Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
IG Nov 20
Replying to @AutiHavoVwoUtr
Naast 15.000 kinderen die ook geen onderwijs volgen.
Reply Retweet Like
Annemie Wortelboer Nov 25
Aangezien prinses het probleem van serieus wil aanpakken zou dit meteen een pittige vuurdoop zijn: 14-jarig meisje dat al 3 JAAR niet naar school gaat, en opgejaagd wordt door . Niet raar dat ze advocaat wil worden.
Reply Retweet Like
Bass Jobsen Nov 23
Replying to @Sabje1979
Het onderzoeken waard, ook voor al die kinderen (>15k) die voor corona al niet naar school konden.
Reply Retweet Like
JoLaNDa_hobbyfotograaf Nov 22
Replying to @youpvanthek
Reply Retweet Like
Lex Hupe Nov 23
Yep. Ik verzamel al die filmpjes, blogs, boeken - binnenkort een pagina vol met links over kweekt
Reply Retweet Like
Renée Stroo Nov 21
De volgende discussie heb ik op FB v geopend: kind valt uit op VSO. Er wordt geen geld beschikbaar gesteld voor de school waar kind nu wel goed zit (want onderwijsinitiatief) MaarVSO ontvangt €15.200 per jr voor mijn thuiszitter. Waar is dat geld?
Reply Retweet Like
Lex Hupe Nov 24
Wat gaan die oudersteunpunten eigenlijk doen?
Reply Retweet Like
In1school Nov 20
Minister Slob en de Kamerleden waren het er tijdens het debat over eens dat niet heeft opgeleverd wat gewenst was. Het aantal is gestegen, het is gegroeid en kinderen lopen vast in het onderwijs. 👇
Reply Retweet Like
Oudervereniging Balans Nov 19
Gisteravond was er bij de talkshow van een item over thuiszitters, waarin gelukkig ook een aantal van (minstens) 15.000 thuiszitters werd genoemd, in plaats van 5000. Lees onze reactie hier ⬇️
Reply Retweet Like
Lex Hupe Nov 20
Replying to @wissink_miranda
Eeehm dat vind ik nogal vaag. Want verwijzend. Jij hebt daar al een indruk/mening over gevomd. Daar hect ik veel meer aan. Wil jij gewoon je eigen indruk/mening daarover geven? Daar schiet ik meer mee op.
Reply Retweet Like
Renée Stroo Nov 23
Replying to @Gnaffeltje
Reply Retweet Like
Daisy Petrona Nov 24
Daar waar jeugdhulp niet werkt, moet privé actie ondernomen worden. Is dit zoals we het willen?
Reply Retweet Like
Lex Hupe Nov 22
Nou ja zeg! Dacht ik PB goed te kennen blijkt er ineens een twitteraccount te zijn! n nog wel een actieve! Met welke mensch heb ik jet genoegen? Misschien kennen we elkaar. Dank voor retweets... ik tweet voornamelijk over en
Reply Retweet Like
WALHALLAb 2h
Wij luisteren heel scherp mee met . Want wanneer gaat de zelfbenoemde partij nu eens écht kijken naar succesvolle leer-initiatieven voor jongeren die buiten die sector vallen of worden geduwd?
Reply Retweet Like
Lex Hupe Nov 19
Replying to @lobkevlaming @MinOCW
Dat stemt zeker hoopvol! Ik zeg het al jaren: STOP DE het is een legale vorm van met maar één doel: een UHP! Ipv hulp aan kind en ouders nog verder in de ellende. Ze beginnen het eindelijk te snappen bij
Reply Retweet Like
Afdeling De Monnikskap Nov 22
Replying to @MinGehandicapt
En mochten jullie leerlingen en/of ouders kennen? Momenteel zitten we op 70 leerlingen, maar we kunnen groeien naar 90. Vorig jaar hebben we , Paul Rosenmuller en verschillende Kamerleden op bezoek gehad.
Reply Retweet Like
Godpipo, gids door chaos en entropie ✏ Nov 23
Replying to @Jennekepenneke
Terug naar iemand die iedereen wel kent, namelijk . Moeder van haar , grootvizier van de en steun voor de van kinderen. Tevens kunstenaar, levensgenieter en exclusieve mondkapjesmaker
Reply Retweet Like
Miranda Meijer 3h
Weet je, ik word er gewoon zo moe van. Kan het niet eens een keer logisch en simpel? 😢 , als kwartjes vallen.
Reply Retweet Like
Miranda Meijer 3h
Ga je er van uit dat er ook vakmanschap is. Als moeder van twee ex en leerkracht heb ik daar wisselende ervaringen mee. Als ouder, professional en kind wil ik serieus genomen en gezien worden. Hoe doen jullie dat?
Reply Retweet Like
Lex Hupe Nov 25
en/of wat gaan die nieuwe precies doen? Wat gaan ouders van daarvan merken? Meer dan deze pagina vind ik niet. Ik bied me aan om mee te denken/ontwerpen .
Reply Retweet Like