Twitter | Search | |
Search Refresh
Tytti Bergman Jan 20
Työssäkäyvien äitien huonolle omalletunnolle helpotusta: You can stop worrying. A Harvard researcher found kids of working moms end up just as happy as adults as the children of moms who stayed home via
Reply Retweet Like
Marko Suomi Jul 27
Pitäisköhän riipaista yksi Magnum-jätski?
Reply Retweet Like
TreSPro ry Dec 12
Reply Retweet Like
Samuel Mäkelä Jun 9
Vihdoin meni aurinko pilveen, nyt vois olla hyvä hetki jatkaa nurmikon leikkuuta. Tosin toi sohva näyttää kutsuvan enemmän mitä ruohonleikkuri... taidan siis ottaa päivänokoset sohvalla.
Reply Retweet Like
Jaakko Vuorio Aug 9
Jos haluat luoda itsellesi hetkellisen ylemmyydentunteen ja boostata näennäisiä terveellisiä elämänvalintojasi, mene salille perjantai-ehtoona. Hyvän itsetunnon efekti jatkuu ainakin viikonlopun ja se kestää myös salin jälkeisen kaljottelun ja viikonlopun pitsat.
Reply Retweet Like
Aki Pennanen May 5
Pakko nostaa kyllä Joel Kiviranelle hattua. Todella kova temppu raivata paikka MM-kisoihin pitkän leirityksen jälkeen. Ei Leijonien joukkueessa ole ihan hirveästi Sport pelaajia viime vuosien arvokisoissa näkynyt
Reply Retweet Like
Jori Hovi Jul 24
Voi sanoa että oikein meni!
Reply Retweet Like
Sonja Martikainen Jun 18
Siirinpäivänä: "Kukaan viisas ei ole koskaan toivonut olevansa nuorempi" - Jonathan Swift-
Reply Retweet Like
Pasi Sillanpää Apr 12
Kun seuraa tämän päivän uutisia ja miettii historiaa, on aina ollut kaksi varmaa tapaa nousta esille: Olemalla poikkeuksellisen fiksu tai käyttäytymällä poikkeuksellisen kusipäisesti. Jos ihminen ei voi ola ensimmäistä, kuinka helposti hän valitsee jälkimmäisen?
Reply Retweet Like
Kollega.fi 13h
Tartu siihen mikä on mieluista velvollisuuden sijaan, niin huomaat virkistyväsi. Sen jälkeen muutkin työt sujuvat hyvällä energialla.
Reply Retweet Like
SideBySideFI May 2
Uudet tuulet puhaltaa SideBySidella. Pian lisää infoa!
Reply Retweet Like
Matti Kangas Jan 5
Perkule! Tämä Twitteri kiinnostaa nyt liikaa siihen nähden, että pitää kirjoittaa opinnäytetyötä.
Reply Retweet Like
Katri Leikola Dec 26
Huomenna ajan töiden jälkeen Huittista Helsinkin, liki 2,5 h. Katson tunnin mittaisen esityksen. Ajan kotiin Tottijärvelle, liki 2,5 h. Onko järkee vai ei? (No on. Tai toivotaan että on.)
Reply Retweet Like
Heidi Juopperi Apr 15
vetokoukku! Ehkä neljä autoa sitten päätin, että seuraavassa autossani on oltava . Eikä ole vieläkään. Miten mun elämäni vaan valuu kohti loppuaan ilman sitä saakelin vetokoukkua?!
Reply Retweet Like
Karina Jutila Mar 8
Mistä tietää seuranneessa politiikkaa liian kauan? Arvaa ennalta keskustelijoiden tviittien sävyt, kun hallitus kaatuu. Siis: mäkeen ja aurinkoon!
Reply Retweet Like
Juha Halme Feb 19
S-ryhmä kyselee mainoksissaan "haluatko, että ruoka maksaisi vähemmän?" Ei, en halua. Se on joko suoraan kotimaisen tuottajan selkänahasta revittyä tai ulkomaista halpatuotantoa, mistä ei edes tiedetä mistä se tulee. 1/2
Reply Retweet Like
Kassu Saarinen Mar 15
Omassa nuoruudessa tulevaisuutta varjosti pelko ydinsodasta. Siihen ei voinut omilla valinnoilla juuri vaikuttaa. Ilmastonmuutokseen sen sijaan voi.
Reply Retweet Like
Ville Saarenketo 🇪🇺🇫🇮 Jul 24
Piti ostaa pulukkahillua maksalaatikon kylkeen. Sateenkaaribrändillä oli kiinalaisia puolukoita hillossaan... En sit lähteny siihen.
Reply Retweet Like
Lord Stanley Jan 2
Ajatusleikki: Kari Jalonen -koutsina nyt: - Tuosta nykyisestä neloskentästä ei olis kukaan kisakoneessa - Rosterissa olis vähintään 6 senua - Ei olis ala-arvoisia erikoistilanteita - Ylivoima olis tappavaa nuilla yksilöillä Tosin turnaus on kesken...
Reply Retweet Like
Paula Mäkeläinen Apr 30
Omalla terveydellä & ilmastonmuutoksen hillinnällä on yhteinen nimittäjä:ihmisen pitää itse saada päättää,mitkä pienet muutokset sopivat juuri hänen omaan elämäntilanteeseensa,arvoihinsa ja taustaansa. Muutos tapahtuu,vastarinta haihtuu.
Reply Retweet Like