Twitter | Search | |
Search Refresh
Bicicleta Club de Catalunya #RecuperemLaCiutat Aug 7
El problema és de fons i greu 😉 Amb missatges com aquest ja podem constatar quina visió teniu respecte a la . Com sempre, culpabilitzant la víctima 🤦‍♀️🤦‍♂️ ☹️
Reply Retweet Like
Salut Feb 20
Beure 🥃 i conduir 🚘 és una de les principals causes dels accidents a la carretera arreu del món 🌍 🔴 No beguis i condueixis. Protegeix la teva salut!
Reply Retweet Like
Trànsit Sep 14
El director ha participat en l'acte i ha destacat que "el paper de les associacions de víctimes ha contribuït en la reducció de la sinistralitat". També ha subratllat la importància de la formació i la sensibilització en matèria de
Reply Retweet Like
Policia de Castelldefels ◾️◾️◾️◾️ Aug 19
Per a garantir i millorar la seguretat viària a , estem instal·lant 4 radars fixos a determinades zones del municipi. Amb aquesta iniciativa es pretén controlar i sancionar l'excés de velocitat.
Reply Retweet Like
Ajuntament de Moià Feb 12
Des d'avui, 12 de febrer, és travessera urbana amb velocitat màxima permesa de 30 km/h per millorar la i al centre del municipi 🚘 🚘 👉 En el tram de la C-59, des del C/ de la Tosca al revolt de l'Av. de l'Escola Pia amb l'Av. Lluís Companys
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Aug 30
Quan circulis darrere d'un ciclista, no tinguis pressa per avançar-lo, pensa que són els conductors més vulnerables. Respecta la distància mínima de seguretat de 3m. i de 1,5m. laterals per avançar.
Reply Retweet Like
Diputació de Tarragona Apr 2
🚦Restablert el trànsit la carretera TV3301 de a . ha treballat per garantir-ne la . ⚠️ Màxima precaució a tots els vehicles en prevenció del pla
Reply Retweet Like
Sorea Feb 21
🚘 Objectiu ZERO mortals! Amb aquesta consigna, seguim prenent consciència de la importància de la . Sessió a amb , on persones que han patit accidents de ens han explicat el seu testimoni. Molt agraïts!
Reply Retweet Like
Policia Sabadell Aug 27
⚠️Recorda❗ NO utilitzis el mòbil 🤳📱 NI conduint 🚘 NI aturat en un semàfor 🚦 🚗 👉Si evites distraccions, augmentaràs la
Reply Retweet Like
Pere Saló 🇪🇺 #llibertatpresospolítics Jul 29
El departament de finalitza l'estudi informatiu del tram est de la d' . via
Reply Retweet Like
BiciCamp Dec 19
Quan barreges nens amb cotxes, ja ho pots posar com vulguis, passen aquestes coses. . Lamentem la noticia, i continuarem treballant per aconseguir la pacificació del transit i per a tothom
Reply Retweet Like
Policia Sabadell Aug 10
⚠️Conductors, quan estacioneu el vostre cotxe🚗, molta precaució a l'obrir la porta, obriu "a l'holandesa": utilitzant la mà dreta 🖐per obrir, així podreu veure millor si venen altres vehicles.
Reply Retweet Like
Guàrdia Urbana Barcelona Sep 7
Cal que recordis que els infants imiten conductes i no aprenen pel que se'ls diu sinó pel que veuen. Els adults han de ser els primers a respectar la normativa, especialment quan estan acompanyats de menors d'edat. Dóna exemple i respecta les normes circulació.
Reply Retweet Like
Asociación P(A)T Nov 8
Inauguració de la 25a edició del Fòrum BCN de Seguretat Viària. La víctimes de trànsit i els reptes de futur al segle XXI, en matèria de
Reply Retweet Like
INSTITUT GUTTMANN Dec 17
Reply Retweet Like
Policia Local Vinaròs Aug 7
Se salta un stop, s'ix de la via, dóna 1,00 mg/l en la primera prova d'alcoholèmia 🍻, es nega a fer més proves i insulta als agents 🤦‍♂️. Fem diligències judicials ⚖️per dos delictes contra la i posem el cotxe a disposició judicial 👩🏻‍⚖️.
Reply Retweet Like
Policia Cambrils 5h
Ja siguis expert@, o si t'inicies en la pràctica del ciclisme 🚴, recorda que no hi ha res més important que la teva VIDA. La presa de consciència en és fonamental per evitar accidents. En bici, circula amb precaució i respecta les normes de circulació.
Reply Retweet Like
GuàrdiaUrbanaLleida Aug 22
Bon dia ! Saps què s'ha de fer si veus un accident de trànsit? 🚶‍♀️🚲🏍️🚗🛴 PAS: Protegir, Alertar i Socórrer. L’ordre dels factors és important ⚠️📱 🚑 👉Protegir, alertar i socórrer, per aquest ordre.
Reply Retweet Like
Eix Estels Jul 31
Si avui marxeu de vacances o cap de setmana, conduïu amb precaució! Adults i joves amb el cinturó, petits a la cadireta ben cordats i molt atents a la conducció!
Reply Retweet Like
Policia Cambrils Jul 28
IMPORTANT: Tenir els pneumàtics en bon estat no només és obligatori i necessari, i és que a més salva vides ...
Reply Retweet Like