Twitter | Search | |
Search Refresh
Joonas Könttä Jul 10
Elämäni eka suurempi live-tv -esiintyminen. Wish me luck 💪
Reply Retweet Like
Salla Vuorikoski Jul 10
Onks täs mitään järkeä, kysyy rouva kaljakärryn kanssa laivaterminaalin edustalla. Oikein hyvä kysymys.
Reply Retweet Like
Henri Häkkilä Jul 10
A-studion ensimmäisessä osuudessa poliitikko toteaa, ettei ole varaa laskea alkoholiveroa. Seuraava osio käsittelee maahanmuuttoa. Odotan jännityksellä, onko yhtäkkiä silloin varaa vaikka mihin.
Reply Retweet Like
LA_Tuononen 15h
Muuten ihan jees, mutta kuunkamaran mittasuhteet vähän heittää. Hyvä yritys silti.
Reply Retweet Like
Vesa Lindell Jul 10
Replying to @Jilkka
Kyllähän sitä juomaa pitää sieltä Virosta melko paljon rahdata, että siinä kovin merkittäviä summia pystyisi säästämään. Vaikea käsittää että tavallinen kuluttaja viitsisi pelkkien saunakaljojen takia sinne lähteä. Maksaahan se matkakin.
Reply Retweet Like
Julia Suikki Jul 10
Suuri ilmastoteko olisi viinarallin lopettaminen.
Reply Retweet Like
Heikki Siljamäki 15h
Olipa tosi kiinnostavaa asiaa avaruustutkimuksesta . Ja esitystapakin oikein passeli, puhuttiin asiaa mutta miellyttävän yleistajuisesti.
Reply Retweet Like
Ville Aro Jul 10
Olennaista on samalla kertoa että Ruotsissa a) noin puolet pakolaisista työllistyvät noin 9 vuodessa ja b) "työllistynyt" = töissä vähintään 1 tunti/viikko. Lähde: sivu 10 & 29
Reply Retweet Like
Anu Peltola Jul 10
Jännä miten maahanmuuttojohtaja keskeytti Fadumo Barren siinä kohtaa, kun alkoi kuulostaa siltä, ettei maahanmuuttajia oikeasti velvoiteta osallistumaan koulutuksiin. (30:38) Onko tässä taas totuus jotain muuta kuin laki?
Reply Retweet Like
Jarmo Aaltonen Jul 10
Haistapa vaikka mitä Yle! A-studiossa 2 kokkaria eli opposition edustajaa lässyttämässä viinaverosta! Missä hallituksen edustus? Leikkikää edes tasapuolisuutta! Miten Yle-verosta pääsee eroon?
Reply Retweet Like
Heikki Ali-Hokka 16h
Naistenviikon aattona :ssa meitsiä lukuun ottamatta all female panel! Talouden synkkyyttä ja avaruuden valloitusta ⁦⁩ ⁦⁩ ⁦
Reply Retweet Like
John Wesley Hard1 15h
Nordean ja Palkansaajien ekonomistit ovat niin samaa mieltä tilanteesta, että pakko siihen on uskoa.
Reply Retweet Like
Olli-Pekka Paasivirta 🇪🇺 Jul 10
Alkoholiveron korotus on hyvä asia. Sen idea on hillitä viinan kulutusta, ei kerätä verovaroja. Vaikka viinaralli hieman kiihtyisi, kulutettu absoluuttinen määrä alkoholia tuskin kuitenkaan nousee, sillä kaikki eivät Viroon lähde.
Reply Retweet Like
Mika Helenius 15h
Suomi on todella rankalla takamatkalla tulevaisuus kunnon osalta. Suomen tulisi siirtyä talouspolitiikasta ja ekonomisti höpöstä uusteollistamisen politiikkaan. Suomen innovaatiotulokset surkean vaikuttavuudessa olemme sijalla 20. Euroopassa.
Reply Retweet Like
A-studio Jul 15
Pitääkö lentäen tehtyä etelän lomamatkaa hävetä? Voiko matkailua harrastaa vastuullisesti? Studiossa matkailubloggaaja ja Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin johtaja klo 21.00.
Reply Retweet Like
Markku Lehto Jul 15
Jatkossa jokainen matkustaa Kauko-Itään päästöttömästi purjelaivoilla. Tuulista riippuen matka Euroopaasta Kauko-Itään kestään noin 2 - 2½ kuukautta.
Reply Retweet Like
LA_Tuononen 15h
Odotan edelleen Hubblen ottamaa kuvaa jenkkilipusta kuussa.
Reply Retweet Like
Stefan Stjärnstedt Jul 15
Matkailu tuntuu olevan jopa ruokaa pahempi pyhä lehmä ilmastokeskustelussa. Sen tiedetään aiheuttavan ongelmia monella tasolla, ja silti sitä käsitellään jonkinlaisena luonnonvoimana. Valintoja pitää reilusti ohjata. Elämämme ei silti ole huonompaa, vain erilaista.
Reply Retweet Like
Mimma Lehtovaara 🇪🇺 15h
Olen just sellainen humanistisen koulutuksen saanut matemaattisesti lahjaton tyyppi, joka ymmärtää taloutta rajallisesti. Kiitos pääekonomisti joka puhuu niin, että tällainenkin peruspönttö ymmärtää.
Reply Retweet Like
Noora Kyllönen Jul 15
Ympäristö todellakin tulisi ottaa matkaillessa huomioon. Matkailua viime vuosina opiskelleena oli yksi lyhyt sustainable tourism kurssi etänä, muuten ei puhuttu mitään. Ulkomailla osaavat sitä jonkun verran jo brändätä.
Reply Retweet Like