Twitter | Search | |
Search Refresh
Consells Esportius Jun 14
▪Our WSG Tortosa 2019 team had a Security meeting 🚓 with the local policy and Mossos d'Esquadra. We are ready for WSG 2019!!!
Reply Retweet Like
Aürt Jun 20
Reply Retweet Like
IEMed Apr 3
Debat amb altres joves investigadors interessats en , i socials al Youth Forum 'Unleashing the Potential of Youth Activism and Building Bridges Across the Euro-Mediterranean' (BCN 16-17 juny). ✍🏼Sol·licituds fins 30/4
Reply Retweet Like
Policia Local VNG Jun 22
Replying to @policiaSitges
Reply Retweet Like
Albergs Xanascat Aug 22
A diferets altures 🏞 🧗‍♀️ 🧗‍♂️
Reply Retweet Like
Elisenda Dalmau Jul 5
Reply Retweet Like
Veganosfera 22h
Rescatats cinc cadells enterrats a Lleida que ara busquen casa Vídeo
Reply Retweet Like
Elisenda Alamany Jul 23
Tres discursos de Valls que confirmen que l'aliança estranya de la investidura ni és tan estranya ni va ser la darrera 👇
Reply Retweet Like
Ⓒristina Font Butxaca | CFB@tina-font.com 🌾 Aug 23
⚫️ Lamento no estar d'acord amb els meus col·legues de professió, i n'OBRO FIL: , jo sóc Criminòleg, i que es comenci a generar divisió a través del «pensament únic» és un error. Tenim un problema de que no és producte d'ara; i que he advertit .
Reply Retweet Like
TMB Jun 4
Replying to @TMB_Barcelona
s’ha convertit en el primer del món que ha posat en funcionament, de manera experimental, un conjunt de portes d’andana verticals, una solució innovadora per augmentar la i el confort dels passatgers. En el següent vídeo us ensenyem com funcionen:
Reply Retweet Like
Fernando Gómez Aug 22
Els veïns de la Verneda porten dies lluitant per evitar la tercera okupació conflictiva que patiria la Rambla Prim. Mentrestant, el govern marxa de vacances sense tancar cap solució. els hem visitat per mostrar-los tot el nostre suport!
Reply Retweet Like
Júlia Trias Aug 30
Per sort, defensant el contra-discurs al relat hegemònic sobre la a BCN cada cop som més. Però tenim clar què fer amb una creixent sensació d'inseguretat? FIL ⬇️
Reply Retweet Like
Júlia Miralles de Imperial Sep 3
La és un problema que hem d'afrontar, però no en podem oblidar els aspectes socials. Que el debat sobre no sigui una excusa per endurir el Dret Penal ni per atacar a alguns col.lectius vulnerables.
Reply Retweet Like
PSC Barcelona /❤ Jul 23
Replying to @Albert_Batlle_B
🗣: “durant les primeres dues setmanes de setembre, juntament amb cadascun dels Regidors/es, convocarem reunions amb tots el Consells de dels deu Districtes per fer un abordatge localitzat de les diferents problemàtiques, en tots els barris”
Reply Retweet Like
ERC Barcelona Jul 23
🏛️ al ple de : "El resultat és dramàtic: més robatoris, més agressions... No creiem que amb més policia ho resolguem, calen altres coses. Aquesta situació és fruit de ser una ciutat global però també de la deixadesa institucional dels darrers 4 anys"
Reply Retweet Like
Sindicat d'Habitatge de Vallcarca 3h
és un barri amb Sindicat ✊💙!!!
Reply Retweet Like
Enfurismada Sep 18
Ara mateix només aprofitat per botellón, soroll, inseguretat, molèstia pel veïnat,...
Reply Retweet Like
CUP Matadepera Mar 4
Ni alarmisme social, ni oportunisme polític, eficiència de la policia. Cabot dimissió!
Reply Retweet Like
PSC Barcelona /❤ May 21
Replying to @jaumecollboni
📺: “Nosaltres defensem que les polítiques de són polítiques socials. Jo tinc en el meu equip gent molt preparada com Albert Batlle, que coneix molt bé la ciutat i els cossos policials. La nostra aposta és més proximitat, més prevenció i més policia”.
Reply Retweet Like
Marta Domènech Jul 18
Visc a un carrer ample, ben il.luminat, prop de la Rambla i fa 15 min un amic s’ha ofert a acompanyar-me a casa veient el personal que hi havia pels voltants. No ha calgut però he pensat en la meva filla que viu lluny d’aquí. Quin patir! Ella ... i jo
Reply Retweet Like