Twitter | Search | |
Search Refresh
Àitor Pérez Codorniu Jun 30
Reply Retweet Like
Mònica Sales 🎗 2m
Creure-hi i fer-ho possible: amb la nostra manera de fer i de ser. Aprendre de l'experiència i voler sempre millorar: amb la voluntat de servir un poble. Torna la festa, torna la campanya . Perquè volem xalar !
Reply Retweet Like
Jesús EMD Sep 9
Acabada la conferència, l'alcalde , i la regidora de serveis socials, Susanna Gómez, han lliurat a Imma Añó, material escolar perquè puga continuar el seu "camí d'il·lusions solidàries".
Reply Retweet Like
Jesús EMD Sep 10
El ceramista jesusenc és l'artista convidat d'enguany al Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc: Terrània. Divendres, 13 de setembre, a les 20 hores, inaugura l'exposició "Binomi Arbre-Home a les Terres de l'Ebre" que es podrà veure fins al 29.
Reply Retweet Like
Cinta Sep 7
organitza els 10km, 5km i caminada solidària. Molt ambient i quasi 250 participants que han permès aportar 1800€ a . Agraïment als organitzadors, voluntaris/es i patrocinadors.
Reply Retweet Like
Jesús EMD Sep 9
Conferència institucional de l' a càrrec d'Imma Añó: "Un camí d'il·lusions solidàries". Gràcies, Imma. Per la teua dedicació al nostre poble! I sí, també pensem que ets "maga".
Reply Retweet Like
Junts per Jesús Sep 7
Bonica nit de música a l'Espai ImmArt amb Mariona Sagarra i Raül Costafreda i l'espectacle "Deixa'm tornar-te a dir". Creiem en la cultura i la fem possible al nostre poble. Us convidem a viure-la intensament! El proper divendres... hi tornem!
Reply Retweet Like
Mònica Sales 🎗 Sep 7
Avui, JUNTES, hem fet esport i hem fet solidaritat. Marxa de 5km del circuit al nostre poble! Gràcies, "Jesús es mou" i voluntaris per una jornada redona! Com sempre,
Reply Retweet Like
Mònica Sales 🎗 Sep 9
I quan s'apropa l', els companys de partit (de dia a dia, de projecte, de fer poble...) ens apleguem al cementeri per recordar els que ens han anat deixant. El que fem, també ho fem per vosaltres!
Reply Retweet Like
Victor Ferrando 🎗 Aug 24
Acompanyant Anna i Edurne, Pubilla Major i Pubilleta de la Festa Major a la proclamació de la , també amb Idoia. Representem Jesús a les festes de Tortosa i hi portem la nostra identitat com a poble.
Reply Retweet Like
Mònica Sales 🎗 Aug 31
Avui hem participat un any més a l'Ofrena de la representant el nostre poble. Els 9 membres de la corporació de hi hem portat també material escolar, en el marc de la campanya solidària que s'hi duia a terme. Un nou curs està a punt de començar!
Reply Retweet Like
Victor Ferrando 🎗 Sep 10
Enhorabona, , per aquesta nova exposició, fruit de la teua trajectòria artística. El nostre agraïment a l' per acollir-te en aquesta edició de Terrània.
Reply Retweet Like
Junts per Jesús Aug 25
Reply Retweet Like
Junts per Jesús Aug 31
Reply Retweet Like
Esquerra Jesús Jul 12
La passada nit de dimecres vam gaudir d’un dels millors dies de festes, la nit de la paella. Seguim gaudint de les Festes Majors!!
Reply Retweet Like
Movem Jesús Aug 25
Des de Jesús et desitgem molta sort per a la cursa d'avui !!! Gaaasss 💪🏻💪🏻🏍️🏍️
Reply Retweet Like
Lluis Bel Alemany🎗 Aug 25
Acabem el dia amb el tradicional correfoc de Freginals, ja no sé quants anys fa que hi anem! Com sempre un plaer Freginals
Reply Retweet Like
Movem Jesús Sep 18
Movem Jesús demana la instal·lació d'un punt lila durant les festes de Sant Francesc i millores en la recollida d'escombraries i residus. ➕ info👇🏻👇🏻
Reply Retweet Like
Terres de l'Ebre Feb 22
RT : Us convidem a viure la XXIV Fira de l'Oli de TE i la III Fira de la Garrofa. Concursos, activitats, conferències, degustacions, ruta de tapes, cuina en directe, expositors, música, cultura popular... Us hi esperem!
Reply Retweet Like
Movem Jesús Aug 9
Bon dia jesusenques i jesusencs!! 🔥⚠️Recordeu extremar les precaucions davant del pic de calor que tindrem durant el dia d'avui per evitar el risc d'incendi forestal. ⚠️🔥
Reply Retweet Like