Twitter | Search | |
Search Refresh
Janaleh Rosal Jan 27
is hiring Field Service engineers worldwide! 👷‍♀️👷 Apply here: or share this to someone you know.
Reply Retweet Like
🎓 The Postdoctoral • 8k Dec 28
The latest edition of The Postdoctoral is just published! Welcome
Reply Retweet Like
Janaleh Rosal Feb 17
Safety comes first at ! Check our open Field Services jobs!
Reply Retweet Like
te-palvelut.fi May 31
Edellisen viikon aikana 6086 uutta työpaikkailmoitusta 💼
Reply Retweet Like
Regina Saari Feb 26
Reply Retweet Like
Hanna Mäkelä Feb 23
📝Haen töitä! Olen "monessa liemessä keitetty", erittäin asiakaspalveluhenkinen, kaupallisesti ajatteleva myynnin ja markkinoinnin monipuolinen ammattilainen sekä erilaisten elämysten tuottaja. RT, kiitos
Reply Retweet Like
Yhteiset Lapsemme ry Mar 5
Alle 30 vuotta ja ilman työtä tai koulupaikkaa? Yhteiset hakee järjestötyöntekijää Stean Paikka auki -ohjelman rahoituksella vuodeksi. Hakemukset 20.3. mennessä.
Reply Retweet Like
Helsingin työllisyyspalvelut Mar 31
Kaipaatko apua työnhakijaksi ilmoittautumisessa tai ilmoittautumislomakkeen täyttämisessä? Soita meille tai laita sähköpostia! Neuvomme myös työnhaussa ja koulutukseen hakeutumisessa. Lisätiedot linkistä.
Reply Retweet Like
Työmarkkinatori May 21
Osaamisen tunnistaminen vapaasti syötetystä tekstistä (esim. CV:stä) ja muut Työmarkkinatorin uudet ominaisuudet verkkoinfossa ke 27.5.2020. Toki kurkistamme hieman myös tuleviin kehitysaskeliin. Tervetuloa kuulolle.
Reply Retweet Like
TEM May 4
Lakiin julk. työvoima- ja yrityspalvelusta 1.5.2020 väliaikainen muutos: työnhaun voi palauttaa takautuvasti voimaan, jos se on katkennut verkkopalvelussa tehdyn erehdyksen vuoksi. Muutos koskee 16.3.2020 ja sen jälkeen verkossa aloitettuja työnhakuja.
Reply Retweet Like
WorkPower 10h
Would you like to work in an explosively growing sector of virtual racing and eSports? Granite Devices is now searching to strengthen its racing simulator business team with a Key Account Manager. Apply latest by 30.6.!
Reply Retweet Like
Sabrina Kaleva Nov 25
Hei , teillä on siellä hyvä tyyppi vailla töitä. Julkaisen tämän ystävän puolesta, jos vaikuttaa sinulle sopivalta henkilöltä voit laittaa viestiä niin yhdistän teidät. Allekirjoitan nuo kaikki "Muiden suusta" -kohdat. RT, kiitos. ❤️
Reply Retweet Like
Päivi Halonen Apr 1
Seuraa TEMin ajankohtaista koronavirustiedotusta. Koronavirus
Reply Retweet Like
Monster työpaikat 6h
Pidetäänkö työhaastattelusi etänä? Lue vinkit videohaastatteluun!
Reply Retweet Like
Helsingin työllisyyspalvelut 9h
Helsinki-lisä on työnantajalle suunnattu taloudellinen tuki, jolla voi helpottaa työnhakua. Lue lisää nettisivuilta tai soita, niin jutellaan!
Reply Retweet Like
Mazhr - kohti onnellisempaa (työ)elämää 9h
Mazhr on tukena onnistuneessa urasuunnittelussa ja työnhaussa :n kanssa 🍀 Yhdessä haluamme auttaa sinua tunnistamaan omaa potentiaaliasi. Onnistunut urasuunnittelu ja työnhaku alkaa hyvästä itsetuntemuksesta.
Reply Retweet Like
Työmarkkinatori 10h
Vaikka huonot ajat ovat leikanneet myös Työmarkkinatorilla olevien avointen työpaikkojen määrää, niin avoinna on nytkin 12 400 paikkaa. Käy tekemässä oma työnhakuprofiili ja katso mitä paikkoja sinun osaamisellesi suosittelee.
Reply Retweet Like
HENRY ry Jun 1
HENRYn vierasblogissa: 'Maahan muuttaneen naisen kertomus työnhausta Suomessa' Haastattelu & teksti: Tiina Launonen
Reply Retweet Like
Opintokeskus Sivis Jun 1
: Kiehtooko järjestökoulutuksen maailma? Sivis hakee kahta asiantuntijaa elokuussa alkaviin työsuhteisiin. Hae viimeistään ke 3.6.!
Reply Retweet Like
Iiro Mäenpää May 29
Sydän on vajaakäytöllä työelämässä ja se haluaa päästä tekemään merkityksellistä työtä ihmisten hyväksi ja haluaa auttaa organisaatiota, sen kaikkia yksilöitä kasvamaan ja loistamaan.
Reply Retweet Like