Twitter | Search | |
Search Refresh
Mònica Carrasco May 20
Happy to take action and make young children be better future citizens
Reply Retweet Like
David Colell Orrit Jan 18
Reply Retweet Like
Zero Waste Europe Mar 7
society on the rise! The evidence? On 🤩 As says: thank you for normalising the prevention 😊
Reply Retweet Like
AlimentacionHolistica Sep 20
Reply Retweet Like
WordOfTheHour May 12
refuse: to deny, as a request, demand, invitation, or command Fill in missing translations:
Reply Retweet Like
Damià Calvet🎗 Jul 8
♻ La recollida selectiva dels residus domèstics es consolida a Catalunya i arriba a un 42%, un 8,4% més que al 2017. 💨 La recollida selectiva va evitar l’any passat l‘emissió de 500.000 tones de gasos amb efecte d’hivernacle.
Reply Retweet Like
PN Montserrat Jul 1
Els companys de la segueixen realitzant treballs de i retirant i abocats al Parc Natural, aquest cop en un tram de la ctra. BP-1101. És un no parar i una vergonya que tractem els amb tan poca estima!
Reply Retweet Like
Tic Catalunya Nov 10
📣 Inscriu-te al Blockchain Challenge (30/11) i col·labora, involucra't i contribueix en la hackató per trobar solucions als desafiaments que suposa la recollida selectiva de ! cc
Reply Retweet Like
Ajuntament de Moià Feb 4
♻️ Continuem amb la campanya per aconseguir augmentar el reciclatge dels RECICLAR ÉS ESTALVIAR . Punt informatiu dimarts tarda de 17h a 19h davant Biblioteca i Esplai
Reply Retweet Like
Josep Maria Tost🎗 Oct 30
A Barcelona, presentació del balanç de la gestió dels municipals de l'any 2018 a la regió metropolitana: "l'orgànica és la gran assignatura pendent". La s'incrementa dos punts fins al 38%, però es manté encara per sota de la mitjana d CAT (42%).
Reply Retweet Like
Prevenció Residus Nov 3
Dia 3: Una pastilla de sabó de 125 grams genera 26,5 vegades menys de que el sabó en crema (envàs de 500 ml) i suposa un estalvi anual de 25,4 euros. Vols més idees per reduir els teus residus? Apunta’t a
Reply Retweet Like
Medi ambient Jun 11
Nova edició de les 'Dades del a Catalunya 2018' amb les darreres estadístiques de: 💧 ☁️ medi atmosfèric 🏞️ i medi natural 🌐 👜 producció i consum sostenible 🔎 avaluació ambiental ♻️
Reply Retweet Like
Territori Oct 30
El director de l'Agència de Residus de Catalunya, , , diu que "l'orgànica és la gran assignatura pendent a la regió metropolitana de Barcelona". Està presentant les dades de generació i tractament dels d'aquesta àrea durant el 2018.
Reply Retweet Like
Agència de residus Oct 31
L'Agència de Residus presenta el balanç de gestió dels municipals al Camp de Tarragona i les Terres de l'ebre. Dades 2018.
Reply Retweet Like
ADF Serra de Marina Oct 19
Ens trobem abocaments de deixalles a tots els municipis de la nostra ADF, no hi ha guàrdia que no notifiquem a algun ajuntament punts de dipòsits incontrolats. Es desesperant veure la poca estima per la natura que tenen algunes persones. Sigues respectuós amb l'entorn!
Reply Retweet Like
Agència de residus Nov 16
Bon dia! Aquest dissabte comença la Setmana Europea de la Prevenció de ! Aquest any hi ha 364 entitats que organitzen activitats arreu del territori per promoure una reducció dels residus que generem.
Reply Retweet Like
MancomunitatLaPlana Oct 31
‼️La de residus no es veurà afectada pel festiu de l'1 de novembre‼️ Podeu deixar la fracció de residus que correspongui davant de casa. Gràcies per col·laborar!
Reply Retweet Like
Miquel Mir Gual Feb 12
L'aprovació avui de la de , juntament a la de i el són el major exercici de sobiranisme ecològic que ha fet mai aquest país. Hem marcat el camí de futur per tenir unes illes més justes i sostenibles. Ens cal estar contents!
Reply Retweet Like
ramon estéban Nov 4
Amb el porta a porta, la recollida selectiva a Besalú puja al 80% via
Reply Retweet Like
Opcions Sep 19
Darrere aquesta muntant de bosses d’escombraries estem l’equip d’Opcions i preparant l’escenari de l’autòpsia de que farem aquesta tarda... ⏰ 18h 📍 Can Ricart (Barcelona)
Reply Retweet Like