Twitter | Search | |
Search Refresh
EEN Suomi Jul 28
Ilmoittautuneita 750, jopa 45 eri maasta! Innovation in environment & energy & circular economy > Virtual international partnering platform - free of charge!
Reply Retweet Like
markku taivainen 7h
💚 Retki metsän kätköihin, kallioille, luoliin... niin kaunista, haurasta mutta vahvaa, puhuttelevaa luonnon omaa ympäristötaidetta 💚
Reply Retweet Like
Anneli Tiainen Aug 4
Jospa etsittäisiin uusi ja parempi normaali vanhan tilalle
Reply Retweet Like
Riina Tuominen Aug 3
Uumo-hankkeen webinaarissa kuulet, miten pohjaveden online-monitorointia, passiivista näytteenottoa ja ympäristön drone-kuvauksia voidaan hyödyntää pohjaveden laadun turvaamisessa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan .
Reply Retweet Like
UPM Suomi 13h
Biojalostamo on malliesimerkki kiertotaloudesta. luotsaa liiketoimintaa, joka jalostaa teollisuuden tähteet puupohjaisiksi vaihtoehdoiksi liikenteeseen ja petrokemianteollisuudelle.
Reply Retweet Like
STUK - Säteilyturvakeskus Aug 3
STUK havaitsi Kotkassa heinäkuussa kerätyssä ilmanäytteessä radioaktiivista kobolttia. Määritetty pitoisuus on hyvin pieni, juuri ja juuri mitattavissa, eikä sillä ole merkitystä ihmisten terveydelle tai ympäristölle.
Reply Retweet Like
FCG Finnish Consulting Group Oy Aug 3
Mitkä aiheet puhuttavat kiinteistöpuolella ja maankäytössä? Pysy ajan hermolla ja ilmoittaudu koulutuksiimme: ✔️Maapolitiikan ajankohtaispäivä 15.9. ✔️Kiinteistörekisterin hoidon koulutuspäivät 18.-19.11. Lue lisää 👉
Reply Retweet Like
Emmi Haltia 9h
Siirryin viikon alusta töihin ja tässähän alkaa päästä töihin kiinni! Työt mm. -hankkeessa jatkuvat ja uusiin hankkeisiin tutustuminen on jo hyvässä vauhdissa. Aiheita jatkossakin
Reply Retweet Like
Kainuun ELY-keskus Aug 4
Paltamon biojalostamon maamassojen läjitysalueen ympäristönvaikutusten arviointi on käynnissä. Yleisötilaisuus Korpitien koululla 'ssa 11.8. klo 18 alk. Tilaisuus lähetetään suoratoistona myös 'n twitter-kanavalla.
Reply Retweet Like
Katja Hintikainen Jul 29
Evan kyselyssä 7/10 suomalaisesta toivoo, että koronaepidemia on alku kehitykselle, jonka myötä kuluttaminen ja matkustaminen vähenisivät pysyvästi. Nyt on aika rakentaa yhteiskunta ja tavat niin, että tämä enemmistön toive toteutuu.
Reply Retweet Like
Helsingin Kokoomus Aug 3
Helsinkiläisten liikkuminen puistoissa on turvattava! Valtuutettumme on pitänyt asiaa ansiokkaasti esillä jo pitkään. Nyt kaupungin on aika toimia ongelman ratkaisemiseksi!
Reply Retweet Like
Port of Turku 16h
Digitaalisuuden lisääminen satamatoiminnoissa vähentää koko kuljetusketjun hiilidioksidipäästöjä ja pienentää satamatoiminnan energiankulutusta. Lue lisää 'raportistamme:
Reply Retweet Like
Dragofix Jul 30
Ylen Pelasta pörriäinen -kampanja näkyy pihoilla ja kaupungeissa: nurmikot on jätetty leikkaamatta ja niittyjä perustetaan urakalla
Reply Retweet Like
Lakitoimisto KPF Aug 2
Lakimiehemme avaa blogissamme ympäristörikoksia ja sitä, voiko niistä saada taloudellista hyötyä ja miksi niitä tehdään. Ympäristörikokset ovat taloudellisesti yksiä arvokkaimpia rikoksia.
Reply Retweet Like
Kai Mattsson Jul 30
Ohhoh..pitkästä aikaa löytyi kalliosaaren rantavedestä Edellisestä kerrasta lienee muutama vuosi... mut tää kaveri oli kyllä ihan yksin.
Reply Retweet Like
Katri Parikka Aug 1
Ocean Ladiesin purjehdusreissulla tutkitaan myös meren tilaa. Vesi kirkasta Tammisaaren kansallispuistossa, näkyvyys 4,6 m, Helsingin edustalla näkyvyys vain 0,5 m.
Reply Retweet Like
Anni Teppo Aug 4
Lääkkeissä teho ja turvallisuus ovat toki tärkeimpiä asioita, mutta on sekä kuluttajien että valmistajien kannalta hienoa, että lääkkeiden ympäristövaikutuksista saatava tieto lisääntyy.
Reply Retweet Like
Helsingin Kokoomus Aug 4
Toimia tarvitaan jo syksyn budjettiriihessä! "Ilman ihmisen apua ja vastuullisia päätöksiä, ei meremme pelastaminen onnistu", vetoaa . Lue lisää!👇
Reply Retweet Like
LTS Aug 4
Mekin olemme mukana Tieteen päivillä tammikuussa 2021 Helsingissä. Tarjoamme tutkittua tietoa liikunnan ja urheilun ympäristövaikutuksista. Infoa luvassa syksyllä, tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan
Reply Retweet Like
Valtiontalouden tarkastusvirasto VTV Aug 4
VTV koordinoi vuosina 2020–2026 kansainvälistä ympäristötarkastustyöryhmää , jossa tehdään erityisesti ympäristö- ja ilmastokysymyksiin liittyvää yhteistyötä.
Reply Retweet Like