Twitter | Search | |
Search Refresh
David Fernàndez #frenarlacorba Feb 15
Reply Retweet Like
Carles Puigdemont Feb 14
El camp és el nostre cor: cuidem-lo, valorem-lo i estimem-lo. La defensa del món rural depèn de nosaltres. Sempre al costat dels nostres pagesos i pageses. Visca la terra!
Reply Retweet Like
Laura Borràs 🎗 Feb 14
Lleida s’omple per donar suport a la pagesia i protegim el món rural . Ens cal un país que respecti i valori la seva terra. “Llavors tot seria terra. No terra perquè terra Sinó Perquè poble...” J. P. Cerdà
Reply Retweet Like
Jordi Cuixart Feb 14
Defensar els qui defensen la terra és llaurar el nostre futur col·lectiu
Reply Retweet Like
Fina Masip Llop Feb 14
Al costat dels pagesos i pageses, primera baula de la cadena de valor alimentària i principals aliats contra el despoblament i l’emergència climàtica. Defensem el món rural i la pagesia. Fem del nostre carro de la compra, el nostre carro de combat.
Reply Retweet Like
Josep Rosell Fossas Feb 16
... però no massa .. no fos cas !!!
Reply Retweet Like
Postureig de Lleida Feb 14
Avui he participat a la manifestació , perquè això va de salvar els pagesos, les pageses... Va de salvar el món rural, persones, famílies, pobles sencers... tot . Va de justícia i dignitat ✊
Reply Retweet Like
Jaume Asens Feb 14
Impressionat pel massiu crit d’auxili del món rural de dins i fora de Catalunya. És urgent evitar amb canvis legislatius que els agricultors cobrin pels seus productes menys del que els costa produir-los. Tot el suport
Reply Retweet Like
Quim Torra i Pla Feb 11
Defensar la pagesia és defensar un model de país, el que volem. Per un país d’oportunitats per a tothom. Ens hi juguem el futur de tots.
Reply Retweet Like
Poble Lliure Ponent Feb 14
Tota la nostra solidaritat amb la pagesia catalana en lluita contra els abusos de les grans empreses intermediàries i majoristes. Pagar per sota del preu de cost és explotació, lladres! 🚜✊
Reply Retweet Like
Dani Badia Feb 14
Reply Retweet Like
Junts per Catalunya 🎗 Feb 14
🚜 Avui, ens sumem a la manifestació de Lleida en defensa del sector agrícola del nostre país. Garantir el present i el futur de la nostra pagesia és treballar per un país pròsper i cohesionat. 💚 Salvem la pagesia. Defensem el món rural ‼️
Reply Retweet Like
Poble Lliure Ponent Feb 13
El sector agrari i ramader és estratègic pels Països Catalans i la pagesia és una part indestriable del poble treballador català. Cal actuar per capgirar la situació a través de la intervenció pública dels mercats, acabant amb els privilegis oligàrquics.
Reply Retweet Like
Jordi Guardiola 🎗 Feb 18
El meu primer sou, com el de molts estudiants de Lleida als anys 80 i 90, va ser treballant a la fruita. Molt orgullós d'haver après el que costen de guanyar els diners al costat dels pagesos de Lleida.
Reply Retweet Like
Gemma Geis i Carreras 🎗 Feb 11
Avui reivindiquem la pagesia, defensem el món rural. 💚 Cal replantejar-ho: si els preus dels costos estan regulats, cal polítiques que permetin el dret a guanyar-se la vida.
Reply Retweet Like
Teresa Jordà Feb 14
Som a Lleida per dir ben fort . Només ho podrem fer entre tots. Un camí de responsabilitats compartides. Hi som i hi serem.
Reply Retweet Like
Anna Geli 🎗 Feb 11
🚜 Coneishetz era istòria deth ? Eth lidèr dera revòuta des Crocants lutèc contra era pujada des impòsti. Aué portam eth laç verd entà reivindicar es prètzi justi. No se pòt véner dejós còsti de prodoccion.
Reply Retweet Like
Partit Demòcrata 🎗 Feb 13
💚 Estem al costat dels pagesos i pageses. La crisi de la pagesia és un greuge per tot el país que ens afecta econòmicament Concentració: 📅 Divendres 14 de febrer ⏰ 9.30h 📍 Plaça Sant Joan (Lleida) 🚜👩🏻‍🌾 Defensem el món rural
Reply Retweet Like
Postureig de Lleida Feb 14
Aquí estem per donar suport
Reply Retweet Like
Toni Postius 🎗 Feb 14
✅ Més de 500 tractors i 3.000 persones hem omplert la ciutat de 🍏🚜 En dies com avui ens sentim orgullosos del territori. 👨🏻‍🌾🧑🏻‍🌾 Sempre ens trobaran al costat del sector agrari i en les seves reivindicacions.
Reply Retweet Like