Twitter | Search | |
Search Refresh
Maria Boladeres Dec 5
Reply Retweet Like
AADPC Apr 29
Epss! Novetats a les 👇👇👇
Reply Retweet Like
eidolocal 2h
Convocatoria das para a realización de actividades polas asociacións de do durante o ano 2019
Reply Retweet Like
CIDO 3h
Coneixes les per a l'arranjament d' de la , persones amb dificultats de mobilitat o amb risc d'exclusió social, per a l'any 2019 que convoca l'Ajuntament de ? ▶️
Reply Retweet Like
Fundació Horta Sud May 22
📋📎 >L'Institut de la Joventut convoca ajudes destinades al moviment associatiu juvenil d'àmbit estatal 👌 ✅ Associacions juvenils, Federacions o Confederacions, Entitats prestadores de serveis a la joventut... 🔎 Convocatòria:
Reply Retweet Like
Gremi d'Editors Feb 11
📏📌 Subvencions per a la publicació a l’estranger d’obres il·lustrades de literatura infantil i juvenil ⚠ El termini de presentació de sol·licituds acaba el dia 30 d’abril de 2019 MÉS INFO ➡ …
Reply Retweet Like
DOGC 9h
RESOLUCIÓ TES/1675/2019 convocatòria Programa foment parc o cessió ús Reial decret 106/2018 del Pla estatal d'habitatge 2018-2021 (ref. BDNS 462276)
Reply Retweet Like
Fundació Horta Sud May 22
📋📎 >L'Institut de la Joventut convoca ajudes per al moviment associatiu juvenil 👌 🔎 Convocatòria i requisits:
Reply Retweet Like
INEGA May 16
Publicada Resolución pola que se establecen as bases reguladoras e se anuncia convocatoria de para proxectos de enerxía , para a Admon local, entidades sen ánimo de lucro, empresas, autónomos e Universidades Públicas de Galicia.
Reply Retweet Like
Emprego e Economía Social na Coruña May 24
📢 Subvencións para a innovación, a dixitalización e a implantación de novas fórmulas de comercialización e expansión do sector comercial e artesanal. 👥 Comerciantes retallistas e obradoiros artesáns 🗓 Ata o 27/05/2019 Máis info:
Reply Retweet Like
Xarxa Parcs Naturals Feb 12
Avís! 2019 per als centres educació infantil i ensenyament primari i secundari que vulguin fer estades en els equipaments pedagògics de la Xarxa de Parcs Naturals. 👉 Presentació de sol·licituds fins al 28 de febrer. ➡️ Info.: .
Reply Retweet Like
Mas Carandell Feb 12
Amb , les del territori poden sol·licitar x contractar persones > de 30 anys en el marc del programa . Són compatibles amb els incentius fiscals i bonificacions a la SS vigents. Consulteu-nos les opcions.
Reply Retweet Like
GVA LABORA May 24
📣 per a entitats locals: 🆕 Més de 3.000 començaran a treballar a corporacions locals de la gràcies al Pla de ➡️ 🇪🇺
Reply Retweet Like
Consell Comarcal del Bages 6h
Oberta la convocatòria de subvencions destinades a rehabilitar edificis de tipologia residencial. Informeu-vos a l'Oficina d'Habitatge del i sol·liciteu cita prèvia! 👉
Reply Retweet Like
GoverndelaGent May 17
➡️ La Junta de Govern concedeix gairebé 1,8 milions d’€ a 38 associacions i federacions veïnals 💰 Es tracta d'ajudes per a projectes a desenvolupar entre l’1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2021 ✅
Reply Retweet Like
Desenvolvemento Lugo Dec 19
🎒📐 💰 Listado provisional de bolsas de : o Concello subvencionará material escolar a 399 alumna/os lugueses de educación infantil +info:
Reply Retweet Like
Aj. Matadepera May 31
L’Institut Català d’Energia ha anunciat la concessió de per a l’adquisició de vehicles amb energies alternatives.
Reply Retweet Like
CulturaMallorca Apr 17
📢 Convocatòria de per recuperar espais arqueològics i paleontològics a . 💰 330.000 € de pressupost ➡️Les actuacions previstes s'han d'executar entre 1/1 i 27/9 de 2019 📅Presentació de sol·licituds fins el 8 de maig Més info:
Reply Retweet Like
Diputació de Girona 9h
❗️Demà comença el termini per presentar les sol·licituds per a les per a inversions municipals en . Es destinaran 200.000 € als 131 gironins de mil habitants o menys. 🗓️S'hi pot optar fins al 31 de juliol! 👉
Reply Retweet Like
Suport AOC 9h
🔔Recordeu que continua oberta la convocatòria de d’ per al 2019. 🗓️Fins al 23 de juliol Més info 👉
Reply Retweet Like