Twitter | Search | |
Search Refresh
Crista Hietala 12h
Ihanaa palata töihin auringon saattelemana, pitkän ja rentouttavan loman jälkeen! ☀️ Parasta viikkoa kaikille!
Reply Retweet Like
Urbaania kasvua - GSIP Vantaa Jul 31
Urbaania kasvua hankkeen myötä Vanttiin on työllistynyt yli 20 osatyökykyistä tai kehitysvammaista.Olen ylpeä ja kiitollinen.😀
Reply Retweet Like
Anja Nysten 10h
Suomalainen arkipäiväistetty rahapelaaminen on regressiivistä verotusta. Miten näin epäeettinen kuvio on voitu normalisoitua? 1/2
Reply Retweet Like
Kaisa Kurittu 9h
Hei ootteko huomanneet, että myös Sustainalytics on julkaissut firmojen ESG-reittaukset _ilmaiseksi_
Reply Retweet Like
S-Pankki Jul 26
Tiesitkö, että liityimme -hankkeeseen vuonna 2018. Kyseessä on projekti, jossa sijoittajat ympäri maailman vaikuttavat järjestelmällisesti planeettamme suurimpiin saastuttajiin. ►
Reply Retweet Like
S-Pankki Jul 29
Noudatamme sijoitustoiminnassamme useita sitoumuksia & osallistumme erilaisiin aloitteisiin ja yhdistysten toimintaan, mm. YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNRPI), Climate Action 100+, Finsif, CDP ja Tobacco-Free Finance Pledge.
Reply Retweet Like
S-Pankki Aug 1
Tiesitkö, että S-Pankilla on iso rooli useissa SIB-hankkeissa? Esimerkiksi Lapset-SIB-hankkeessa kunnat, sijoittajat, järjestöt ja yritykset yhdistävät voimansa lasten, lapsiperheiden ja nuorten hyvinvoinnin tueksi.
Reply Retweet Like
S-Pankki Jul 25
Tiesitkö, että S-Pankki on Suomen vastuullisin pankki? Edistämme paperitonta asiointia: yli 99 prosenttia asiakkaillemme lähettämistämme tiliotteista ja 50 prosenttia laskuista on sähköisiä.
Reply Retweet Like
Remeo Oy Jul 30
Asuntomessut vievät elokuussa Tuusulaan tutustumaan vastuullisuuteen ja kestäviin valintoihin.
Reply Retweet Like
Mika Nykänen Aug 2
On tärkeää keskustella voiko olla kansainväinen kilpailuetu Suomessa myös aidosti. mukana luomassa menetelmää mineraalien jäljitettävyyteen. Vastuullisesti tuotettujen metallien alkuperä on tiedossa
Reply Retweet Like
Katri Parikka Aug 1
Ocean Ladiesin purjehdusreissulla tutkitaan myös meren tilaa. Vesi kirkasta Tammisaaren kansallispuistossa, näkyvyys 4,6 m, Helsingin edustalla näkyvyys vain 0,5 m.
Reply Retweet Like
Juha-Matti Saksa Jul 31
Kampuksemme niin ja avautuvat opiskelijoille ja henkilökunnalle 17.8.
Reply Retweet Like
Sari ja kuva Jul 30
Hei, ! Olisiko mahdollista, ettei museokaupassanne enää myytäisi sairaiksi jalostettujen eläinten kuvilla varustettuja tuotteita? Kuvassa tuotteitanne, joissa esiintyy sairaiksi jalostetut englanninbulldoggi sekä scottish fold -kissa.
Reply Retweet Like
SYKE Jul 29
Uusi : Ympäristökädenjälkiä pk-yrityksissä. Kestävän liiketoiminnan edistäminen Pohjois-Karjalan kiertobiotaloudessa (KELIPK).
Reply Retweet Like
Kimmo Järvinen 12h
Nyt on aika kehittää kauppapolitiikkaa niin, että ympäristödumppaus estetään
Reply Retweet Like
Luona Oy 8h
Pandemian vaikutukset haastavat yhä sote-alaa, mutta Luonan vastuullisuustyön kulmakivet ovat edelleen samat: palveluiden laatu, vaikuttavuus ja jatkuva kehittäminen. Lue lisää uusimmasta katsauksesta:
Reply Retweet Like
EcoReal 10h
Vinkki! 👉 Vastuullisuusraportointi kannattaa aloittaa syksyllä, jotta raportin saa julkaistua heti alkuvuodesta. Lue alta lisää, miten väistää raportoinnin sudenkuopat ja lopputulos on palkitseva. 👇
Reply Retweet Like
Merja Pentikäinen 7h
Yritys tai muukin tuotteita (ml. palveluja) tarjoava taho, jolla ei ole selkeää, helppoa ja maksutonta mahdollisuutta yhteydenottoon ei ole asiakaslähtöinen. Eikä mielestäni vastuullinenkaan.
Reply Retweet Like
Minna Leppälä Aug 1
Replying to @manedegauche
Tässä yhteydessä onkin hyvä suositella Areenasta vielä pitkään löytyvää "Verta, hikeä ja t-paitoja". Sarjassa nuoret vaatevaikuttajat tutustuvat tuotanto-oloihin Myanmarissa. Itsekin katsoin vasta ihan juuri.
Reply Retweet Like
Iiro Mäenpää Jul 29
Kiinnostavaa olisi kuulla syitä miksi ihmiset matkustelevat tässä tilanteessa ulkomaille vapaaehtoisesti ja etenkin vielä maihin, joissa koronatilanne on heikompi kuin Suomessa.
Reply Retweet Like