Twitter | Search | |
Search Refresh
GIRONA NOTÍCIES Feb 13
Riudellots, a punt per a un Fiporc amb novetats La fira temàtica dedicada al porc, que s’inaugurarà dissabte amb la presència del president Quim Torra, augmenta la zona de tast i canvia la imatge promocional
Reply Retweet Like
GIRONA NOTÍCIES Feb 15
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha inaugurat la setena edició de Fiporc de de la Selva
Reply Retweet Like
Xevi 🎗ópez 🌊 #TanquemCatalunyaJA Mar 24
La necessitat d'efectius sanitaris cap a grans àrees d'atenció ha suposat perdre transitòriament l'atenció mèdica al Consultori de , derivant l'atenció als CAP de Cassà, Llagostera i Caldes.
Reply Retweet Like
Ràdio Girona - SER Catalunya Feb 3
. ampliarà la depuradora de i s'hi podran tractar les aigües residuals del nucli urbà de . Fins ara, se sanejaven a la depuradora de la indústria càrnica de la Selva i posteriorment s'abocaven a la riera de Campllong.
Reply Retweet Like
Ajuntament de Riudellots Mar 27
Els voluntatis del taller de confecció de de ja n'han fet 206 i n'estan elaborant més. 👏Moltes gràcies a tothom! 👉
Reply Retweet Like
LA SELVA TV Jan 5
Som a , gaudint de la cavalcada dels Reis d'Orient al seu pas pel municipi, en la nit més màgica de l'any. Ben aviat el resum del més destacat al web de La Selva TV.
Reply Retweet Like
LA SELVA TV Feb 9
Som a cobrint la Marxa Run4Càncer en solidaritat amb els malalts del càncer i les seves families. Ben aviat us oferirem el més destacat al web de La Selva TV.
Reply Retweet Like
VxL comarques Girona Jan 27
A la comarca de la Selva hi ha aprenents que volen millorar la fluïdesa en català. Vols quedar-hi una hora a la setmana per parlar? Fes-te voluntari! Et necessitem! Més info i inscripcions a selva@cpnl.cat o 872 97 38 90.
Reply Retweet Like
BCNTimeUse_cat Jan 13
✔️ És possible avançar els horaris de tancament? Així ho fa Roberlo de de la Selva, que després de proves pilot, ara tanca a les 17h i ha avançat l'horari dels àpats. Mireu més a l'?
Reply Retweet Like
Xevi 🎗ópez 🌊 #TanquemCatalunyaJA Mar 24
Malgrat la situació de confinament, l'equip de govern de seguim impulsant la gestió municipal, sobretot amb l'aprovació de pagaments a factures a proveïdors, fonamentals per la liquiditat empresarial. (1/2)
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat Feb 15
📸 El ha inaugurat la setena edició de a de la Selva, on ha estat acompanyat per l'alcaldessa de , Montserrat Roura
Reply Retweet Like
GIRONA NOTÍCIES Feb 12
Avui totes les novetats de a GN! La setena edició de FIPORC, se celebrarà aquest cap de setmana 15 i 16 de febrer
Reply Retweet Like
Ajuntament de Riudellots Mar 25
Nota d’agraïment de l’Ajuntament de als serveis municipals, d'emergències i voluntariat. Moltes gràcies a tothom! 👏 via
Reply Retweet Like
Diputació de Girona Feb 15
La fira , un any més, omple de la Selva de comerciants del sector porcí i alimentari. El diputat ha participat avui en la inauguració de l'esdeveniment que durarà tot el cap de setmana! 🐷
Reply Retweet Like
Xevi 🎗ópez 🌊 #TanquemCatalunyaJA Apr 6
Una de les il·lusions més boniques que vivim aquests dies a és la satisfacció amb la que reben la felicitació del cos de Vigilants Municipals, els nostres nens i nenes! Sens dubte la resiliència dels nostres petits/es, un gran valor que els agraïm. Moltes felicitats!
Reply Retweet Like
Alcaldessa de Riudellots Feb 17
President , sempre seràs benvingut a . Gràcies per honorar-nos inaugurant , seguim treballant plegats pel progrés del nostre sector agroalimentari, posant en relleu allò que ens fa referents i afinant tot allò que ens permeti seguir avançant.
Reply Retweet Like
Esquerra Riudellots Nov 20
A dia d'avui, no disposa de Vigilants Municipals degut a la baixa dels que ja hi havien. 📸 Foto: Ajuntament de Riudellots
Reply Retweet Like
IAS Nov 20
Increïbles els professionals de l’atenció primària‼️Aquesta tarda, les infermeres Mònica Virgili i la Sonia Rubau de l’equip de han anat a de la al casal d’ de de la Selva aprofitant el ball quinzenal 🔝👏👏👏
Reply Retweet Like
Diari de Girona Feb 24
EMPRESES| Dolors Ramió va entrar a la companyia de de la Selva l'any 1969, quan només tenia 14 anys
Reply Retweet Like
BibliotecaRiudellots Mar 24
Avorrits a casa? Doncs no coneixeu l’e-Biblio! El servei gratuït de préstec de llibres electrònics i pel•lícules de Només cal que accediu a i us doneu d’alta. Molt bones lectures i ànims a tothom, fins aviat!
Reply Retweet Like