Twitter | Search | |
Search Refresh
VNG AG 2h
Only 1 week left to apply for the - The HHL in , the second best in Germany! We as are looking for addressing the below topics. We look forward to seeing your application. ➡️To apply:
Reply Retweet Like
Wojciech Jakóbik Jun 10
receives more from Russia - new supply contract with The Russian gas giant Gazprom is already one of the most important suppliers of Leipzig Verbundnetz Gas AG. Gas supplies from Russia are expected to increase by up to 5⃣0⃣ percent📈
Reply Retweet Like
VNG AG Jun 11
Only 2 weeks left to apply for the - The HHL program! is a strategic partner and we are looking for providing energy related technology & solutions.
Reply Retweet Like
VNG al dia 13m
El FIMPT valora positivament l'edició d'enguany i ja pensa en el 40è aniversari
Reply Retweet Like
Vilanova i la Geltrú 2h
Les participants al Taller de Dones amb Memòria han celebrat aquest migdia la cloenda del curs. L'alcaldessa de , Olga Arnau, les ha felicitat per la important tasca que desenvolupen en la recuperació de la memòria amb perspectiva de dona
Reply Retweet Like
Vilanova i la Geltrú 5h
Concurs per escollir una intervenció artística a 10 ciutats catalanes. La Xarxa Transversal dotarà amb 38.000 € un projecte d'arts visuals. El projecte Womart va ser el guanyador de la primera edició.
Reply Retweet Like
Jordi Medina Alsina 🎗 5h
Ahir vam començar una nova etapa treballant per la ciutat amb com a nova alcaldessa de a l'
Reply Retweet Like
Teresa Llorens 17h
es mereixia obrir una nova etapa política, que situés el diàleg i l’entesa com a elements per a fer avançar la ciutat davant dels reptes i problemes que té, i no un pacte per assolir la cadira a qualsevol preu.
Reply Retweet Like
VNG al dia 21h
un pessic de la 7a fira Conte va! Va de contes…amb 28 segons! | |
Reply Retweet Like
Canal Blau 22h
🎥 El nou govern a comença a treballar en el nou mandat, de moment en minoria. viu el primer dia de feina com a alcaldessa
Reply Retweet Like
icokloppenburg 24h
zinvolle workshop vanuit Noord Nederland over de aanpak met zelfmelders: onnodige schade voorkomen bij korte straffen (en dat is bijna 75% van de gevallen)!
Reply Retweet Like
Heuvelman Jun 17
Het 2019 was wederom een succes! Als waren wij voor de zevende keer op rij betrokken bij dit . Benieuwd? ➡️
Reply Retweet Like
VNG Jun 17
Vernieuwd Burgernet met meer mogelijkheden |
Reply Retweet Like
Dick de Jager Jun 17
van de over communicatie rond de in mijn ‘eigen’ raadhuis in . Mooi, hè?
Reply Retweet Like
 Ruud van Es Jun 17
Vandaag mag ik met deelnemen aan een deskundigen-panel over "hoofdpijndossiers in de zorg. Dag van zorg en veiligheid 's-Hertogenbosch.
Reply Retweet Like
prot3sta Jun 16
Reply Retweet Like
El Tingladu Jun 16
➕ MISHIMA I QUIMI PORTET S'INCORPOREN AL CARTELL D' 📢 Aquest és el cartell definitiu de la 12a edició d'. Moltes ganes que arribi el juliol per omplir de música i cultura la Pl. 1 d'octubre de ! (Il·lustració: Clara Borràs)
Reply Retweet Like
Jordi Medina Alsina 🎗 Jun 16
Ahir a Vilanova i la Geltrú va començar una nova etapa política on , i vam posar-nos d'acord per treballar plegats per . Vam investir com a alcaldessa de la ciutat amb la voluntat de construir un govern de majoria absoluta. Som-hi!
Reply Retweet Like
Vilanova i la Geltrú Jun 16
🗓️ Aquest matí, inauguració de la ronda Aderró-Ortoll, amb parades i explicacions durant del recorregut
Reply Retweet Like
Moreno Jun 15
👩‍🏭El Garraf comarca catalana amb més dones alcaldesses. 6 pobles, 6 alcaldesses. Olga Arnau (ERC) Abigail Garrido (PSC) Aurora Carbonell (ERC) Rosa Fonoll (UC11-RCat) Rosa Huguet (JxCAT) Marta Verdejo (PSC)
Reply Retweet Like