Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
IOM Finland Nov 16
We are looking for a Project Coordinator to coordinate the Assisted Voluntary Return and Reintegration & Counter-Trafficking projects. ⏰Apply by 22 Nov! Read more:
Reply Retweet Like
TalentAdore ❤️ Nov 24
Passionate about and making a positive impact? Join us! 🚀 We offer attractively packaged opportunities for challenging responsibilities, ownership potential, and flexible working hours. Above all, we have lots of fun!✨
Reply Retweet Like
Sampo KP Nov 23
Terveisiä vaikuttamisen harjoituksesta. Hommat tehdään kelistä huolimatta, ainoastaan pimeys estää tehtävän toteuttamisen - rauhan aikana.
Reply Retweet Like
Paula Pessi Nov 20
Replying to @Paula_Pessi
Lisäksi huomaan nyt, että hypättyäni vetämään liiton viestintää, henkilökohtainen tilini on jäänyt turhan hiljaiseksi. Tsemppaan! 😁
Reply Retweet Like
Susanna Kiuru Nov 17
No nyt on niiiiiin kiinnostava , että jos voisi ihminen tehdä kahta hommaa niin hakisin itse 😅😅 Mut hae sä, verkostojen hyvä tyyppi!
Reply Retweet Like
Henkilöstöpalveluala Nov 22
, kokeile, millaisia osaajia ehdottaa tarpeisiisi. Voit hakea työntekijöitä esim. osaamisen perusteella tai jättää työpaikkailmoituksen, jolloin palvelu ehdottaa sinulle parhaimpia ammattilaisia.
Reply Retweet Like
WorkPower Nov 17
Asiakkaamme, X Automaatio, etsii dynaamiseen asennustiimiinsä työnjohtajaa johtamaan tuotantolaitosten kone- ja prosessiautomatiikan asennus- ja huoltotöitä. Hae 13.12. mennessä!
Reply Retweet Like
Rikosseuraamuslaitos Nov 19
Rikosseuraamuslaitoksessa on vuosittain avoinna noin 250 'a eri puolilla Suomea.
Reply Retweet Like
Jaakko Koivisto Nov 19
Looking for a ? Meillä pääsee nopeasti asiakasprojekteihin, fuusball-matseihin ja työyhteisöön, johon kuuluu jos jonkinmoista hahmoa. We got FIVE OPEN POSITIONS, jep 5 paikkaa. Kertoo jotain meidän kasvuhalustakin, eikö?
Reply Retweet Like
WorkPower Nov 20
Etsimme valokuvaajaa vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen Tampereelle. Työsi tulee sisältämään valo- ja videokuvausta sekä näiden editointia. Hae 6.12. mennessä!
Reply Retweet Like
Inka Valtamo Nov 19
Minä sain työpaikan 🌟Minut on tänään valittu Sääksmäen seurakunnan diakonian virkaan 🌟
Reply Retweet Like
Pete Pelttari 🙈 Nov 23
Just nyt tuntuu kyllä sille, ettei kaksi vapaapäivää riitä mihinkään. Joo, olen toki tavattoman kiitollinen, että on ja jotakuinkin säännöllinen . Aina ei vaan innosta, eikä motivaatiota ja jaksamista meinaa löytää mitenkään.
Reply Retweet Like
Saab Finland Nov 20
Oletko yritysturvallisuuden ammattilainen, joka osaa tunnistaa ja ennaltaehkäistä erilaisia turvallisuusriskejä? Haemme nyt asiantuntijaa johtamaan, kehittämään ja toimeenpanemaan turvallisuuskäytäntöjämme. Lue lisää tehtävästä 👉
Reply Retweet Like
PP Sosturvayhdistys Nov 18
Vielä ehdit hakea yhdistyksemme toiminnanjohtajan tehtävää! Hakuaika on 22.11. asti:
Reply Retweet Like
Jorma Kauppinen Nov 23
Hyviä ohjeita työpaikalle - peiliinkatsomisella voit parantaa yhteisösi ilmapiiriä. Uskallatkos?
Reply Retweet Like
MargitM 🏚️🐱🐸 Nov 23
Reply Retweet Like
PYN Fund Management Nov 19
Töitä tarjolla! Haluatko töihin rahastoyhtiöön?
Reply Retweet Like
Kari Räisänen Nov 19
Nyt olisi tarjolla vakituinen työsuhde ja mahdollisuus perehtyä Kaakkois-Aasian osakemarkkinoihin. Tule työkaveriksi PYN Eliteen!
Reply Retweet Like
Emkine Nov 19
"Työpaikkojen osuus on noussut edelliseen seurantajaksoon verrattuna; viikolla 46 tartunnoista joka viides eli 20 % tapahtui työpaikoilla"
Reply Retweet Like
MargitM 🏚️🐱🐸 Nov 19
on ollut esimerkillinen hoidossa. On onni, että rehtori tausta on terveysalalta. Johdonmukainen ja selkeä tiedottaminen, avoin keskustelu ja jalat maassa suhtautuminen ovat asioita, joita arvostan.
Reply Retweet Like