Twitter | Search | |
Search Refresh
Smiling Pavanputra Sep 19
But wat about those womens who r left behind without ??
Reply Retweet Like
Asri's Daughter Sep 24
Td bru tgk youtube drama lakonan &
Reply Retweet Like
LOVE YOUR COUNTRY Sep 23
please tell him to give to her wife.
Reply Retweet Like
Fizo Omar Sep 21
Sape yg tgk di tv3 td
Reply Retweet Like
MNS Sep 21
Cerita tadi bestttttttt. Worth to watch. Kesian gila kat yasmin kena aniaya ngan laki dia. Talak dah jatuh tapi taktahu sbb laki tu takut nak bgtahu. Konklusinya: lelaki jgn simply main soal talak ni, pastu buat talak bersyarat. Karma hit you man.
Reply Retweet Like
syazwanie suhaimi ♥ Sep 21
Kejujuran dan keikhlasan penting dalam perhubungan. Namun ianya tidak menjamin kebahagian.
Reply Retweet Like
Rinaa🌷 Sep 21
Talak bukan perkara main2 ☝
Reply Retweet Like
🌻 Sep 21
Dah 2 3 kali tengok cerita ni still sedih gila
Reply Retweet Like
S H I E D A Sep 21
Bahaya betul lah buat main ngn talak ni 😔
Reply Retweet Like
🌼 حفصة احمد 🌼 Sep 21
3 bulan dia rahsiakan pasal jatuh talak dkat isteri dia ya rabbi 🤦🏻‍♀️
Reply Retweet Like
dwdjgkysjhhs Sep 21
Stress sis tgk cite melayu. Tak guna la laki macam bad ni
Reply Retweet Like
🌼 حفصة احمد 🌼 Sep 21
jangan main main dgan TALAK . aku pulak emo tgok drama ni
Reply Retweet Like
nrsyvhaida__ Sep 21
Bahaya klu maen² dgn talak ni😪
Reply Retweet Like
💅 Sep 21
Talak jangan buat main2.
Reply Retweet Like
💝 Ümmî ÄrFÄn 👸🏻 Sep 21
"I suke Bad, dy suami orang pun kenape"- Rina. Pompuan cam Rina ni la yg buat rumahtgga org pecah belah. 😪 @ TV3
Reply Retweet Like
🐬 Sep 21
“Kalau i nak, husband org pun i tak kisah..” 🤦🏻‍♀️
Reply Retweet Like
jirah Sep 21
Cantiknya diana danielle
Reply Retweet Like
lela_orichi Sep 21
Haish sakit hati tengok
Reply Retweet Like
kinnn Sep 21
Jangan sampai termakan dengan kata2 sendiri.. talak bukan boleh buat main
Reply Retweet Like
MARC DEAN Sep 21
Layan cite jap. Macam best pulak.
Reply Retweet Like