Twitter | Search | |
Search Refresh
Territori de Masies 5h
Sabeu que ja tenim obert l'espai de l'agrobotiga a la recepció del Restaurant del Miracle, a Riner? És un dels nostres de
Reply Retweet Like
Enric  🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗 Sep 1
Reply Retweet Like
Territori de Masies Jun 17
Benvinguda ! Nova sòcia de Territori de Masies Coop. Descobrint sobre pedals. Endavant!
Reply Retweet Like
Josep A. Vilalta Sep 6
L'ordre natural de les coses: l' treient el nas en una publicació del Baix Solsonès, amb una capçalera tan definitòria com .
Reply Retweet Like
Territori de Masies Jul 29
8 D'AGOST- Diada al Miracle. Caminada+visita al celler del Miracle+visita a espais desconeguts de l'església del Miracle+exposició sobre el casament barroc a pagès+tast de Territori de Masies.Amb totes les mesures de prevenció necessàries.Inscripcions obertes!
Reply Retweet Like
Territori de Masies Sep 13
Avui!👇🏿 Sobre el turisme en època covid-19 i amb veus del .
Reply Retweet Like
Laia Muns Jun 27
Comparteixo aquest article de per la revista “només es podrà abastir a la metròpoli i mantenir el pulmó verd de Catalunya si es pot viure a pagès i si, qui hi viu, s’hi pot guanyar la vida”
Reply Retweet Like
Territori de Masies Aug 24
Ser-hi, formar-ne part, tenir presència. El dissabte passat muntàvem parada al concert de l'AIMS del Miracle, per seguir explicant les ganes que tenim de contribuir a la sostenibilitat econòmica, social i ecològica del territori
Reply Retweet Like
Producte d'Aquí - Solsona, Cardona i Solsonès- May 12
També ens podeu trobar a recull d’iniciatives de comercialització agroalimentària de Prodeca. Ara més que mai consumir proximitat és responsabilitat de tots/es.
Reply Retweet Like