Twitter | Search | |
Search Refresh
J Sanchez Escrigas 3h
Aquesta tarda, dos actes interessants organitzats per l': canvi climàtic amb el meteoròleg , a la Casa de la Vila (18h) i el retorn de la al , a la Biblioteca Elisenda (19h).
Reply Retweet Like
CIAC 1h
Avui hem realitzat el Workshop: Mobilitat sostenible dels treballadors. Un Workshop enfocat amb què les empreses dels polígons de Can Amat i Sant Armengol aportin propostes de millora en la infraestructura.
Reply Retweet Like
UVicLife 17m
Sabies que la disposa de dos vehicles 100% elèctrics per a mobilitat corporativa del personal treballador? Som !
Reply Retweet Like
Afa 9 Graons 20h
Gràcies a la comissió de i la participació de les famílies hem reciclat, recollit, preparat i entregat 27 llençolets del curs passat pels nens i nenes de P3. Petits projectes que ens ensenyen a a tot@s a reciclar i compartir!
Reply Retweet Like
Sostenibilitat i RSC Sep 13
Jornada d'Honorança a Mossèn Josep Dalmau al Santuari Ecològic de
Reply Retweet Like
DissenyHubBarcelona 49m
🌿 La deixarà la Via Laietana lliure de vehicles i plena d’activitats amb motiu del , que tindrà lloc el 22/9.
Reply Retweet Like
Liberals d'Andorra 1h
ℹ️ El conseller assisteix a la compareixença de i per presentar la nova societat que s'encarregarà dels projectes de cogeneració i de xarxa de calor al país.
Reply Retweet Like
Plusfresc 5h
El menjar no es malbarata. Per això a Plusfresc col·laborem amb el i 21 entitats de tot Catalunya.
Reply Retweet Like
laveudecerdanyola 5h
Mataró celebra el Dia Mundial d’Acció pels Objectius de Desenvolupament Sostenible
Reply Retweet Like
El Vendrell 21h
Constitució del Consell Municipal de la Mobilitat del nou mandat; ens posem a treballar per millorar la mobilitat a peu i en bicicleta, i el transport públic
Reply Retweet Like
Classeverda#greenclass Sep 17
Avui un infant ens ha portat cacao d'Equador ,el lloc de les seves vacances en una bossa bio no de plàstic. Hem olorat ,vist i tocat tot recordant el valor del ..
Reply Retweet Like
UVicLife Sep 17
Coneixes el portal de compartir cotxe fes_edit? Redueix el consum d’energia i cost alhora que augmentes en seguretat i salut! Informa-te'n a l'UHub o al Campus Virtual!
Reply Retweet Like
Pascuum Sep 17
Abans del 2015, el ramader Joan Homs distribuïa el seu producte entre diversos negocis locals «però ara la comercialització de la carn està en mans de l'escorxador»  
Reply Retweet Like
BCN EcologiaUrbana Sep 17
Coneixes el programa ? 🌱 Un total de 352 centres, la meitat dels centres educatius de Barcelona, treballen per la de la ciutat 💚. Informa-te’n a 👉🏻
Reply Retweet Like
Meritxell Martell Sep 16
Ja tinc la meva tassa de mans de l’amiga Ana Romero tot compartint taller de al gràcies Ana!!
Reply Retweet Like
ÈNCAR Sep 16
Reply Retweet Like
Zenith Aventura Sep 16
Estimem !!    Preservem, respectem i conservem la muntanya, el paisatge i els espais naturals, l’avui és el demà per a les futures generacions.  
Reply Retweet Like
Alba Cabañas Sep 16
Present a les Trobades d'Acció Social de la amb el lema "Canviem presents, construim futurs" es destina un pressupost de 8 milions d'€ a L'Obra Social. . .
Reply Retweet Like
Grupo RiC Sep 16
Amb la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, promogut per l’Ajuntament de Barcelona, ens sumem a la xarxa de més de 800 entitats i empreses que volen contribuir a fer una Barcelona més equitativa, pròspera i autosuficient.
Reply Retweet Like
SostenibilitatBurjassot Sep 16
Torna l'ecoparc mòbil a ! Del 19 al 21 de setembre al costat del nou mercat municipal. Redueix el teu consum, reutilitza tot el que pugues, i quan ja no tingues possibilitat d'allargar més la seua vida útil, porta'l a l'ecoparc.
Reply Retweet Like