Twitter | Search | |
Search Refresh
Raija Virta Jul 14
Voisitko kertoa miksi kirjallisia lausuntoja ei hyväksytä yleisissä tuomioistuimissa jos vastapuoli vastustaa ja miksi taas hyväksytään hallinto-oikeuksissa ja korkeimmassa hallinto-oikeudessa ilman ehtoja?
Reply Retweet Like
Aija Saari 15h
Twitter on minulle tärkeä väylä maailmalle ja arvostamiini tutkijoihin esim Twiittaan vain itseäni kiinnostavista jutuista. Jos törmään törkyyn, yritän olla provosoitumatta. Huippupalvelu!
Reply Retweet Like
Maahanmuuttokriittinen kansanliike, MaKriKaLi 18h
Replying to @yhdenvertaisuus
Jos :n algoritmit ohjelmoidaan länsimaisten ihmisoikeuksien mukaan, syrjii se esim. muslimeja, joille osa niistä on kiellettyjä uskontonsa perusteella. Esim. muslimimies ei enää voikaan olla naista ylempiarvoisempi ja oikeutetumpi tekoälyn päätelmissä.
Reply Retweet Like
⚖️ Mᴀᴀɴɪɴᴋᴀ ⚔️ 23h
asia ! halusi vapauttaa vauvaperheet kuntaverosta vuodeksi – oikeus tyrmäsi päätöksen syrjivänä: ”Olin aika pettynyt” | Iltalehti
Reply Retweet Like
Petteri Jul 16
Replying to @aj_hirsi
Vaadin valkoista kokista 😂
Reply Retweet Like
Yhdenvertaisuusvaltuutettu 18h
Replying to @yhdenvertaisuus
➡️Lausuimme kansallisen tekoälyohjelma AuroraAI:n kehittämis- ja toimintasuunnitelmasta vuosille 2019–2023: ➡️Lue lisää yhdenvertaisuudesta ja tekoälystä vuosikertomuksestamme sivulta 16 alkaen:
Reply Retweet Like
Jari Leino Jul 21
Replying to @YasaAnter @pirijanne
Jari Leino on se tyyppi, joka jatkossa jakaa -tunnustukset. Erittäin arvovaltaisesti. Ja kyllä, olit jossain vaiheessa blokannut minut. Minä pistän aina huomatessani rutiininomaisesti vastablokin, kska ja .
Reply Retweet Like
Ihmisoikeuskeskus 18h
Reply Retweet Like
Kaarina Heiskanen Jul 21
Replying to @KarnaMikko
Aika p/skaa kansaa ovat suomalaiset, jos ovat sitä mieltä, että - on ok että turvaa hakevan ei toteudu - saa unohtua, kun kyseessä on - kaiken tämän jälkeen heitä saa vielä merkitä ja pannoittaa. Meillä on parantamisen varaa.
Reply Retweet Like
Jarmo Räikkönen Jul 17
Kuka nyt lasten urheilua tai KuPSin pelejä seuraisi - liian heikkotasoista! ⁦⁩ Kuten myös urheilun eri lajien vertaaminen toisiinsa. ⁦⁦
Reply Retweet Like
Riikka Juntunen 20h
Hienoja uutisia - lisää näitä! Kunta, jolle jokainen kuntalainen on yhtä tärkeä.
Reply Retweet Like
Sari Sarkomaa Jul 21
vaatii terapiatakuuta jo budjettiriiheen. Hoitoonpääsyä nopeutettava. Peruspalveluja vahvistettava. uudistettava niin, että -aikainen hoito ja toteutuvat. Terveys kuuluu kaikille
Reply Retweet Like
senjalarsen Jul 21
Vaikea masennus, stressi ja ahdistus käsitetään Yhdysvalloissa invaliditeetiksi, sillä niiden tiedetään estävän täyspainoista elämää ja työntekoa. Tulisiko myös Suomessa arvioida tilannetta?
Reply Retweet Like
Jaana Ahtonen-Huuskonen Jul 19
Reply Retweet Like
Elina Nieminen Jul 19
Vihdoin on ottanut ensiaskeleen mikä on ollut jo kymmeniä vuosia ´ssa itsestäänselvyys. 👍
Reply Retweet Like
Anna Saurama Jul 18
Laaja raportti, joka todentaa myös sen miten on kaventunut monin tavoin Euroopassa.
Reply Retweet Like
Suomenmaa Jul 18
Kurvinen korosti SuomiAreenan arvopuheessaan yhdenvertaisuutta: ”Keskustalle tasa-arvo tarkoittaa sitä, että jokainen meistä voi olla liekeissä” -
Reply Retweet Like
T.Penttinen-Lampisuo Jul 18
Piti elää 50-vuotiaaksi, ennen kuin sain oman ehdokkaani edustamaan kansaa. Siellä hän taas loistaa ja puhuu asiaa 💎
Reply Retweet Like
Mari Kröger Jul 18
Hätkähdyttää aina, kun aikuinen ihminen käyttää autisti-sanaa halventavassa merkityksessä. Pätee myös muihin esim. vammaisuuteen tai sairauteen viittaaviin sanoihin. Jos tässä nyt on vielä epäselvää: se on ilkeää ja loukkaavaa, lopeta.
Reply Retweet Like
Taina Vallander Jul 17
. : Työelämän joustavuuden lisääminen toisi konkreettista tukea ja helpotusta perheille, mutta lisäisi myös mahdollisuuksia työllistyä.
Reply Retweet Like