Twitter | Search | |
Search Refresh
True Story Harald Jun 11
Reply Retweet Like
@FatimaWillems19 Nov 16
Replying to @KarelRosman
Hoe anders
Reply Retweet Like
Francis Stroomer Nov 18
Replying to @KimKardashian
Having an opinion about a tradition you know nothing about...? There is enough to worry about in America...
Reply Retweet Like
Dont scare Me, colonizer Nov 11
Alternatieve zonder : 'Er is vraag naar de traditionele Piet' Tuurlijk, de kids vrgn erom, nietwaar? The grown ups love it, cause ITS the only time of the year, that they can show off who they reallyR
Reply Retweet Like
Sanne/Janya Jun 20
Point is, kids don't care about the color. Adults do. Just changing the color is all that should happen, it'll solve everything. (And I do not mean cause that's inconvenient for small towns)
Reply Retweet Like
i.W.A.N. Dec 4
Replying to @oldmanebro
There are 1000s examples of accounts defending this bullshit. They claim to protect the tradition for the kid's sake, but kids don't give a fuck about being black. The kids are happy with any 🌈 of his aid ... even
Reply Retweet Like
Joost Niemoller Nov 15
Een niet gekozen burgemeester wil subsidie intrekken als er geen komt in zijn gemeente. Hoeveel meer bewijs hebben we nog nodig dat het kapot maken van de traditie een staatszaak is geworden? Kijk naar dit filmpje.
Reply Retweet Like
Joost Niemoller Nov 8
Brekend. Vrijwilligers kappen er massaal mee. Tuurlijk. Wie wil er nog voor lul rondlopen als omdat de NPO dit eist?
Reply Retweet Like
New Urban Collective Nov 13
"Een is letterlijk en figuurlijk een cosmetische oplossing. Bij deze verandering hoort een bewustwordingscampagne en aanpassing van het lesprogramma, zodat we beter leren hoe het koloniale verleden invloed heeft op het heden." - Mitchell Esajas
Reply Retweet Like
Rien Post Nov 15
Veertig jaar geleden vond men al dat Sjors en Sjimmie echt niet meer konden en aangepast moesten worden. Terecht. Maar moet er nu wél nog steeds uitzien als een karikatuur uit 1960? Word 's wakker.
Reply Retweet Like
Ik heb gesproken Nov 8
Op veler verzoek, de poll met de brandende vraag: Welke Piet wilt u bij het Sinterklaas feest en de intocht? Willen we een duidelijke uitslag, dan is liken en retweeten gewenst.
Reply Retweet Like
De enige waarheid (boze rechtbank) May 27
Reply Retweet Like
Cartoonjournaal Nov 13
Rotmaatregel? Wat nou rotmaatregel? Niet mogen strooien omdat er PFAS in zit, dát is pas een rotmaatregel!
Reply Retweet Like
Dutchess Nov 13
Al die mensen die met argumenten komen waarom een of wel kan of niet. Verspilde moeite lieve mensen. Daar gaat t helemaal niet om. Het is het excuus waarachter zij hun en eigen motieven verschuilen. Wordt wakker!
Reply Retweet Like
Angel-lique 😈 Nov 14
Ik geef geen fuck om aan welke kant van de je staat. Ik ben er helemaal klaar mee. Morgen komt de Sint naar NL. Voor kinderen is dit een magische tijd. Volwassenen dienen vanaf nu hun kop te houden zodat kinderen kunnen genieten
Reply Retweet Like
Hen Dales Nov 19
De kan een beeld schetsen van puur acrobatisch ingestelde, lollige, blanke mensen met een zeer slechte persoonlijke hygiëne, die zelfs voor een feestelijke dag niet eens de moeite hebben genomen zich even te wassen. Ik vind dat niet kunnen en ben erdoor gekwetst.
Reply Retweet Like
rachel franse Jul 7
'nadat ik me positief had uitgelaten over de , heb ik, op advies van de politie, twee jaar met beveiliging moeten rondlopen,' vertelt by .
Reply Retweet Like
🇳🇱 MennoF🇳🇱 #PVV2021 Sep 14
Veel linkse mensen in Nederland zeggen dat de meerderheid van de Nederlanders voor is en tegen Nu mijn vraag. Is dat zo? Wat vindt Nederland? Ben benieuwd.
Reply Retweet Like
TwitPollNL Jun 5
Het is vandaag 5 juni, een half jaar voor pakjesavond. Tijd om de discussie over weer te starten? Waar staat u in de ? anoniem vanuit je hart, Retweet en nuanceer in de comments. Volg
Reply Retweet Like
Lorelei3112 Nov 9
Wat een onzin. Wat is er radicaal aan de verandering van naar ? Gaat om behoud van een , iets wat ik koester en graag wil behouden. En nu ben ik verder erg klaar met vergoelijken van geweld. Bah!!
Reply Retweet Like