Twitter | Search | |
Search Refresh
Ari Pauna Aug 11
U.K. economy shrank 20.4% in the second quarter, equivalent to an annualized rate of 59.8%
Reply Retweet Like
Susku London Aug 10
They are heading to . They have heard about and willingly handing over the sovereignty of Finland to a and billions of euros to the leaders.
Reply Retweet Like
Aki Nieminen Aug 4
Reply Retweet Like
Liisa-Maija Harju Aug 11
Swedbank: Swedish daily spending picking up. Summer holiday season is obvs helping hotels and restaurants.
Reply Retweet Like
Mika Itänen Aug 11
Kohti kestävämpää taloutta👍. - Kun talous pidetään kunnossa, se mahdollistaa kaupungin hyvän kehityksen ja palvelut jatkossakin Onnistuminen on yhteinen.
Reply Retweet Like
Liisa-Maija Harju Aug 10
🇸🇪Klarnan kasvu ja uudet aluevaltaukset on kyllä merkittäviä. Nyt yritys tarjoaa pankkipalveluita, ja kuukaudessa 20 000 ruotsalaista on jo avannut säästötilin. Tavoitteena on kilpailla ruotsalaisten suurpankkien kanssa. ⁦
Reply Retweet Like
Ari Pauna Aug 9
Replying to @Pasisillanp
Ilmassa alkaa olla samat tunnelmat kuin 1990-luvun laman aikaan. Hyvä kun pääsi edes työpaikkahaastatteluun. Töihin pääsystä puhumattakaan. Kysymys siitä kuinka jaksaa etätöissä muuttuu talven aikana kysymykseksi siitä onko ylipäätänsä töitä.
Reply Retweet Like
Arto Satonen Aug 9
STTKn Antti Palolan mukaan työllisyystavoite voidaan siirtää seuraavalle vaalikaudelle ja vaikeat päätökset voi jättää seuraavan hallituksen tehtäväksi. Nyt sekin on sitten ääneen sanottu.Onko tämä myös hallituksen linja eli kierrätetään vastuu seuraaville?
Reply Retweet Like
Axeli Aug 6
Mediassa ollaan kovin huolissaan mitä euron maskit tulevat maksamaan. Tämä huoli siitä että kansalainen itse maksaa maskit. Miljardeista valtionvelkaa ei ole kukaan huolissaan koska sen maksaa joku muu.
Reply Retweet Like
LähiTapiola Aug 10
LähiTapiola-ryhmä ostaa rahastoyhtiö Seligson & Co:n vahvistaakseen pitkäaikaisen säästämisen ja sijoittamisen palveluitaan. Yrityskauppa vaatii viranomaisen hyväksynnän.
Reply Retweet Like
Miikka-Markus Leskinen Aug 9
Twitter on esittänyt kiinnostuksensa ostaa TikTokin USA:n toiminnot. Nerokas veto. Hinta saattaa olla nyt melko alhaalla. 🙂
Reply Retweet Like
Säästöpankki Aug 11
Miltä tulevaisuuden talousnäkymät näyttävät? Pääekonomistimme käy lyhyesti ja ytimekkäästi läpi ajankohtaisia talousasioita.
Reply Retweet Like
Kansan Uutiset Aug 8
EU:n on askel kohti sosiaalisempaa Eurooppaa.
Reply Retweet Like
Erno Heikkinen Aug 11
Suomussalmella kaivataan kuntalaisten apua ja ideoita – taloustalkoiden ideointiin voi osallistua nettilomakkeella
Reply Retweet Like
Säästöpankki Aug 11
Ero avio- tai avoliitosta mullistaa usein pariskunnan tai perheen elämän ja nostaa tunteet pintaan. Kokosimme vinkit, miten talousasioita voi hoitaa erotilanteessa.
Reply Retweet Like
Jari Ernola Aug 10
Valtion tulot jo huippuluokkaa jo liian suuri...
Reply Retweet Like
Antero T Aug 11
IS: "Valtiovarainministeri Vanhanen: Valtion alijäämä ensi vuonna 5–7 miljardia euroa – leikkauksia ei tehdä". Eivät ole löytäneet yhtään tarpeetonta menokohdetta. 🤷‍♂️
Reply Retweet Like
Toni Norppa Aug 10
Replying to @sonjafiner
Ihmisen ensisijainen tehtävä ei ole maksaa veroja. Pääomat karkaavat kevyemmän verotuksen maihin, joita ei kaukaa tarvitse etsiä. Isänmaallisin teko kansantalouden kannalta olisi keventää verotusta kautta linjan.
Reply Retweet Like
Eric Carver Aug 10
Täysin samaa mieltä opetusministeri 'in kanssa. Nyt ei todellakaan ole järkevää VAIKEUTTAA työttömien omaehtoista opiskelua. Pikemminkin pitäisi miettiä, miten pandemian aikana voitaisiin osaamista mahdollisimman jouhevasti päivittää.
Reply Retweet Like
Saara Kankaanrinta Aug 12
Etäosallistumisen kultakausi: asiantuntijat seminaarissa luureissa, aiheena ja . Samaan aikaan löytyy herkullisia leppärouskuja ja solutasolla asti tuntuu hyvälle kulkea monimuotoisessa metsässä. Täydellistä.
Reply Retweet Like