Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
Alumni UdL Nov 26
Reply Retweet Like
MASIA SPA CAN PASCOL Nov 27
Reply Retweet Like
CTESC Nov 25
Nou document on line: "The European environment: state and outlook 2020: knowledge for transition to a sustainable Europe." European Environment Agency (EEA).
Reply Retweet Like
CRP de l'Alt Camp Nov 26
Reply Retweet Like
Ins. Quatre Cantons Dec 3
En aquests moments les comissions de sostenibilitat del nostre institut i estem fent una acció de neteja de residus a la platja
Reply Retweet Like
Stimulo Design Agency Nov 27
Si estàs pensant en el Nadal i vols aprofitar les ofertes de la setmana ara pots comprar l'hort hidropònic MIDORI, dissenyat per Stimulo i pensat per tota la familia.
Reply Retweet Like
IGP Poma de Girona Dec 1
Poma de Girona hem col·laborat en el nou projecte del Centre de Millora del Reg de l'IRTA de Mas Badia, que permetrà la sostenibilitat i millora de la gestió de l'aigua als nostres productors agrícoles del Baix Ter.
Reply Retweet Like
Compromís Benicarló Dec 2
Replying to @CompromisBLO
També de com fomentar les energies renovables als municipis 🔋o quines són les bones pràctiques que fan als municipis més sostenibles 🔝 Una informació molt útil i valuosa que de ben segur aprofitarem! 💪🏽
Reply Retweet Like
Promoció Econòmica i Desenvolupament Local CIM Nov 26
Replying to @PEiDL_mallorca
Cooperació Local⤵️ Els ajuntaments rebran ajudes per fer actuacions de competència municipal: ✅10M€ per millorar els espais i les instal·lacions públiques ✅1,75M€ per invertir en els ✅11,1M€ per reactivar l'activitat econòmica local
Reply Retweet Like
Clara Ser Gran Dec 1
Encara esteu temps!!!! Us hi esperem demà a les 17, via zoom!
Reply Retweet Like
Ecoindústria Dec 2
La teva empresa petita, mitjana o gran és ? ♻️ T'interessa formar part d'una comunitat d'empreses col·laboratives en l'àmbit de la ? Participa! 👉
Reply Retweet Like
Waste Watch 6h
No solament el divendres sinó tots els dies de l'any, vigilant per que tinguen espais naturals sense a . de amb el suport de i . Volem .
Reply Retweet Like
Re-ètic Dec 3
Avui fem la tercera entrega d'aquesta setmana a l'Escola Montseny.
Reply Retweet Like
Compromís per Altea Dec 3
🟠 Altea obté 3 Flors d’Honor com a reconeixement per millorar els seus espais verds urbans 💐🌼 ℹ️
Reply Retweet Like
EPI, Energia Per la Igualtat SCCL Nov 25
Natros des de l'octubre del 2018 ens movem amb els seus cotxes! Impressionant! No ho canviarem per res del món!
Reply Retweet Like
CEO SmartSolutions Nov 26
Estrenem nous vinils corporatius CEO Smart Solutions a la façana de les nostres instal·lacions a Vic juntament amb el logo d’ de a l’estació de recàrrega de vehicle elèctric i a la plaça d’aparcament. Ens vens a visitar? T’hi esperem!
Reply Retweet Like
Turisme Pallars Jussà Dec 1
📣Atenció, canviem de data el 📇. Al gener tractarem l’aplicació i posada en marxa d’accions i certificacions de a nivell de destinació i d' empreses Ja pots inscriure't 😉 👉
Reply Retweet Like
Pilar Vico 🔻🌻 Nov 29
Centrar-se en la reutilització dels recursos, una gran fita
Reply Retweet Like
Junts per Catalunya metropolità Nov 26
aprova el nou Pla de Sostenibilitat Ambiental, dotant de més recursos als nostres ajuntaments per reforçar la mobilitat sostenible, una transició més ecológica i energètica i tambè millorar la gestió de residus als nostres municipis.
Reply Retweet Like
Carles Xifra 🎗 Nov 27
Metodologia imprescindible: Construir espais alternatius i de coherència, per viure, evidenciar que el canvi individual té una dimensió col·ectiva. Això implica ser facilitadores de canvis, de construcció de marcs alternatius per la !
Reply Retweet Like