Twitter | Search | |
Search Refresh
Jukka Appelqvist Nov 5
Reply Retweet Like
Faris Alsuhail Nov 23
Population. Revisiting one of old research themes from my urban research days: single households in Helsinki.
Reply Retweet Like
Dr.Salahideen ALHAJ🔶 #Stayhome Jun 1
Finland 'the structure is changing: the number of people under 15 peaked in the 1950s and 1960s, while the number of people over 75 is on the rise 'we do not anticipate that this trend will continue
Reply Retweet Like
Yle Radio Suomi Jan 21
Miten väestörakenteen muuttuminen vaikuttaa talouden tuottavuuteen? on selvittänyt tätä tuoreessa talouskatsauksessaan. haastattelee `ia klo 12:n jälkeen.
Reply Retweet Like
Timo Aro Jun 14
Alue- ja väestörakenteen muutos neljässä vuosikymmenessä: koko maa jaettu VÄESTÖLTÄÄN viiteen yhtä suureen alueeseen vuosina 1980, 1997 ja 2019. Suurin muutos Helsingin alueen kasvussa ja tiivistymisessä.
Reply Retweet Like
Tilastokeskus Jun 5
Hallitus on linjannut tulevaa -uudistusta, joka veisi palveluiden järjestämistä kuntia suurempiin yksiköihin: Sote-kustannukset ovat olleet kasvussa, mihin yhtenä tekijänä vaikuttaa 'n .
Reply Retweet Like
KeskiE Jan 28
Tuotaa noin... 🙄 mitä...
Reply Retweet Like
Turun Sanomat Dec 17
Ugin ulkomaalaisten määrä kasvaa – nyt jo joka kolmas uusi äitikin on ulkomaalainen
Reply Retweet Like
Kauppalehti Dec 22
Nyt tapahtuu se, että meistä tulee Japanin kaltainen kansakunta, sanoo työeläkeyhtiö Varman toimitusjohtaja Risto Murto Viikon vieras -haastattelussa
Reply Retweet Like
Anni Sinnemäki Apr 24
Poikkeustilan keskellä kiinnostava ja pitkään vaikuttava uutinen on se, että kymmenen vuoden rankan laskun jälkeen syntyvyys Suomessa kääntynyt nousuun. Tammi-maaliskuussa syntyi 475 vauvaa enemmän kuin vuosi sitten.
Reply Retweet Like
Tela ry Jun 17
Telan vahvistui visuaalisella osaajalla toukokuussa. Pikkuhiljaa 'in kädenjälki näkyy viestinnässämme. Ehkä jo bongasit esim. tämän 'visualisoinnin?
Reply Retweet Like
Timo Aro Jan 19
Tärkeä juttu väestöltään maailman vanhimmasta maasta Japanista...ja samalla yksi kuva tulevaisuuden Suomesta, ellei lapsiin ja työ- ja koulutusperustaiseen maahanmuuttoon panosteta riittävästi
Reply Retweet Like
Essi Ratia Feb 5
Reply Retweet Like
Tilastokeskus Jun 11
Lukuja Suomesta ja suomalaisista! Tiedätkö vai tyydytkö arvaamaan – 100-vuotiaiden määrän, sinkkutalouksien osuuden tai eläkkeelle siirtymisiän? Tarkista faktat uusimmasta Suomi lukuina -taskutilastosta.
Reply Retweet Like
HommaMedia 🇫🇮 May 25
🇫🇮 Vuodesta 2012 alkaen maahanmuuton osuus Suomen nopeimmin kasvavan kunnan eli ­n väestönkasvusta on ollut yli 65 %. Vieraskielisiä on ­stä 18 %. Määrä nousee kovaa tahtia. on jo selkeästi nähtävissä suuremmissa keskuksissa 😒
Reply Retweet Like
Kirsi Mukkala Nov 19
Kasvun keskittymisen ulottuvuudet: . Prof. Sami Moisio ’n -foorumissa.
Reply Retweet Like
Eija Koivuranta Mar 11
Oikeus elämään on perustavaa laatua oleva . Viranomaiset velvollisia aktiivisuuteen. Kuka ja miten kantaa vastuun 'n terveydestä?- Suomen koronavirustartunnat kasvavat Ruotsin tahdissa – Kovat rajoitustoimet pitäisi aloittaa Suomessa jo
Reply Retweet Like
Anna Rotkirch Mar 11
'Kuka ja miten kantaa vastuun 'n terveydestä?', kysyy . Miten vastaat? Mielestäni alkaa näyttää siltä, että juuri nyt tietyt työpaikat ja toimittajat valppaampia kuin viralliset suositukset ja laitokset (yliopistot herätkää)
Reply Retweet Like
Heli Vastamäki Nov 16
No olipa kohottavaa huomata 44-vuotiaana olevansa vielä nippa nappa nuori aikuinen. 😂
Reply Retweet Like
Simo Pinomaa Feb 12
Työikäisen 'n kehitys on heikko eriyisesti pieneissä kunnissa. Siksi siellä verotulot asukasta kohden ovat matalalla tasolla, osoittaa Siksi 'prosentin kiristäminen tuskin hyvä lääke.
Reply Retweet Like