Twitter | Search | |
Search Refresh
Jiri Keronen Feb 22
Suomalaiset eivät tajua, kuinka paljon he maksavat veroja. Tämän twiitin alla kasa suomalaisia selittää, miten maksavat vain 30% tms. veroja. Todellisuudessa suomalaisten veroprosentti on lähempänä 50%, kun tuloveron lisäksi otetaan huomioon ALVit, julkiset maksut jne.
Reply Retweet Like
HilkkaPelander 3h
Tuotamme ’ssa sisältöä aiheesta myös sivustolle. On muuten mahtava kielivalikoima tarjolla, 12 eri kielellä perustietoa elämästä ja työskentelystä Suomessa.
Reply Retweet Like
PwC Suomi 36m
:sta dokumentointivelvollisten yhtiöiden tulee antaa veroilmoituksen liitteenä lomake 78. Verohallinto on päivittänyt lomakkeen 78 täyttöohjetta edellisvuodesta useilla selventävillä kohdilla.
Reply Retweet Like
Verotus-lehti 3h
Verotus-lehden 1/2020 numerosta löydät Hannu Itälän artikkelin, jossa tarkastellaan ulkomaisten sijoitussidonnaisten vakuutustuotteiden verotusta koskevaa TVL 35 b §:n erityistä veronkiertosäännöstä.
Reply Retweet Like
Nina Kinnunen 6h
Opiskelijat perehtyivät välilliseen verotukseen PwC:n ja VM:n asiantuntijoiden johdolla.
Reply Retweet Like
Charles 6h
Replying to @hjallisharkimo
Myös toiminimi-/elinkeinonharjoittajien vaatii remonttia. Ei voi olla niin, että 50t vuosiansioista ylöspäin verotus nousee kuin lehmän häntä.
Reply Retweet Like
BDO Finland Feb 27
Tuore Indirect Tax News -uutiskatsauksemme käsittelee mm. Puolan uusia alv-ilmoitusmenettelyjä sekä Wayfair-päätöksen jälkeisiä taloudellisia nexus-sääntöjä USA:ssa.
Reply Retweet Like
Sture Fjäder Feb 27
Tulipa mieleen että tuottavuuden kasvun kannalta on olennaista, että osaamispääoman tuotto koettaisiin riittävän hyväksi kaikissa työntekijäryhmissä. Kireä progressivinen verotus alentaa palkannoususta saatavaa hyötyä ja vähentää kannustinta pyrkiä uralla eteenpäin.
Reply Retweet Like
Juho Salo Feb 27
Replying to @PasiPennanen
Verotuksesta eri mieltä. 100% vero on vain kiertotie orjuuteen ja diktatuuriin. Sitä voidaan lähestyä hitaasti kuin keittäen sammakkoa.
Reply Retweet Like
Erkki Meriluoto Feb 26
Tänään suoritin työmatkat ensimmäistä kertaa täysin sähköisesti. Ensin autolla, sitten junalla ja lopulta hissillä. Täällä pk-seudulla täysin mahdollista, mutta monessa paikassa Suomessa vielä usein mahdotonta eikä siitä saisi ihmistä rankoa.
Reply Retweet Like
Bujar Hajdini Feb 26
Kuudesluokkalainen tuli koulusta kotiin täynnä energiaa, ensimmäinen oli tehty. Työnantaja: ja ammatti: 😁 on kyllä erinomainen konsepti! 📖
Reply Retweet Like
Sture Fjäder Feb 26
Tulipa tässä mieleen että työllisten määrää vähenee Suomessa. Samanaikaisesti korkeakoulutettujen nuorten maastamuutto nousee. Onko niin että moni ajattelee että muualla on paremmat työmarkkinat ja esimies- ja asiantuntijatyön verotus on meillä liian kireää.
Reply Retweet Like
University of Vaasa Feb 26
Vaasan yliopiston veroprofessoriksi pysyvästi nimitetty Juha Lindgren varoittaa: veronmaksajien oikeusturva ei saa vaarantua valtion & kuntien turvatessa verotulojaan. Kehitys ei saa myöskään johtaa tulkinnan kiristymiseen.
Reply Retweet Like
Inderes Feb 25
muistuttaa ystävällisesti omistajiaan ylimääräisen osingon 2019 verotuksen oikeellisuuden tarkistamisesta IR-blogissa.
Reply Retweet Like
Sture Fjäder Feb 24
Tulipa tässä mieleen että ansiotuloverotus on kireää,erityisesti johto- ja asiantuntijatehtävissä. Suomi ei ole kilpailukykyinen ympäristö vaativalle asiantuntijatyölle. Tilanne on ristiriidassa kun Suomi haluaa työnjaossa keskittyä tehtäviin jossa on korkeaa osaamista.
Reply Retweet Like
Juho Salo Feb 21
Reply Retweet Like
Sture Fjäder Feb 21
Tulipa mieleen että työn murros on meneillään ja kilpailu osaamistyöstä kiihtyy. Tämä tarkoittaa että työntekoa pitää verottaa vähemmän ja kulutusta ja haittaa enemmän, jos aiomme pysyä mukana mihin maahan osaamisintensiiviset yritykset investoivat.
Reply Retweet Like
Sture Fjäder Feb 20
Tuli vaan mieleen että Suomen liian progressiivinen verotus heikentää palkannoususta saatavaa hyötyä ja vähentää näin kannustinta hankkia lisäpätevyyttä tai pyrkiä uralla eteenpäin. Liian kova progressio on myös haitaksi työllisyyskehitykselle.
Reply Retweet Like
Reima Kokkonen Feb 20
Mielenkiintoinen tuo suomen ☹
Reply Retweet Like
PwC Suomi Feb 19
Käytä hyväksesi mahdollisuus kommentoida energiaverotuksen uudistamista selvittävän työryhmän kysymyksiä! Aikaa on 10.3. saakka.
Reply Retweet Like