Twitter | Search | |
Search Refresh
Policia Local VNG 6h
📊RESULTATS 👮‍♂️ de la CAMPANYA Coordinada d' i 📅Del 18 al 24 de juny - 4⃣0⃣2⃣ proves d'alcohol (4'73% positives) - 1⃣6⃣ denúncies administratives - 3⃣ denúncies penals - 5⃣ proves de drogues positives 💙
Reply Retweet Like
Quim Pañart 22h
Replying to @NatGaGo
El que és impresentable és que aquesta reunió amb les veïnes i veïns dels diferents barris es faci avui, quan falten quatre dies per començar unes obres que ells mateixos (TMB i Ajuntament) descriuen com d'una extraordinària complexitat.
Reply Retweet Like
Policia Local VNG Jun 25
👵👴 PROTEGIM-LOS Del 25 al 28 de juny ⬇️ "CAMPANYA DE PREVENCIÓ DE FURTS A LA GENT GRAN" 👮‍♂️ amb i sense uniforme, en col·laboració amb bancs, prèvia informació facilitada, actuaran per reduir o eliminar la tipologia delictiva a 💙
Reply Retweet Like
Mónica Casco Jun 23
En la noche de San Juan como comparten su pan, su tortilla y su gabán ,gentes de cien mil raleas...
Reply Retweet Like
ERC Cabrils 🎗 Jun 23
🔥 Des del Canigó arriba la flama que encén totes les fogueres dels països catalans. 🔥 Bona revetlla a tothom!
Reply Retweet Like
ERC Sant Andreu Jun 23
Bona revetlla de Sant Joan!!!! Cremeu a la foguera els mals moments del any i gaudiu de la festa, dels petards, de la coca i el cava amb seguretat. Visca Sant Joan, festa nacional dels Països Catalans!
Reply Retweet Like
ERC Cabrils 🎗 Jun 23
Els companys i companyes d'Esquerra Cabrils us desitgem una molt bona revetlla de Sant Joan! Seny amb els petards,🎇 prudència al volant 🚗 i molta rauxa amb la família i amistats! 🍾🎶
Reply Retweet Like
Policia Local VNG Jun 22
👮‍♂️ ℹ️ Aquesta nit i de madrugada hi ha coordinat un macrocontrol preventiu d'alcohol i drogues de les del i 💙
Reply Retweet Like
Maite 🎗 Jun 22
Poc a poc les activitats van tancant el curs, avui Festival de Dansa, un fi de curs ple de color. Tocarà a esperar al setembre per seguir aprenent. Enhorabona i bones vacances.
Reply Retweet Like
ERC Sant Andreu Jun 21
Enhorabona , pels èxits de totes les seccions, per la feina d’esport de base, inclusió i compromís, per l’ascens, tant desitjat, a Nacional dels 2 sènior. Per 60 anys mes campiones, campions!!!!!
Reply Retweet Like
Carlos R. Escuredo 🎗 Jun 21
Amb les amigues i amics del , gaudim amb la del sopar de final de temporada, tot celebrant el retorn dels dos sèniors a categoria nacional
Reply Retweet Like
Núria Pi i Martínez Jun 21
Avui he dinat amb un grup d'ex-treballadors de la
Reply Retweet Like
Policia Local VNG Jun 21
Aquesta nit a partir de les 22:15 h, de Sant Joan al barri de . Estacionaments limitats i talls temporals durant el recorregut. la festa i les indicacions dels agents.
Reply Retweet Like
Policia Local VNG Jun 20
Durant tota la setmana, col.laborem en Campanya coordinada amb el servei català de de control d'alcohol i drogues en la . Donem seguretat als ciutadans de .
Reply Retweet Like
ERC StV. Castellet Jun 20
Treballem dia a dia per construir una República compromesa, per construir un país d’acollida on les persones refugiades trobin les eines i el suport necessari que facilitin la seva inclusió a la societat. .
Reply Retweet Like
Maite 🎗 Jun 19
Replying to @EMMCabrils
I el vespre musical ha continuat a l' amb la brillant actuació dels grups d'adults de l' i els nostres "Peres".
Reply Retweet Like
Maite 🎗 Jun 19
"Final de curs" al Casal d'Avis amb la . Com sempre... música excel.lent i millor ambient!!
Reply Retweet Like
Ramon Pujol Jun 19
🚶🏻‍♀️🚶🚶🏼‍♀️Aquest vespre hem omplert la Masia de Can Borrell d'Arenys de Munt per fer una trobada oberta amb el VP Pere Aragonès, les diputades Najat Driouech, Mònica Palacín i el president comarcal, Josep Pena.
Reply Retweet Like
Policia Local VNG Jun 18
🗣️ Moltes felicitats a TOTS ❤️ de perquè AVUI és el dia 🎂 SOM-HIIIII 💪 Fes-te un d'ells i rep l'agraïment de 👮‍♂️ 🙌 De 10 a 22 h. al Teatre Principal pots SUMAR a la i SALVAR vides + INFO: 💙
Reply Retweet Like
Maite 🎗 Jun 17
Un altre gran concert de final de curs de l'. Avui un concert molt especial per tots els alumnes perquè... tocar amb els no passa cada dia!!! Molt grans tots els peques perquè la música és educació!
Reply Retweet Like