäjyyteen Kirsi lähti hakemaan Keudan ja Uudenmaan Yrittäjien Yksinyrittäjäakatemiasta
Reply Retweet Like
Niina Sintonen Jul 25
Näin kesälomien aikaan toivon kovasti, että 'tkin muistavat (ja voivat) huolehtia omasta työkyvystään. 'lla on mahdollisuus tehdä jotain aivan muuta, tai hyvällä omalla tunnolla olla vaikka tekemättä mitään.
Reply Retweet Like
Palkka_fi Jul 29
Huomenna on kuun viimeinen päivä. Muista laskea ja maksaa ajoissa, jotta on 'n käytettävissä 'nä.
Reply Retweet Like
Esa Paloniemi (Oulu) Aug 1
"Jos ei pysty selviämään kaikista niistä lukuisista maksuista, mitä yrittämiseen kuuluu, bisnesidea on vaan yksinkertaisesti huono."
Reply Retweet Like