Twitter | Search | |
Search Refresh
Frankie Van Haver 4h
Hiervoor spenderen we budget v en . Hiervoor zijn topadvocaten in de, weer. Vier kinderen van Antwerpse IS-weduwen geland op luchthaven Zaventem
Reply Retweet Like
Bart Richter 4h
Deze avond stond (voornamelijk) in het teken van veiligheid! Aan de hand van stellingen werken aan het verkiezingsprogramma @ Postillion Hotels
Reply Retweet Like
Trafieq 5h
Vind u het lastig om uw medewerker aan te spreken als hij onder invloed lijkt tijdens het werk?
Reply Retweet Like
Handhaving Purmerend 9h
Vanmiddag als eerste ter plaatse bij een aanrijding met letsel in Eerste hulp verleend, locatie beveiligd en politie en ambulance ter plaatse laten komen. Slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis
Reply Retweet Like
Wijkagent Wormerland 10h
Goedemiddag volgers. Vanmorgen echtgenote geholpen met plaatsen van een voordeur beveiliging in Direct meehelpen aan bewoners van deze woning. Echtgenote heeft Ook stukje bijdrage aan
Reply Retweet Like
Handhaving Zuidplas 11h
Veel aanspraak op locatie. Gesprekken over veiligheidsgevoel, leefbaarheid en meldingen opgenomen. Leuke complimenten mogen ontvangen over onze aanwezigheid, aanspreekbaarheid en de Veiligheidsbus.
Reply Retweet Like
Biljoen Groen & Liemers Hendriks 16h
Cursus 'Veilig werken langs de weg'. NeVeTe, bedankt voor de bevlogen uitleg de nuttige adviezen!
Reply Retweet Like
Greiner Bio-One NL 17h
Reply Retweet Like
Hanebalk 17h
Kwam net weer aannemer tegen met elektrische takel aan . Kans op overbelasting en dus ongelukken neemt dan toe. Op straat geen afzetting ?
Reply Retweet Like
Alprokon Aluminium 17h
Bij het toepassen van sloten en scharnieren bij brandwerende deuren is het belangrijk deze te bekleden met brandwerende Tecnofire. Dit is cruciaal voor het realiseren van de brandwerendheid, lees erover in onze richtlijn:
Reply Retweet Like
Margreet Mantel, Jan 19
Er zijn partners die niet meer samen willen, durven slapen met hun partner met . Want als hij/zij continue seks wil... dat is geen leven meer. Het is al zo ingewikkeld, casemanagers moeten dit goed weten en ook geloven als de gezonde partner dit aangeeft.
Reply Retweet Like
Gemeente Westland Jan 19
We gaan vanavond de weg op om preventief zout te strooien. Het kan glad worden vanavond en vannacht, dus kijk goed uit.
Reply Retweet Like
Martijn de Oude Jan 19
Vanavond wordt de ter hoogte van de in beide richtingen afgesloten van 19 Januari 19:00 t/m 3 april ivm werkzaamheden aan de brug.
Reply Retweet Like
Herwig Van Wilderode Jan 19
Nu is ook een thema. Tot gisteren was je een racist en/of fascist als je over Veiligheid sprak.
Reply Retweet Like
Stefaan Sintobin Jan 19
. en = tang en varken, en totaal ongeloofwaardig.
Reply Retweet Like
Michiel Ferwerda Jan 18
Het is toch logisch dat wil dat landen meebetalen aan hun eigen . Vooral binnen de is het toch ongehoord dat mensen hun bijdrage niet betalen volgens afspraak.
Reply Retweet Like
IFV Jan 18
Lector pleit voor meer aandacht voor rondom : "We denken in Nederland dat we het allemaal goed geregeld hebben, maar dat is voor die nieuwe technieken helemaal niet zo."
Reply Retweet Like
Famostar Jan 16
Hoe kan je nou precies beoordelen of een gebouw veilig ontruimd kan worden? In onze kennisbank vindt je een praktische toetsing voor een veilige ontruiming.
Reply Retweet Like
Kader_HSE Jan 16
Meerdere aannemers werken tegelijk aan uitbreiding productielocatie in . Hygiëne, productie en mogen niet in gevaar komen. Dáar komen onze veiligheidskundigen van pas. 3 collega’s over hun werkzaamheden:
Reply Retweet Like
Diogo Lobo Fernandes Jan 16
Ongeluk of grap? risico in Noord Station
Reply Retweet Like