Twitter | Search | |
Search Refresh
hjerneklubbendk Feb 1
Reply Retweet Like
Nikolaj Grøn Jun 15
Pensionskasser stopper investeringer i Tobaksindustrien: £6bn UK pension scheme moves to stub out tobacco
Reply Retweet Like
Sundhedsstyrelsen 3h
Er gentests relevante i almen praksis? Det kan du bl.a. blive klogere på i juni-udgaven af månedsbladet for rationel farmakoterapi:
Reply Retweet Like
Marie K Lange Feb 10
Jeg er læge. Jeg er vaccineret også mod HPV. Mine tre børn er også vaccinerede - den yngste er ikke gammel nok til at få mæslingevaccinen og er derfor afhængig af andre har ladet sig vaccinere. At vaccinere sit barn er et solidarisk handling.
Reply Retweet Like
Casper Larsen Feb 28
Brøndby Kommune fortæller om, hvordan et øget samarbejde mellem almen praksis og kommunen kan sætte mere fokus på alternativerne til medicin og gøre de kommunale tilbud bedre og mere målrettet patienter. Spændende perspektiver der kan inspirere
Reply Retweet Like
FAKS.DK Mar 14
Reply Retweet Like
Niels Sandø Jun 15
600 dør af selvmord årligt. Det diskuteres hos ⁦⁩. ⁩ peger på behov for at arbejde med afstigmatisering for at forebygge selvmord.
Reply Retweet Like
Birgit Falk Riecke Feb 10
Jeg er læge. Nefrolog til daglig. Jeg er fuldt vaccineret + rejsevacciner. Mine 2 børn er vaccineret. Min ældste datter er i gang med at blive HPV-vaccineret. Den yngste må vente et par år endnu.
Reply Retweet Like
Danish Nightingale Foundation Feb 27
Reply Retweet Like
- Jun 14
Godmorgen og glædelig lørdag på . Vi håber, du kigger forbi til vores debatter om bl.a. selvmord og det gode ældreliv
Reply Retweet Like
Camilla Rathcke Jun 15
Så er slut for mit vedkommende - skønt at være ombord hos blandt en masse engagerede og dygtige mennesker, der alle arbejder for ❤️➕🔵 God tur hjem til alle - vi ses!
Reply Retweet Like
Sundhedsstyrelsen 22h
Sommeren er over os, og det bliver rigtig varmt i denne uge ☀️Læs vores gode råd til varmen her – og husk vand og solcreme!
Reply Retweet Like
Pia Gjørup Feb 10
Jeg er læge, lungemediciner og ser følgerne af manglende vaccinationer. Er selv så gammel at jeg havde børnesygdommene og det var IKKE sjovt Mine 2 børn er/bliver vaccinerede: MFR, DiTeKiPol og HPV
Reply Retweet Like
Niels Sandø Jun 14
Hvad er det gode ungeliv? Hvad synes unge selv? Kan skoler og forældre være bedre til at støtte? Og hænger det gode ungeliv sammen med alkohol og tobak? Kom og hør en spændende debat god sundhedsstyrelsen (J27) klokken 12.00.
Reply Retweet Like
Sundhedsstyrelsen 23h
Vanedannende medicin mod smerter, angst eller søvnbesvær skal bruges med forsigtighed. En ny folder til borgere giver viden og gode råd om brug af den type medicin
Reply Retweet Like
Søren Brostrøm Jun 23
2018 blev 127 af 143 I-stillinger i . i vid.ud.reg Nord besat, men også ans. der ikke fik det ønskede. Altså ikke kun spm. om stillinger, men også hvilke er attraktive. Den drøftelse fortsætter vi gerne med
Reply Retweet Like
Søren Brostrøm Jun 22
1/ ulighed i sundhed: hvorfor, hvad virker? 2/ forebyggelse = kæmpe potentiale 3/ hvorfor er psykisk lidelse stigmatiseret; hvordan ændre? 4/ demotiveret sundhedspersonale: hvordan glæde i kerneopgaven? 5/ er teknologi svaret, eller reproduktion af udfordringer?
Reply Retweet Like
Søren Brostrøm Jun 22
Reply Retweet Like
Kirsten Rask Jun 19
Sundhedsinnovation og sundhedsteknologi er et fremskridt for borgerne, som gør deres behandling både lettere og mindre indgribende.
Reply Retweet Like
Lars Juhl Petersen Jun 16
Hvad fortæller jeres medlemmer om årsagen til den lave vaccinationstilslutning? Jeg tror de føler sig raske og derfor skal indsatsen måske ikke gå på sygdom, men på st det er en naturlig ting at blive influenza vaccineret.
Reply Retweet Like