Twitter | Search | |
Search Refresh
Víctor Muñoz Sanz Sep 17
I wrote something about the haunted landscape of dairy farming, selective breeding, robots, and the Dutch nitrogen crisis 🐄🧪☣️
Reply Retweet Like
Sander Turnhout Sep 17
Reply Retweet Like
Percolator 💎 Sep 21
Het is allemaal nog veel onverkwikkelijker als je beseft dat NL het ENIGE LAND TER WERELD is met een zogenaamd urgent -probleem. GEEN ENKEL ander land, te beginnen met onze buurlanden, heeft er last van, terwijl geen rekening houdt met grenzen. Typisch, hè!
Reply Retweet Like
Lukas van der Storm 22h
Voor de krant van vandaag schreef ik - vanuit landelijk perspectief - nog eens over wat er gaande is rondom extern salderen. Lastige is inmiddels dat je eigenlijk nog 3x zoveel tekst nodig hebt om het écht goed uit te leggen.
Reply Retweet Like
Wim Brus Sep 20
Boeren die willen stoppen, groot of klein, zou via hernieuwd RoodvoorRood en Stikstofbeleid zelf moeten kunnen gaan bouwen. En dan niet op de plek vh voormalige bedrijf maar elders. Pas dan snijdt het stikstof-mes aan twee kanten
Reply Retweet Like
Percolator 💎 Sep 16
Waarom is er niemand in de Tweede Kamer die vraagt waarom het zgn. 'zeer ernstige -probleem' alleen in NL speelt, terwijl geen rekening houdt met grenzen? Nergens ter wereld is het een probleem met maar enige prioriteit, ook niet in onze buurlanden.
Reply Retweet Like
Eelco van Hoecke Sep 20
Wat een kul. Afgezien van een enkel lid van de Provinciale Staten ken ik enkel mensen die de 130 km per uur missen. Juist op die kaarsrechte, buiten het vakantieseizoen lege A58!
Reply Retweet Like
Patrick Jansen 🐾 Sep 20
MOB en vechten beiden tegen het verhandelen van de -uitstoot. Al hebben ze totaal verschillende redenen voor hun verzet, ik vind het mooi dat deze samenwerking ontstaat.
Reply Retweet Like
Donna Stolwijk Sep 16
Reply Retweet Like
Chris Zeevenhooven 15h
Na discussie over verandering richtlijn gebruik in verpleeghuizen zijn er weinig meer die nog vertrouwen zullen hebben in het als het over gaat.
Reply Retweet Like
roelof bonte🏛️🦉🚜⛏️ 58m
naar Dubai, met de vliegmasjien... Lekker .. Terwijl er wegens niet kan worden gebouwd, wij niet harder mogen rijden dan 100 en de nek word omgedraaid word er een "luchtbrug" voor wattenstaafjes opgezet..
Reply Retweet Like
B.eter 🎗 Sep 18
Reply Retweet Like
De Kruif Sep 15
Als extern salderen van van de veehouderij met de bouw te weinig oplevert, kan het maar één ding betekenen: dat de veehouderij te weinig stikstof uitstoot.🤷🏼‍♀️
Reply Retweet Like
Mieke Smits Sep 18
Een vijfde minder van 🚗🚙🚎. Dat moet 🍏eitje zijn om die gerealiseerde vermindering in te zetten om bouw en mirt projecten te vergunnen, te meer omdat dit in regio s gebeurt waar nauwelijks nh3 stikstof is. .
Reply Retweet Like
Marco van der Wel Sep 16
koop op die het meeste uitstoten, niet die met de grootste schuld aan de Rabobank! maak leefbaar, krimp aantal dieren, ga voor
Reply Retweet Like
R.Huizenga Sep 18
Vandaag wandeling gemaakt in de prachtige omgeving van Hezingen met en ook hun pluimveebedrijf bezocht. In gesprek over uitdagingen, de nodige aandacht voor verhalen van boeren, gebiedsprocessen verbinden en elkaar begrijpen
Reply Retweet Like
bomengids.nl🐰 1h
is op zijn retour mensen.
Reply Retweet Like
mark latjes Sep 18
, 1,5 jaar geleden geen probleem, nu sloopt t de halve economie, groene wappies
Reply Retweet Like
RedGelderland Sep 19
Replying to @PVersteeg1 @Schiphol
Na onderzoek door het Rijksinstituut voor Ondernemend Nederland concludeerde men dat wij konden worden aangemerkt als "belanghebbende bij en ". Dus mochten we de hoorzittingen ivm het ontbreken van natuurvergunningen () bijwonen.
Reply Retweet Like
de Koeiendoctor 🚜🚜🚜 Sep 21
Ojee. Mevrouw Schouten gaat . Ze is helemaal klaar met al die . Ze leert snel van rutte
Reply Retweet Like