Twitter | Search | |
Search Refresh
Jari Kultalahti May 23
There is new challenges ahead of me 💪 Looking forward all those new things 😂 @ Oulu, Finland
Reply Retweet Like
Heli-Maija Nevala Feb 10
Work is no longer tied to 9-5 and a specific office location. Combining remote work and traveller life style is the business of this company.
Reply Retweet Like
Ida Rainio Feb 18
"Create an exit plan from working life for yourself", says KVS’s city dramaturge Tunde Adefioye. His plan: donate half of his salary back to his organisation to hire an intern.
Reply Retweet Like
Riikka Gassen Jan 13
"Bureaucracy is the disease of our time." Steve Denning
Reply Retweet Like
Möötte Jan 2
Retirement Is A Transition, Not A Destination
Reply Retweet Like
Pia Eskola Jun 24
Professori uskoo tekoälyn voimaan – ”Aiemmin ei ollut lainkaan selvää, että tekoäly voi muuttaa maailmaa. Nyt se oikeasti tapahtuu”
Reply Retweet Like
DNA Business Jun 19
Miten työn tulevaisuus tulee muuttumaan kehittyvän teknologian myötä? Käy lukemassa, millaisia esimerkkejä on listannut aiheeseen liittyen!
Reply Retweet Like
Heli Sirkiä Jun 19
Replying to @marjohuhtala
Joskus kevytyrittäjyys on polku oikeaan yrittäjyyteen, joskus taas työsuhteen ulkoistamista ilman lakisääteisiä etuja ja turvaa. Asia kannattaa analysoida ja käydä läpi huolella ennen kuin tekee isompia päätöksiä.
Reply Retweet Like
Uudenmaan TEpalvelut Jun 20
Olisiko sinusta asiakaspalvelubotin käsikirjoittajaksi tai robotin korjaajaksi? 🤖 ✅Tulevaisuuden työelämä ja digitalisaatio paitsi helpottaa nykyistä työtaakkaa, myös luo uusia ammatteja.
Reply Retweet Like
Jorma Timonen Dec 31
Tänään on 7140. ja viimeinen päivä virastoelämää, huomisesta alkaen palkkaa maksaa valtion erityistehtäväyhtiö VTS Finland Oy. Kiitos Merenkulkulaitokselle ja Liikennevirastolle mielenkiintoisista ja antoisista vuosista!
Reply Retweet Like
Jaana Saramies 💎 Dec 29
Olen levittämässä siipeni! Aloitan loppiaisen jälkeen uudessa tehtävässä enkä malta odottaa. 🤩 Tällä hetkellä polttelen jäitä Tallinnassa ja löysin just mun paikan. 🦋💜
Reply Retweet Like
DNA Business Apr 11
Epätoivottu taho voi päästä luurisi kautta käsiksi lukuisiin arkaluontoisiin tietoihin. Katso videolta 10 vinkkiä, joiden avulla vältät tämän! Onko sinulla jo kaikki suojakeinot käytössäsi?
Reply Retweet Like
Larissa Rima Apr 8
Uuden työn innostuksen imussa joudun vetämään itseäni suitsista, jotta en lähtisi laukoille. Muuten rupean polttamaan kynttilää molemmista päistä. Innostus sekä antaa että vie energiaa. Satsaan nyt kestävyyteen.
Reply Retweet Like
Marjo Ollikainen May 10
Hehkutetaan vielä tälläkin!
Reply Retweet Like
minnamoira 🇫🇮🇳🇦 🇳🇴🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇪🇺🌍 Mar 19
Eka päivä pulkassa. Pulkka liikkuu nopeaa vauhtia! 🤩
Reply Retweet Like
Larissa Rima Feb 21
Pian alkaa uusi työ! 1.3. sukellan ravintola-alan ja ruokakulttuurin maailmaan. Tavoitteet ovat sopivalla tasolla, kun ne vähän hirvittävät, eikö niin? 😁
Reply Retweet Like
Katja Hautoniemi Dec 19
Käytiin kohta ex-tiimin kanssa olusilla. Joimme pullon kuohuvaa, koska onhan elämä sen arvoista. Nämä ihmiset jäävät sydämeeni. Pitkä matka yhteistä matkaa takana.
Reply Retweet Like
Hanna-Kaisa Järvi Jan 15
Reply Retweet Like
Tanja Aidanjuuri Jun 10
Nyt avautuu uusi sivu elämässä, heinäkuussa aloitan työt eduskunnassa Jussi Halla-ahon eduskunta-avustajana 💪🇫🇮 Tämä on minulle suuri kunnia 🇫🇮🇫🇮🇫🇮
Reply Retweet Like
Vesa Piekkari Jan 23
Kohta viikko takana isännöitsijän työtä. Pää on pyörällä kaikesta uudesta, mut hienointa on kun asia kerrallaan saa kiinni uudesta ja kokee kuinka oppii jotain lisää joka hetki
Reply Retweet Like