Twitter | Search | |
Search Refresh
Annette Gregersen 8 Apr 17
Der er en første gang for alt. Har lige ringet til politiet fordi underboen får bank
Reply Retweet Like
Anja Theisen 25 Nov 17
Jeg er ikke stødt på én eneste , som har været ude og kommentere på kritikken fra - er I ligeglade ? Hvorfor går ikke minister og folketingsmedlemmer på klingen?
Reply Retweet Like
Anja Theisen 1 Dec 17
Hvis man ikke, samtidig med man vil styrke indsats mod psykisk (og fysisk?) vold, tager ´s kritik af samværsager alvorligt, så taber børn, tvunget til samvær med deres krænker, stadigvæk
Reply Retweet Like
Anja Theisen 16 Jan 18
Husk nu børnene som, direkte eller indirekte, har været udsat for fysisk og/eller psykisk vold - disse børn tvinges stadig til samvær med voldsudøveren
Reply Retweet Like
Pernille Skipper 25 Nov 16
Skræmmende at politiske uenigheder kan føre til vold. Endda mod et familiemedlem. Det er ikke et demokrati værdigt! Sender tanker
Reply Retweet Like
Josefine EMJ 26 Jan 17
I Rusland r d snart kun en adm. forseelse at slå kone+børn derhjemme. Skal vi alligevel være bange for den russiske trussel?
Reply Retweet Like
Carsten Lindstrøm 22 Jan 17
Et dokumentar program bliver bare ikke bedre end de oplysninger der kommer frem i programmet
Reply Retweet Like
Kurt Damsted Apr 20
6 biler blev ødelagt ved eksplosion i Greve! Håndgranat blev brugt på en parkeringsplads ved Gersagerparken!
Reply Retweet Like
Roger Courage Matthisen 4 Apr 18
Mine tanker går til Stenstrup, de pårørende og de to børn der ubærligt indgår i rækken af børn som bliver frarøvet livet ved hænderne af en far og mand som dræber. Mine dybeste kondolencer.
Reply Retweet Like
Danner 15 Jan 18
Psykisk vold i nære relationer er et overset problem i samfundet og skal være selvstændigt strafbart siger Tak🙏🏻 99% kvinder på krisecenter udsat f psykisk vold. Dette vil hjælpe dem.
Reply Retweet Like
Anna Freya Lykkegren 15 Dec 16
INGEN piger bør vokse op med forventning om at vold og overgreb er et livsvilkår når man er pige og kvinde og overgreb
Reply Retweet Like
Søren Schow Jun 16
Helt sikkert der kan gøres mere i denne relation. Fokus og målsætning også uden lovgivning. Ansporet af denne debat vil jeg bringe emnet ind i byrådet, så bliver det måske alligevel til mere end 5 minutters taletid ;-)
Reply Retweet Like
Mom Too 4 Dec 17
Replying to @MomToo9
Reply Retweet Like
Camilla Frederiksen Oct 1
I lørdags havde vi intim koncert på CVI, der sang jeg min nye sang Innocent Child, en sang til alle kvinder derude som lever i voldelige forhold 🙏❤️
Reply Retweet Like
Bekymret mor 16 Jan 18
Psykisk vold bliver nu endelig strafbart 👍 Så mangler vi bare fokus på at straffe vold mod børn. Hvor den voldelige forælder næsten altid får tiltalefrafald, bliver frifundet, eller hvor man ikke engang tager sagen op. Vold mod børn bliver bagataliseret
Reply Retweet Like
Mr. Petersen 27 Apr 18
Håber man finder dem som har gjort dette!!! Jeg er træt af sådan noget her ! Dem der har gjort/ gør det er IKKE fans. Håber ikke at der er nogen som er kommet slemt til skade !
Reply Retweet Like
Stephen Skouboe (Nye Borgerlige) Dec 18
Kære politikkere, Sæt venligst en stop for alle disse overfald, sæt venligst en stopper for den utryghed vi står overfor i Danmark. Det er jeres ansvar, og ikke alle har sikkerhedsvagter med ned i det lokale pizzaria. Bør vi have det?
Reply Retweet Like
Sif Holst 11 Sep 17
"De blå mærker læger, men ikke såret i sjælen". Om fysisk, psykisk og seksuel vold mod kvinder med handicap
Reply Retweet Like
Nordjyllands Politi 18 Nov 16
Replying to @m_tranholm
Vi fik fat i dem...
Reply Retweet Like
Brian Lassen Jun 15
På vej til mit næste foredrag om vold i nære relationer. Denne gang er det Offerfonden der låner mig deres ører. Det er altid super meningsfyldt at tale de usynliges sag (dem der overlever vold).
Reply Retweet Like