Twitter | Search | |
Search Refresh
niels Lynnerup Sep 26
Great and ekstemely important point from on the question Why are young people “fighting” to become teachers in Finland? Because their professionalism is trusted. May that message be spread and understood by decisionmakers
Reply Retweet Like
Leif Plauborg Oct 9
Forvaltningens forslag er et rent blodbad på skoleområdet. Udover en generel besparelse på 0,5%, så er der besparelser på reelt over 17 millioner. - Vil I
Reply Retweet Like
Katrine Fylking Sep 25
Godt, at de nationale test er på vej ud. Men lad det nu ikke blive et forceret og forhastet arbejde. Lad det være et arbejde, hvor lærerne bliver inddraget og lad det blive et system, som kan give en bred og professionel vurdering af eleverne.
Reply Retweet Like
Leif Plauborg Oct 10
Elevernes retssikkerhed spiller fallit, når prøverne kun rettes af en censor. Elvernes egne lærere mister også føling i forhold til elevernes udvikling og forståelse i faget.
Reply Retweet Like
suna christensen Oct 3
Bæredygtighed og dannelse. Oplæg og facilitering for 80 engagerede lærere. Klimakrisen puffer store spørgsmål om hvad det vil sige at være menneske, skole og samfund ind i undervisningen.
Reply Retweet Like
Katrine V Nielsen Sep 29
Kære Tak for at minde os om historien! Uden historisk bevidsthed, ingen bevidsthed om hvad den samlede fagbevægelse fortsat kan og skal kæmpe for.
Reply Retweet Like
Dorte Lange Oct 1
Reply Retweet Like
DLF Oct 2
“Det er ikke rart at kigge tilbage på 2013. Vi skal videre sammen. Vi kommer videre ved at lytte til jer. Vi vil gennem handling genvinde jeres tillid”, siger . Massive klapsalver fra salen👏🏼
Reply Retweet Like
Jeppe Dørup Oct 4
Hvornår letter man presset på eleverne i folkeskolen, ?, En ting er at testene ikke virker, noget andet er at eleverne udsættes for et urimeligt pres til ingen verdens nytte!
Reply Retweet Like
Regitze Flannov Oct 1
“Vi skal nå hinanden i en aftale” siger KL formand på lærernes kongres. Ja, vi skal👍🏼
Reply Retweet Like
Katrine V Nielsen Oct 1
fik velfortjent stående bifald for stærk og smuk mundtlig beretning. En beretning som viser, at vores formand har mod og vilje til at tage medansvar for folkeskolens og samfundets udvikling.
Reply Retweet Like
Anne Halkjær Oct 1
taler på om de forhandlinger mellem DLF og KL, der følger efter at kommissionen har fremlagt sine anbefalinger: “Vi SKAL nå hinanden.”
Reply Retweet Like
Kristoffer Høyrup Sørensen 3h
Her er en skoleleder, som vi skal have flere af. En der tør ytre sig om de helt igennem urimelige vilkår vi - fælles - virker i sommetider. Tak for dette indspark, Maria.
Reply Retweet Like
Regitze Flannov Oct 1
“En arbejdstidsaftale hører til i en overenskomst og ikke i en lov”, siger formand for FH på lærernes kongres. Ja tak👍🏼
Reply Retweet Like
Peter Lund Andersen Oct 2
Undervisningsministeren taler til . At ansvaret for de offentlige overenskomster er fjernet fra moderniseringsstyrelsen, er første skridt væk fra new public management og hen imod en ny start!
Reply Retweet Like
Kristoffer Høyrup Sørensen Oct 2
Fleksibilitet er væsentligt i det gode lærerliv. Det fortæller de medlemmer, som jeg møder - og det er, for dem og jeg - et væsentligt punkt i de kommende periodeforhandlinger. Samtidigt skal vi råbe op: være kritiske ift. de skadende elementer i Folkeskolen!
Reply Retweet Like
niels Lynnerup Oct 2
: Vi skal IKKE have skabt et system hvor der er en skole til Tommy og Annika, en anden til Acmed og Brian og en tredje til Flora-Anemone og Tjalfe. Fuld kvittering herfra. 👍👍
Reply Retweet Like
Lone Varming Oct 8
Budgethøringstid...vil vi helst: Undvære inklusionsmidler, undervise flere timer eller have små skoler med huller i klasserækken? Eller hvad med bare to overbygningsskoler mod nu ni? Ikke noget af det faktisk. Foræring til privatskoler.
Reply Retweet Like
Nora Charlotte Ipsen Oct 9
Lektor : Når flere og flere vælger en fri skole t deres børn, skyldes d først og fremmest egen skolepolitik. Sæt folkeskolen fri af læringsmålstænkningen og den statslige og komm. overstyring.
Reply Retweet Like
Maj-Brit Kusk Sep 28
Berlingeren i dag. Nedenstående citat skulle være et argument for . Jeg bruger test i mit virke som lærer, og de har alle den effekt. Det er ikke forbeholdt NT.
Reply Retweet Like