Twitter | Search | |
Search Refresh
Wakker Dier 13h
Shocking. Meer dan 2 miljard dieren 🐷🐓🐄🐏 jaarlijks getransporteerd. Inclusief alle wantoestanden die daarbij horen. Nederland is 'schitterend' middelpunt in deze mondiale veehandel😢. Hoezo . Hoezo .
Reply Retweet Like
André Lensink Jan 21
De eerste ontslaggolf in de bouw is een feit! Goed gedaan Nog steeds geen oplossingen voor een simpel iets. Dit is geen besturen dit is wanbeleid. Duizenden mensen wachten op een woning en wat doen jullie? U bent volledig ongeschikt als minister.
Reply Retweet Like
Johan Almekinders 15h
Vanwege de moest de bouwsector veel mensen ontslaan. Veel talent en ervaring kwam nooit terug in de sector. Met veel moeite weer genoeg kwalitatief personeel. Nu valt de komende 2 jaar de groei stil door de boekhoudkundige .
Reply Retweet Like
Erna Krommendijk 🌾 12h
De hoofdschuldige van de is gevonden door Quote columnist : kalfsslachterij De Vandrie Group die op jaarbasis 800.000 kalveren importeert. Carola Schouten staat er gekleurd op.
Reply Retweet Like
NiekBeenen 2h
Liever zie ik de markt bepalen of dit soort initiatieven de vleesveehouderij uit de marktprijzen, i.p.v. een overheid met een kunstmatige
Reply Retweet Like
Nimleth 12h
Hier is een idee: duizenden boeren op tractoren die naar het kantoor van de Van Drie groep trekken om te protesteren tegen het verzieken van hun industrie, de markt, de dieren en het milieu 👍
Reply Retweet Like
Thomas 13h
Opvallend dat juist degenen die helemaal meegaan in de , deze voor het gemak inmiddels maar op één hoopje gooien met de ‘klimaatcrisis’ en dan maar heel hard roepen ‘wetenschap’. De inhoud en het verloop van de stikstofcrisis zijn volledig ondergesneeuwd
Reply Retweet Like
Paul GJK Jan 21
Cacao-producent Olam Cocoa in Koog aan de Zaan stoot zonder de vereiste vergunningen grote hoeveelheden ammoniak per jaar uit. Olam stoot 57.000 kilo ammoniak per jaar uit (2017) en staat daarbij op de vijfde plaats in Nederland.
Reply Retweet Like
T. Jansen 7h
Iedereen is maar druk met de , maar weinig mensen hoor je over de algemene luchtvervuiling. En hoe deze vele doden per jaar met zich mee brengt. : stop er mee. Vieze auto's: stop er mee. Natuur opofferen voor nog meer bedrijven: stop er mee.
Reply Retweet Like
Repelsteeltje Jan 20
O NEE hè...😱 Maar WACHT eens even.🤔 Wij hebben een gigantische ! EN zodra die eindelijk stijgt, zijn wij het haasje.🌊 Dit is natuurlijk de laatste plek op aarde waar heen willen.😊
Reply Retweet Like
ZoIsHetToevalligOokNogNsNKeer 11h
Door de verzonnen ligt de stil, terwijl er juist veel meer woningen nodig zijn. VVD en CDA hebben zich laten gijzelen door GroenLinks en D66. De mensen in de bouw en de mensen die een huis zoeken, betalen de prijs. wil ons land van de rem afhalen.
Reply Retweet Like
Kenny De groot 14h
Allemaal verzonnen die
Reply Retweet Like
Dirk Vreugdenhil Jan 15
Als de boeren ervoor moeten zorgen dat andere sectoren lekker door kunnen groeien in hun uitstoot, dan hebben we nog weinig begrepen van de . Zo beredeneerd is de natuur niets meer dan een vervelende hinderpaal. En zijn boeren eindeloos de pineut.
Reply Retweet Like
Joan van Burg Jan 21
Tja. Een voorbeeld helpt soms om iets duidelijk te maken 😌 Maar het was niet het helemaal de bedoeling dat dit als serieus voorstel ‘ an sich ‘ opgepikt zou worden 😅
Reply Retweet Like

Related searches

#wooncrisis · zweden · hongarije · nederlandse · #jinek
Studio Linde 9h
Import en export... wie wordt daar beter van?
Reply Retweet Like
Frank Luttels 🐓 4h
Replying to @mjhniessen
Zou goed kunnen Marc, hierbij de link naar de NL site met info over booreilanden en daarin weer links van alle andere landen rondom de , best druk daar als je alle kaartjes ziet.
Reply Retweet Like
Knakdeworst Jan 19
Ceo FrieslandCampina zegt in over "dat Nederland een grote rol heeft te vervullen in het voeden van de wereld." De bekende fabel die niet langer houdbaar is. Ceo wil verder niet ingaan op . Verder veel blabla over duurzaamheid.
Reply Retweet Like
Frank Luttels 🐓 16h
Draadje hoe 't zit met 's en hun emissies.
Reply Retweet Like
Raymond Meussen 15h
In plaats van krimp van natuurgebieden kiest in grote meerderheid voor uitbreiding. Een niet mis te verstaan signaal voor coalitie van en in het licht van de .
Reply Retweet Like
PvdD Noord-Holland 10h
❌ Bomen verbranden ZONDER VERGUNNING ten tijde van en ?! 🔥 In Zaandam gebeurt het, as we speak! En treedt niet op. Schandalig 🙅🏿‍♂️ zegt: !👇
Reply Retweet Like