Twitter | Search | |
Search Refresh
Samira Tarrass 7h
Wanneer politici die ergere dingen over Marokkanen hebben gezegd ermee wegkomen. En 1 politicus die verzaakte om 1 woord in zijn zin op te nemen wel vervolgd wordt. Dan toont dit het complete failliet en de misdadigheid van dit systeem aan.
Reply Retweet Like
🇳🇱 Beps. 7h
vertelt nu dat hij honderden brieven krijgt van het OM waarin staat dat mensen die hem bedreigen in binnen en buitenland niet vervolgd worden omdat er gebrek is aan capaciteit. Wat een land, ik schaam me diep.
Reply Retweet Like
Cor 7h
. Laatste woorden van in proces zojuist beluisterd. Om kippenvel van te krijgen. In wat voor land leven wij toch? 75 jaar na de oorlog wordt de vrijheid afgenomen en is exclusief beschikbaar voor de deugmensen van het partijkartel.
Reply Retweet Like
🇳🇱 Beps. 6h
Trotse stemmer, hier. Geen enkele partijleider die ook maar in de buurt van komt. Zelden zo'n onvermoeibare en strijdbare vechter meegemaakt.
Reply Retweet Like
Flap Friesland 8h
Iedereen weet dat er wat aan de hand is en Grappenhaus ook, als hij zijn werk gedaan had, maar nee, hij is zich ineens kapotgeschrokken. Te druk met geweest, minister? Grapperhaus is zich ’rot geschrokken’ van kinderporno via
Reply Retweet Like
🇳🇱 Beps. 2h
Het is echt krankzinnig dat er mensen zijn die blijkbaar zo erg haten, dat ze zelfs een strafproces toejuichen wat door politieke inmenging tot stand is gekomen. En dan beweren dat Geert een gevaar voor de samenleving is.
Reply Retweet Like
🇳🇱 Beps. 7h
Wat een speech van , kippenvel van begin tot eind. Grote klasse.
Reply Retweet Like
🇳🇱 Beps. 7h
Marokkanen zijn geen ras, Belgen zijn geen ras, ik ben geen racist, mijn kiezers zijn geen racisten en Nederlanders zijn géén racisten. -
Reply Retweet Like
Geert Wilders 23h
Ik sta voor de rechter in een politiek proces. Morgen weer. De meeste mensen die mij hebben bedreigd lopen nog vrij rond. Maar niemand, niemand krijgt mij klein. En stoppen zal ik nooit. Onze vrijheid moet en zal zegevieren!
Reply Retweet Like
Ger Struik Jul 3
Wilders met zijn glasheldere laatste woord tot het gerechtshof, een gerechtshofhof dat zich in de gegeven situatie ongemakkelijk zal voelen, althans zou moeten voelen. via
Reply Retweet Like
Geert Wilders Jul 3
“Inmiddels sta ik vanwege mijn politieke mening al 10 jaar voor de rechter terwijl de islamitische radicalen die fatwa’s over me hebben uitgesproken nog steeds vrij rondlopen. Het is moeilijk te bevatten.”
Reply Retweet Like
Tony Hellings 10h
Vandaag mogelijk laatste dag in het 'minder-proces' tegen Dhr. Wilders. Het wordt hoog tijd dat het gordijntje deze poppenkast snel gesloten wordt! Wat een complete afgang voor Politiek en Rechtsgang in NL...
Reply Retweet Like
Peter Groeneveld 2h
Nu het Gerechtsof weigert om het OM op te dragen interne e-mails zonder weggelakte stukken vrij te geven kunnen we gevoeglijk aannemen dat het OM is beïnvloed door de minister.
Reply Retweet Like

Related searches

scheveningen · slaap · hoogeveen · #fidanekiz · boeren
Reindinho 11h
Replying to @NOS
Lock him up! Lock him up! Lock him up!
Reply Retweet Like
Jeroen 6h
Replying to @BVerheggen
I get different results (Wijster, Amber, , Ajax, Goedemorgen). Do you have personalization option turned on?
Reply Retweet Like
DrJH 5h
Geert Wilders draait in het zijn doorgedraaide grammofoonplaat weer af. Kan iemand vertellen dat we nu geen grammofoon, meer hebben, zelfs geen cd, maar streamen. We worden een beetje moe van zijn hetze tegen de .
Reply Retweet Like
🇳🇱 Beps. Jul 3
Ik ben hier verdachte in een strafproces en ik kan dat na al die jaren eerlijk gezegd nog steeds niet bevatten.. -
Reply Retweet Like
Lilian Helder Jul 1
De rechtsstaat is ook niet gediend met een minister die een politiek proces tegen een democratisch gekozen volksvertegenwoordiger laat voortduren....
Reply Retweet Like
anoniem-er 6h
De samevatting van het voelt niet goed: OM: hier het hele bewijs Wilders: maar er zijn stukken weggelakt OM: die doen niet terzake Wilders: dat wil ik zelf kunnen beoordelen Rechters: niet nodig
Reply Retweet Like
Miep 🇳🇱 2h
DIEP RESPECT! Dankjewel ! 🙏🏽 Zie hier hoe Wilders tijdens zijn proces als laatste het hof toespreekt:
Reply Retweet Like